• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar azra ya doğum gunu hedıyesı palyskool un ılk arbamı var ya onu almayı duşunuyorum ,,bayılıyor cunku boyle ıttırerek yurumeye,,anakucağıyla yurumeye calısıyordu hep
alan var mı daha once yada bı fıkrınız var mı

valla biz ebebekteyken denemek için naza verdim onu naz kaptığı gibi nası koşuyo :53: tekerleklerde fıldır fıldır dönüyo allah korusun elinden filan bi kaçsa yapışcak yere. yok anam benimki ona tutunup hayatta yürümez vazgeçtim ben.. benimkide yürütecini mama sandalyesini vs. tunurak yürümek istiyo ama bana çok emniyetsiz geldi.

kızlar hepinize cvplarınız çin teşekkür ederim ben gelmelerine değil zaten herşeye karışıp yaptıkları dengesizliklere kızıyorum yoksa gelse karışmadan 1hafta 10gün kalıp gitseler razıyım ama onlarda öle bişey yok resmen kendi evleri gibi davranıolar burda herşeye karışırlar herkesi çağırırlar kafalarına göre takılırlar yani:(biraz önce eşim aradı konuştu okadar dengesizlerki bu seferde yok bakalım ayarlarsak doğum gününe kadar gelcez yoksa yılbaşına geliriz ya sen doğum gününe gelmek için demednmi eliosan ozmna kadar gel dimi ama onlar sanki baskın yapar gibi pat die ararlar yarın gelioruz offf amma yazdım yaaa çok sinirim bozuk acaip stresliyim yapmıyım diorum ama elimde değil kızlar beni kötü bilmeyin ben öle misafir sevmeyen istemeyen biri değilim herkes gelir kalır bnm evimde ama seviyeli bana karışmadan herkese yalvarırım kalın bizde die çoğu arkadaşlar gelir kalır yeriz içeriz ama onlar böyle die istemiorum işte :(:14:

anlıyoruz canım seni. ben olsam yerinde bende aynı şeyleri hissederdim ama boşver başka zaman olsa neysede kuzunun doğum günü.. onlar ne derse desin he de geç.. sen bildiğini yap :51:

günaydın kızlar
cumartesi akrabalar arasında pazar da arkadaşlarla olmak üzere 2 doğum günü partisi yaptık canım kızıma. herşey harikaydı bir iki unuttuğum şey oldu ama çok güzel geçti.bizi bu çok özel günümüzde arayan ve mesajlarıyla yalnız bırakmayan kızımın dünyalar tatlısı minik arkadaşlarına ve onların güzel annelerine çoook teşekkür ederiz. sizi seviyoz ve kocaman :54:
resimleri ilk fırsatta ekliycem

yaaa ben seni arayamadım.. :( nice mutlu yaşlar olsun inşallah sağlıkla mutlulukla.. evet resimleri koyda bakalım..

ya ebebekte şey görmüştüm aklıma adı gelmiyo bakalım bilen varmı bu arabada öndeki koltuğun arkasına takıyosunda bebiş arkada oynuyo ayy bulamadım sitesinde bilen duyan gören yardıımmm...

ya ebebekte şey görmüştüm aklıma adı gelmiyo bakalım bilen varmı bu arabada öndeki koltuğun arkasına takıyosunda bebiş arkada oynuyo ayy bulamadım sitesinde bilen duyan gören yardıımmm...
walla ben bilmiyorum, bulursan link atta bakalım
çünkü arabada hiç durmuyor bizim zıpa
gerçi heryer oyuncak oldu almıycam diyorum ama bakalım aklıma yatarsa onuda alırım
manyak olduk iyice yaw:35:

canım iyi diyelim iyi olalım işte. işe gitmedim bugün ctesi çlaştım diye.. sen napıyosun nasıldı doğum günü.. ya doğum günü geçen arkidişler resim eklesenize yahuu.. fikir olsunbakalım bizde..

aman iyi ol ben öyle tefferruatlı bişi yapmadım
cuma akşamı güzel bi yemek ve sofra hazırladım
iki doğum gününü bir arada kutladık ya biz bide pasta kestik
bizbizeydik annem ablam, eşi bizde biz güzel geçti
cumarteside babaannemiz, dedemiz ve halamız geldi birde onlarla pasta kestik
ama öyle anlatılacak özel yaptığım bişi yok walla

hadi bismil...

