kızlar azra ya doğum gunu hedıyesı palyskool un ılk arbamı var ya onu almayı duşunuyorum ,,bayılıyor cunku boyle ıttırerek yurumeye,,anakucağıyla yurumeye calısıyordu hep
alan var mı daha once yada bı fıkrınız var mı
valla biz ebebekteyken denemek için naza verdim onu naz kaptığı gibi nası koşuyo

kızlar hepinize cvplarınız çin teşekkür ederim ben gelmelerine değil zaten herşeye karışıp yaptıkları dengesizliklere kızıyorum yoksa gelse karışmadan 1hafta 10gün kalıp gitseler razıyım ama onlarda öle bişey yok resmen kendi evleri gibi davranıolar burda herşeye karışırlar herkesi çağırırlar kafalarına göre takılırlar yanibiraz önce eşim aradı konuştu okadar dengesizlerki bu seferde yok bakalım ayarlarsak doğum gününe kadar gelcez yoksa yılbaşına geliriz ya sen doğum gününe gelmek için demednmi eliosan ozmna kadar gel dimi ama onlar sanki baskın yapar gibi pat die ararlar yarın gelioruz offf amma yazdım yaaa çok sinirim bozuk acaip stresliyim yapmıyım diorum ama elimde değil kızlar beni kötü bilmeyin ben öle misafir sevmeyen istemeyen biri değilim herkes gelir kalır bnm evimde ama seviyeli bana karışmadan herkese yalvarırım kalın bizde die çoğu arkadaşlar gelir kalır yeriz içeriz ama onlar böyle die istemiorum işte
![]()
anlıyoruz canım seni. ben olsam yerinde bende aynı şeyleri hissederdim ama boşver başka zaman olsa neysede kuzunun doğum günü.. onlar ne derse desin he de geç.. sen bildiğini yap

günaydın kızlar
cumartesi akrabalar arasında pazar da arkadaşlarla olmak üzere 2 doğum günü partisi yaptık canım kızıma. herşey harikaydı bir iki unuttuğum şey oldu ama çok güzel geçti.bizi bu çok özel günümüzde arayan ve mesajlarıyla yalnız bırakmayan kızımın dünyalar tatlısı minik arkadaşlarına ve onların güzel annelerine çoook teşekkür ederiz. sizi seviyoz ve kocaman![]()
resimleri ilk fırsatta ekliycem
yaaa ben seni arayamadım..