off nasıl yoğunum yaa. sabahtan beri yazamadım bir türlü.felaket yorgunum 3 gecedir felaket berkay. uyumuyor mızıldıyor. kucakta gezdirince uyuyor oturunca ağlıyor. gece bir de yattı. sabah 6 ya kadar 5 kez uyandı sonra da tamamiyle kalktı. kaçta nasıl uyuduk bilmiyorum dokuzbuçukta koltukta kucağımda ikimizde uyumuşuz öyle kalktım. üstümden tır geçmiş gibiyim. bir de dün akşam düştü sehapaya çarptı gözünün kenarı morardı allah korudu gözünü yavrumun. allah beterinden saklasın.
off nasıl yoğunum yaa. sabahtan beri yazamadım bir türlü.felaket yorgunum 3 gecedir felaket berkay. uyumuyor mızıldıyor. kucakta gezdirince uyuyor oturunca ağlıyor. gece bir de yattı. sabah 6 ya kadar 5 kez uyandı sonra da tamamiyle kalktı. kaçta nasıl uyuduk bilmiyorum dokuzbuçukta koltukta kucağımda ikimizde uyumuşuz öyle kalktım. üstümden tır geçmiş gibiyim. bir de dün akşam düştü sehapaya çarptı gözünün kenarı morardı allah korudu gözünü yavrumun. allah beterinden saklasın.
iyi günlrde sağlıcakla kuzucuklarınla otur cnm benimevet canımcım eşim bankamatikten yatırdı o yüzden isim yok
selam herkeseeee
çok şükür taşınma işim bitti
missssler gibi oldu evim
aman yaaa, bi üst kata bile taşınsan zor oluyo taşınma işi
aynen bende çok yoğunumoff nasıl yoğunum yaa. sabahtan beri yazamadım bir türlü.felaket yorgunum 3 gecedir felaket berkay. uyumuyor mızıldıyor. kucakta gezdirince uyuyor oturunca ağlıyor. gece bir de yattı. sabah 6 ya kadar 5 kez uyandı sonra da tamamiyle kalktı. kaçta nasıl uyuduk bilmiyorum dokuzbuçukta koltukta kucağımda ikimizde uyumuşuz öyle kalktım. üstümden tır geçmiş gibiyim. bir de dün akşam düştü sehapaya çarptı gözünün kenarı morardı allah korudu gözünü yavrumun. allah beterinden saklasın.
:))) kızı çarşılı görünce tabii ben seni de peşinen bjklı yaptım
o bahsettiğin listede var mı? Ona göre ben de çıkarayım
bazen ben de düşünüp fena oluyorum melike... özellikle oğluş kapris yaptığında uyku veya yemek veya oyun konu ne olursa olsun... çağdaşları var hatta çok daha küçükler var orada kim çekiyodur kaprisleriniAteşlendiklerinde kimin göğsüne sokuluyorlardır
off nasıl yoğunum yaa. Sabahtan beri yazamadım bir türlü.felaket yorgunum 3 gecedir felaket berkay. Uyumuyor mızıldıyor. Kucakta gezdirince uyuyor oturunca ağlıyor. Gece bir de yattı. Sabah 6 ya kadar 5 kez uyandı sonra da tamamiyle kalktı. Kaçta nasıl uyuduk bilmiyorum dokuzbuçukta koltukta kucağımda ikimizde uyumuşuz öyle kalktım. üstümden tır geçmiş gibiyim. Bir de dün akşam düştü sehapaya çarptı gözünün kenarı morardı allah korudu gözünü yavrumun. Allah beterinden saklasın.
geçmiş olsun müzeyyencim ya allah korumuş kuzuyu. Bizimkide bu aralar geceleri öyle ş. Hep beraber yatıyoruz çokta alıştı bu duruma nasıl ayırıcam bilmiyorum bende
merhaba kızlar nabersiniz bakalım?
nisabeyza,mcetin1+,biyologeda+,turkuaz_turkuaz+,serinus+,Nilguni+,Tweety75+,karanfil81+,MotherandBaby+,realisttt+,
hey maş.
selam bahar herkes biyandan dağılmış durumda siz nasılsınız kuzuyla
sağolun kızlar allah korusun yavrularımızı bütün tehlikelerden.
meral cumartesi aradım seni akşam üstü 6 sıraları. tel. kapalıydı. mesaj attım ulaşmadı sanırım listede yokum
Gecmis olsun muzeyyen allah korumus ben tv sehpasina kenarlik almistim jokerden mina soktu yan komsunda grdum saglam biseye ondan alcm simdi birde
bizimki azı dişlerinden yapıyor canım bir emmeyi de bıraktı avunacak birşey yok uyandığında iyice huysuzluğa vuruyor. bu da geçecek inşallah.çok geçmiş olsun müzeyyencim alah korumuş valla .. bu aralar burak' ta mızmız süreli mıkırdayıp duruyoo .sürekli kucakta olmak istiyoo . ne oluyo bende anlamadım ..
ben de başedemyince yanıma yatırıyorum birkaç gündür kıymet. en azından pış pış falan uyuyor uyanıyor idare ediyoruz. bazen koynuma sokulup dalıyor ben de dinleniyorum. inşallah alışmazlar çok zor olucak yoksa.geçmiş olsun müzeyyencim ya Allah korumuş kuzuyu. bizimkide bu aralar geceleri öyle ş. hep beraber yatıyoruz çokta alıştı bu duruma nasıl ayırıcam bilmiyorum bende
iyiyiz baharcımm sen nasılsın? beren kuzum nasıl?merhaba kızlar nabersiniz bakalım?
evet canımcım eşim bankamatikten yatırdı o yüzden isim yok
selam herkeseeee
çok şükür taşınma işim bitti
missssler gibi oldu evim
aman yaaa, bi üst kata bile taşınsan zor oluyo taşınma işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?