bizde öyleyiz
klasik 2009 aralık modeli :27:

+1

E bu sana 1.5 sene daha gider :) Yanlis yapiyoruz aslinda birakip belli donemlerde gitmek lazimda . Bende bi biraksam icmeye gitcem de :82:

ya beni de götür ya sen de gitme dünür :7:

Toplu etkinlik yapcam Oznur cidden . Bi fasil yapariz .Aralik 2009 analari diye

Eda bende cok merak ediyorum ne olcam diye. Bi kucuk icerdim ben ama simdi bi bardakta sarhos olurum diye dusunuyorum

valla 7-8 baba duble rakı içen beni 1 şişe light efes çakır etti bu yaz :60:

e bbebek .comda ındırıme gırmış baya
ankarda var mı e bebk magazası acaba ya
yorumları okuudum ıyıce ıçıme sındı,,,azranın seveceğını duşunuyorum

çukurambarda var fatmacım sitelerinden adresi bulabilirsin

günaydınlarr neler yapıyorsunuz özledim çok sizleriiii ve bebişlerimizi.ne var ne yok. of ya çok sıkıldım ben çok yoğun işler ya hiç bişeye vakit yetiştiremiyorum.

fatmacım çok özledim ben seni yaaaa :5: bir de liste geldiğinde Toprakcığın doğum günü geçmişti sanırım özür dileyerek sağlıklı huzurlu mutlu upuzun bir hayat diliyorum kuzuya :38:

Herkese günaydınnnnn ..

günaydınnnn

günaydın offff gene iş başladı emekli olduktan sonra çocuk doğurmak lazım aslında ama tıp izin vermiyor :(((((( sabah tam zeynebi emzireceğim pat telefon biz çıkacağız tesiste kimse yok gel sanki herkes kapıda geldim tık yok emzirmeyi kısa kestim geldim yaşlı bir amca var ( ne iş yapıyor çözemedim ama kendini genel müdür sanıyor bizde hee diyoruz ) kimsecikler yok eee ismiyle uyuşmayan şeref beni neden apar topar çağırdın sandı heralde 12 de gelicem valla kaçık bu herif
aman neyse herkesin günü aydınlık olsun inşallah

günaydınnn
bak şimdi aklıma geldi alıntı yapmıştım gitmiş turtanın ilk adımları hayırlı uğurlu olsun bir de merakımı şeetti sizin evde her türlü aktivite banyo da mı yaşanıyorrrr :27:

bu arada herkeze günaydın
haftasonumun süper geçti
doğum günümüzde sorunsuz geçti çok şükür
kara kuzum 1 yaşında kız oldu artık

beni telefon ile arayan;

umut paşanın anası bige'ye
beren kuzusunun annesi bahar'a
minam'ın annsei pelin'e
eylül kızmın annesi burcu'ya
gökkuş ve nilay kuzularının annesi nilgün'e

mesaj atan;

babybay özlem
azranın annesi fatma'ya
naz kızımın annesi sibel'e
yasülye ve haktan'ın annesi yasemin'e

çok ama çok teşekkür ediyorum:71:
rabbim yavrularımızın okula gittiği günlerinş, evlendikleri günlerini hatta ve hatta torunlarını seveceğimiz günleri nasip etsin hepimize...
öykü ve ben hepinizi tek tek öpüyoruz:69:
hep beraber daha nice nice yaşlarını kutlayım inşallah...

amiiiiiinnnnnnnnn
maşallah en kötü gününüz öyle olsun meralcim
kız bu ne liste vermiş yahu :52:

günaydın günaydın günaydın :)

nasılsınız? ne var ne yok? kuzular nasıl?

bige yok mu? bi sorun olmasın???????????

canımım günaydın buradayım geldim sayenizde

gunaydınn herkeseee

günaydın

heeeeeeeee okuduk üfledik şekerim

tenk yu şekerim :71:

en çok ben üfledim bigeeeeeeeeeeeee:76:

canımsın :70:

evvet ta burdan okuduk, üflediki çabul gel diye

meeerrrrrrrsi :54:

Günaydııın...
bilge bizim atkılar kesin 3 oldu..ben bitanesini yarıladım 1 ip daha aldım bundan sonra onuda öreceğim inşallah..toplamda 4 olacak..

günaydın
canım ellerine sağlık listeye ekledim
aklımdayken KIYMET listeye ekledim gönderdiklerini

ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 3 7 10
Canan 2 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 ( şimdilik )
Müzeyyen
Meral
Tülay 8
Merve 3

bu mudur şekerim?

doğumgünü fotolarını koyacaktım çok büyük yükleyemem dioooo :(( üşenmezsem küçültüp koyucam...

