2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun müzeyyencim alah korumuş valla .. bu aralar burak' ta mızmız süreli mıkırdayıp duruyoo .sürekli kucakta olmak istiyoo . ne oluyo bende anlamadım ..

Gecmis olsun muzeyyen allah korumus ben tv sehpasina kenarlik almistim jokerden mina soktu yan komsunda grdum saglam biseye ondan alcm simdi birde

geçmiş olsun müzeyyencim ya Allah korumuş kuzuyu. bizimkide bu aralar geceleri öyle ş. hep beraber yatıyoruz çokta alıştı bu duruma nasıl ayırıcam bilmiyorum bende

iyi günlrde sağlıcakla kuzucuklarınla otur cnm benim
fasulyeyi görmeye ne zaman gideceksin
görüş günü gelmedimi henüz:26:
aynen bende çok yoğunum
müzeyyencim çok geçmiş olsun
allahım tüm kuzulrı korusun

offf valla ya adaletsiz dünya

çok geçmiş olsun melekleri koruyor yavrularımızı

geçmiş olsun müzeyyencim ya allah korumuş kuzuyu. Bizimkide bu aralar geceleri öyle ş. Hep beraber yatıyoruz çokta alıştı bu duruma nasıl ayırıcam bilmiyorum bende

aynen kızlar ya dün gece 1 di yatağına koydum görümcemler düğüne gitti oğlunu bize bıraktı o var diye normal saatinde uyumadı ama her saat başı kalktık doymuyor mu acaba diye mama aldım gece tahılları aptamil ama ağzına değdiremedim bile kaşığı görünce başını çeviriyor zorla vermeye kalkarsam ağlıyor offf valla dişmidir çişmidir bilsem derdini çekerim nazını ama böyle bilmemek zor

nisabeyza,mcetin1+,biyologeda+,turkuaz_turkuaz+,serinus+,Nilguni+,Tweety75+,karanfil81+,MotherandBaby+,realisttt+,
hey maş.

selam bahar herkes biyandan dağılmış durumda siz nasılsınız kuzuyla

aman ben muhallebi verip yatıyorum yine aynı yine aynı bide uyur uyanık vaziyette bi söyleniyo bi söyleniyo. dediğini anlasam yardımcı olcam da :)

sağolun kızlar allah korusun yavrularımızı bütün tehlikelerden.

meral cumartesi aradım seni akşam üstü 6 sıraları. tel. kapalıydı. mesaj attım ulaşmadı sanırım listede yokum

Son düzenleme:
kaynanam uğradı namaz kaldı çıktı çok özlemiş kızı kim görsü hay yarabbim ya. akşamda dedesi de özlemişse yemeğe geliceklermiş. Allahtan bi çorba yap yanına pizza söyleriz dedi:)

sağolun kızlar allah korusun yavrularımızı bütün tehlikelerden.

meral cumartesi aradım seni akşam üstü 6 sıraları. tel. kapalıydı. mesaj attım ulaşmadı sanırım listede yokum

canım benim mesajını alamadım ben
tlf kapanmış nedendir nasıldır inan bende bilmiyorum
gelen arkdaşlar uyardıda 21 gibi açtım telefonu

senin yerinde bende özeldir
arayım seni ben birazdan

Gecmis olsun muzeyyen allah korumus ben tv sehpasina kenarlik almistim jokerden mina soktu yan komsunda grdum saglam biseye ondan alcm simdi birde

canım bizim eve orta yerde vurabileceği hiçbirşey yok masa ve tv sehpasının köşeleri de boyundan yüksek zaten çarpamaz. eim servis sehpasını ortada bırakmış sağolsun ben de mutfaktaydım sehpayla bir düşmüş yere. nasıl kızdım iki dk. bırakıyorsun bakamıyorlar yaa.

çok geçmiş olsun müzeyyencim alah korumuş valla .. bu aralar burak' ta mızmız süreli mıkırdayıp duruyoo .sürekli kucakta olmak istiyoo . ne oluyo bende anlamadım ..
bizimki azı dişlerinden yapıyor canım bir emmeyi de bıraktı avunacak birşey yok uyandığında iyice huysuzluğa vuruyor. bu da geçecek inşallah.
geçmiş olsun müzeyyencim ya Allah korumuş kuzuyu. bizimkide bu aralar geceleri öyle ş. hep beraber yatıyoruz çokta alıştı bu duruma nasıl ayırıcam bilmiyorum bende
ben de başedemyince yanıma yatırıyorum birkaç gündür kıymet. en azından pış pış falan uyuyor uyanıyor idare ediyoruz. bazen koynuma sokulup dalıyor ben de dinleniyorum. inşallah alışmazlar çok zor olucak yoksa.
merhaba kızlar nabersiniz bakalım?
iyiyiz baharcımm sen nasılsın? beren kuzum nasıl?

oooh ne güzel canım benim güle güle otur tertemiz yeni evinde. dinlenmeye bak artık. paşa nasıl iyileşti mi?

Son düzenleme:
yaa kızlar sürekli takip ediyorumda bakıyorum bütün bebekler bu aralar aynı durumda kaan da sabaha kadar belki 6-7 kere kalkıyo daha doğrusu doğru düzgün uyumuyo uyurken bile sürekli yatakta dönüyo ağlıyo neler oluyo sıkıntısı ne anlamadım üst dişi patlamış ucu beyaz görünüyo ondanmı ama bukadar uzun sürermi acaba başka bi sorunmu var diyorum ama sizinkilerde öyle sanırım bu dönemsel bişey inş. bu geceyi uyuyarak geçirir tüm kuzular tabi bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…