• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

YASEMİN hesaptaki 50 lira senden mi güzelim? isim falan da yok :26:

evet canımcım eşim bankamatikten yatırdı o yüzden isim yok:54:

selam herkeseeee :3:
çok şükür taşınma işim bitti :66:
missssler gibi oldu evim :64:
aman yaaa, bi üst kata bile taşınsan zor oluyo taşınma işi :37:

hıııııııı güssel soru... normal şartlarda yazmışımdır melikecim... buradan kopyalayıp excelde tablonun yanına yapıştırıp oradan işledikçe siliyorum (nasıl bir anlatımsa) neyse diyeceğim bazen kopyaladığım şey oraya eksik yapışıyor ne hikmetse ya da ben göremiyorum arada gizli satırlar var ondan olduğunu sanıyorum... kalem kalem saymaya vaktim yetmemiş olabilir reca etsem hazırda varsa listeni yazsan da kontrol etsem şekerim :78:[/QUOTE]

DAAA ACABA BEN NE ZAMAN YAZDIM O LİSTEYİ ŞİMDİ DERİNLERE DALIP BULAYIM OLMADI DİPTEN KUM ÇIKARIRIM

vanyakkk :9: 46,5 diyo yaaa :86:

KIZ BEN SENİ SEVİYOMMMMMMMMMMM

DAAA ACABA BEN NE ZAMAN YAZDIM O LİSTEYİ ŞİMDİ DERİNLERE DALIP BULAYIM OLMADI DİPTEN KUM ÇIKARIRIM

KIZ BEN SENİ SEVİYOMMMMMMMMMMM

"görüyorum görüyorum" dedi balina "kumda bir istiridye saklanmış" oğluşumun denizdeki hayvanlar kitabından alıntı yapayım dedim serbest çağrışım vesilesiyle... tikkat et kumdaki istiridye elini kesmesin :27:
ben sana bayılıyommmmmmm :16:

bilgeciğim senin izelgeye nasıl ekleyeceğim

1 hırka 3 yaş ( kız )
1 hırka bebek
1 sweet 3-6 ay
1 alt üst kapşonlu takım kalın 3 ay
2 kapşonlu swwet 6-9 ay
1 alt üst kapşonlu takım kalın 9 ay
1 alt üst kapşonlu takım kalın 3 yaş?
1 alt üst takım kalın 6 ay
2 kalın altüst takım
1 alt üst kapşonlu takım kalın 6 ay
1 kalın patikli tulum ve hırka
1 patikli tulum ve şapkası
1 kalın kapşonlu yelek
1 ince kapşonlu yelek
1 salopet+gömleği+şapkası 1 yaş kız
2 kız pantolon 2 yaş
1 erkek pantolon 2 yaş
2 kız pantolon 3 ay?
1 alt üst kısa kol takım kız 1 yaş
1 mevlütlük tarzı elbise+ şapkası 3-6 ay?
1 örgü tarzı kalın kapşonlu hırka 3-6 ay?
4 bebek şapka
1 pijama takım

ben de bunlar var kızlar bedenleri çok net bilemiyorum bazılarında yazmıyor tahmini hafta sonu çıkarsam bir kaç parça daha büyük 4-5-6 yaş birşeyler bakmaya çalışırım annemde bez alıyım diyor

buldum buldum buldum

"görüyorum görüyorum" dedi balina "kumda bir istiridye saklanmış" oğluşumun denizdeki hayvanlar kitabından alıntı yapayım dedim serbest çağrışım vesilesiyle... tikkat et kumdaki istiridye elini kesmesin :27:
ben sana bayılıyommmmmmm :16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

buldum buldum buldum

mööö gibi kaldım karşısında inan hiç hatırlamıyorum ekleyip eklemediğimi... listenin yanına koyup bakıcam tek tek... mevlütlük tarzı elbiseyi istersen verme melike... kim mevlüt yapacak ki garipciklere?? :25:

Bige etiketinde 6 ay yazıyor o elbisenin tüllü süslü beyaz bir elbise ama 6 aylık bebeğe olmaz bence ama 3-4 aylıklara olur inşallah iyi bakılan bir yerdir offf zaten geçen gün koliye koyarken de bir posta ağladım baktım waikikiden almışım hiç giymemiş küçülmüş bizimkiler nasıl bakılıyor neler alınıyor o yüzden hiç giyemedikleri var aman neyse ben niyetine girmişim ama 1 tane patikli tulum + hırkası var onu çıkardım o çok minicik hem etiketi yok hemde duruşu giyilmiş gibi kadifemsi olduğundan yıkanınca değişmiş görünümü

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
serinus karanfil81+ sinemaltuntop bulut+ biyologeda+ neseli45 b_i_o+ nnehir Nilguni+ frezya_tg+ MotherandBaby+
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Slmmm Bige ben fbliyim o yuzden sat olmamistr ama size yakismis ::)

:))) kızı çarşılı görünce tabii ben seni de peşinen bjklı yaptım ;)

Bige etiketinde 6 ay yazıyor o elbisenin tüllü süslü beyaz bir elbise ama 6 aylık bebeğe olmaz bence ama 3-4 aylıklara olur inşallah iyi bakılan bir yerdir offf zaten geçen gün koliye koyarken de bir posta ağladım baktım waikikiden almışım hiç giymemiş küçülmüş bizimkiler nasıl bakılıyor neler alınıyor o yüzden hiç giyemedikleri var aman neyse ben niyetine girmişim ama 1 tane patikli tulum + hırkası var onu çıkardım o çok minicik hem etiketi yok hemde duruşu giyilmiş gibi kadifemsi olduğundan yıkanınca değişmiş görünümü

o bahsettiğin listede var mı? ona göre ben de çıkarayım
bazen ben de düşünüp fena oluyorum melike... özellikle oğluş kapris yaptığında uyku veya yemek veya oyun konu ne olursa olsun... çağdaşları var hatta çok daha küçükler var orada kim çekiyodur kaprislerini :14: ateşlendiklerinde kimin göğsüne sokuluyorlardır :14: :59:

neyse akşamüzeri bunalımımı da alıp evime gideyim ben :58:
öpüyorum hepiciğinizi :54:
listeni ana listenin yanına kopyaladım yarın işliycem melikecim :70:

off nasıl yoğunum yaa. sabahtan beri yazamadım bir türlü.felaket yorgunum 3 gecedir felaket berkay. uyumuyor mızıldıyor. kucakta gezdirince uyuyor oturunca ağlıyor. gece bir de yattı. sabah 6 ya kadar 5 kez uyandı sonra da tamamiyle kalktı. kaçta nasıl uyuduk bilmiyorum dokuzbuçukta koltukta kucağımda ikimizde uyumuşuz öyle kalktım. üstümden tır geçmiş gibiyim. bir de dün akşam düştü sehapaya çarptı gözünün kenarı morardı allah korudu gözünü yavrumun. allah beterinden saklasın.

Back