önce bakıp sonra aramaya devam etseymişim keşkem :77:
hadi geçmişi hallettim ama öğlen arası geldi hoşçakalııın :37:

SON DURUMUMUZ BUDUR ÖNCELİKLE HİÇBİR MALZEME OLMAYAN YAŞ GRUPLARINA ÇALIŞMAYI TEKLİF EDİYORUM

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 7
elbise (6 ay) 2
hırka (6 ay) 3
şortlu takım (şapka dahil) (3-6 ay) 1
çıtçıtlı body (0-6 ay) 1
ayaklı pijama takımı (yenidoğan) 1
patikli polar pijama takım (0-6 ay) 1
zıbın 1
patikli kadife tulum ve şapkası (62 cm) 1
4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
salopet (9 aylık-erkek) 1
kadife tulum (erkek) 2
çorap 1
yelek 1
patikli tulum 2
beyaz yün süveter 1
pembe yün yelek (kız) 1
kadife jile (68 cm - 6 ay) 1
lila yün yelek (kız) 1
polar kapüşonlu eşofman takım 1
kapüşonlu penye ceket 1
7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1
pijama takımı 1
triko yelek (kız) (6-12 ay) 1
8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) 1
body (74/80 cm) 3

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
çorap (erkek) (12 ay) eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 5
polar jile(80 cm - 12 ay) 1
yün hırka-patik 1
sweatshirt 1
gömlek-etek takım (12 ay) 1
hırka 1
kapüşonlu eşofman takım (12 ay) 1
polar eşofman takım (12 ay) 1
penye takım (12 ay) 2
atlet-külot takım (kız) (1-2 yaş) 1
15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1
jile elbise (86 cm - 1,5 yaş) 1
16 aylık 2 KIZ hırka (86 cm-1,5yaş) (kız) 1

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 2
şortlu takım (24 ay) 1
etek bluz takım (24 ay) 1
eşofman takım(kız) (24 ay) 1
pijama takım (kız) (24 ay) 1
19 aylık 1 ERKEK yazlık keten takım (erkek) (24 ay) 1

3 yaş 2 ERKEK pijama takımı (kız) 1
1 KIZ t-shirt (kız) 1
çorap (erkek) 2
keten pantolon (erkek) 1
3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1
çorap (erkek) 1
sweatshirt (erkek) 2
pijama takımı(kız) 1
5 yaş 2 ERKEK
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Bebe d'or (cam biberon 125 ml) 9
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2
6 - 18 ay emzik 1
18 numara sandalet 6
19 numara sandalet 12
20 numara sandalet 1
22 numara sandalet 3
20 numara patik 1
21 numara patik 1
24 numara patik 1
uyku tulumu 1
18-19 numara patikli çorap 1
yenidoğan patik 1
GENESIS PATİK PAPA 18 NO 1
yün patik 7
penye bere 1
örme süveter 1
örme yelek 2
yün bere 1
1 yaş atkı,bere, eldiven takımı polar 1

günaydın diyelimmm artık ya kızlar ben bugünde bas agrısıyla uyandım aksam dustan sonra kurulamadım acaba o mu yapıyor .Aktivite masasını e bebekte sepete koydum bbugün sipariş versem 1 gün içinde kargo diyor iş adresi verdim yarın işte olacam gidermi ki bugünden

günaydın diyelimmm artık ya kızlar ben bugünde bas agrısıyla uyandım aksam dustan sonra kurulamadım acaba o mu yapıyor .Aktivite masasını e bebekte sepete koydum bbugün sipariş versem 1 gün içinde kargo diyor iş adresi verdim yarın işte olacam gidermi ki bugünden
geçmiş olsun, senin bu baş ağrısıda yapıştı
sende dikkatet biraz kendine

Back