gökkuşun dogum günüymüş bugün nice mutlu yıllara kuzuya bugün rekora gidiyorum 3 gün basım agrısında bugün işe de gidemedim gece bir kalktım bacagım zonkluyor adım atamadım uyusmus ovuyorum gecmiyor agladım kocişte yok sabah kalktım dr gittim belini zorlamıssın dedi krem ilac verdi 1 saat yürü falan dedi bide üstüne regl oldum o da tatlısı oldu![]()
kimseler yokk sibelll naz nasıl gectimi huysuzlugu bu arada bugün zeynos sabahtan bu yana her beze cırtlıyo dişmi geliyor nedir ay herseyide dişe baglıyoruzz
eda çook geçmiş olsun ..
ya bu arada naz odalar arası yürüyo (maşallah) ama okadar hızlı yürüyoki yolun sonuna gelince geri dönemiyo düşüyo![]()
maşallah nazaa .. bizimkinde daha tık yok.. sadece koltuklara tırmanıp kalkıyorıuz .. iki koltuk arası tutnarak geçiyoruz..
öykü prenses iyiki doğmuş kaçırdığım bebeklerinde doğum günleri kutlu olsun bakamadım bi kaç gündr temizliğe daldım çıkamıyorum bizde aşılarımızı olduk çok şükürn ateş yapmadı atlattık darısı aşı olacaklara
aayy en korktuğum şey bakalım bu ay biz ne yapacazz.. ateş yapmadığıan çok sevindim..
oy oy oy maşallah turtaya,
bizimkide öyleydi
bugün eve gittim ya öğlen kendi kendine ellerini bıraktı yürüdü ama 1 kere
sonra yine emeklemeye devam
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrr önünde sonunda yürüyecekler
maşallh gökay a inşll gerisi gelir nilgüncümm
yaaa çok mutsuz bu kız deli olucam hep ağlıyor hep mıkır mıkır
maalesef bizimki de öyle
ayyynenn melike.. ne yaparsam yapim mızırdanıyo ya.. hele tek başına assssllaaa durmuyo. ne yürüteç ne mama sandalyesi ne oyuncakları asssllaa. yanında mutlaka biri olcak o da biri olsa bile 5 dk da bi sıkılıyo yaptığı şeyden.. e ben sürekli ona değişik bişey nası buliim. mızır mızır ağlama vs. bütün çocuklar böylemi acaba benimki mi böyle merak ediyorum..
dün gece benimkide nasıl ağlamaya başladı gözler kapalı ama aldım hemen yanıma nası iç çekiyo.. memede filan uyudu neyse ama sonra hep sıçradı kuzum. .nolduki acaba...
sanırım 2009 modeller böyle .. sürekli mıkırdıyoo .. hiç mutlu değil sanki. hep yanında olalım istiyoo ..
kızlar azra ya doğum gunu hedıyesı palyskool un ılk arbamı var ya onu almayı duşunuyorum ,,bayılıyor cunku boyle ıttırerek yurumeye,,anakucağıyla yurumeye calısıyordu hep
alan var mı daha once yada bı fıkrınız var mı
ilk arabam bizde var. annemler aldı burak a ilk zamanlar korkuyordu binmeye ama şimdi arabana bin hadi diyoruz hemen koşuyoo yanına .. koltuğun yanındaysa üzerine oturuyoo ve bekliyoo arkadan itsinler diye .. iterkende ayaklarını yukarı kaldırıp kendini geriyoo itiyoo .. çok seviyoo.. ayakta kullanmaya daha yeni başladı.. yardım ediyoruz tabi...
günaydınlarr neler yapıyorsunuz özledim çok sizleriiii ve bebişlerimizi.ne var ne yok. of ya çok sıkıldım ben çok yoğun işler ya hiç bişeye vakit yetiştiremiyorum.
günaydınn ...
Herkese günaydınnnnn ..