• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

hadi bismil...

+1

ya beni de götür ya sen de gitme dünür :7:

valla 7-8 baba duble rakı içen beni 1 şişe light efes çakır etti bu yaz :60:

çukurambarda var fatmacım sitelerinden adresi bulabilirsin

fatmacım çok özledim ben seni yaaaa :5: bir de liste geldiğinde Toprakcığın doğum günü geçmişti sanırım özür dileyerek sağlıklı huzurlu mutlu upuzun bir hayat diliyorum kuzuya :38:

günaydınnnn

günaydınnn
bak şimdi aklıma geldi alıntı yapmıştım gitmiş turtanın ilk adımları hayırlı uğurlu olsun bir de merakımı şeetti sizin evde her türlü aktivite banyo da mı yaşanıyorrrr :27:

amiiiiiinnnnnnnnn
maşallah en kötü gününüz öyle olsun meralcim
kız bu ne liste vermiş yahu :52:

canımım günaydın buradayım geldim sayenizde

günaydın

tenk yu şekerim :71:

canımsın :70:

meeerrrrrrrsi :54:

günaydın
canım ellerine sağlık listeye ekledim
aklımdayken KIYMET listeye ekledim gönderdiklerini

ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 3 7 10
Canan 2 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 ( şimdilik )
Müzeyyen
Meral
Tülay 8
Merve 3

bu mudur şekerim?

3atkı bittide ipimde bitti alabilirsem örerim daha

Bakamadim yine gecmise amma cok birikiyor. Eylül dislerden cok fena rahatsiz hic uyumuyoruz gece artik.

hoşgeldinnnn
azılara mı geçtiniz siz de? bizimkini de yatırdığım yerde sanki diken var öyle bir çığlıkla kalkıyor kucağımda olacakmış ama fazla bunaltmayacakmışım ve bir de o kucağımdayken oturmayacakmışım o zaman uyuyor :27:

selam herkeze . öğlene kadar izinliydim. aşılarımız vardı. ama olamadık. sağlık ocağına gittiğimizde aşı yok elimizde cevabıyla karşılaştık. hemşire hanım cebini lütfetti . arayıp soracakmışık.

neyse bilge listeye 4-5 aylık uzun kollu çıtlıtlı bady(1 ad), bir yaş için atlet külot(1 ad.), birde 3 yaş için eşofman altı yazarmısın kız için.teşekkürler

günaydın diyelimmm artık ya kızlar ben bugünde bas agrısıyla uyandım aksam dustan sonra kurulamadım acaba o mu yapıyor .aktivite masasını e bebekte sepete koydum bbugün sipariş versem 1 gün içinde kargo diyor iş adresi verdim yarın işte olacam gidermi ki bugünden

yok canım yarın gelir bugün öldürsen gelmez ama hızlılar başka siteler 3-4 gün bekletiyor ben de geçen gün küvet aldım ertesi gün geldi

yasemin hesaptaki 50 lira senden mi güzelim? Isim falan da yok :26:

yok yok o benden şekerim içimden geldi yolladım şimdi hadi sende bana yolla
valla dimi herşeyimiz banyoda benim ev 2 banyo 1 salon
şimdi annem aradı ona doğru 5-6 adım atmış yavrum artık çözülür heralde

selam herkeze . öğlene kadar izinliydim. aşılarımız vardı. ama olamadık. sağlık ocağına gittiğimizde aşı yok elimizde cevabıyla karşılaştık. hemşire hanım cebini lütfetti . arayıp soracakmışık.

neyse bilge listeye 4-5 aylık uzun kollu çıtlıtlı bady(1 ad), bir yaş için atlet külot(1 ad.), birde 3 yaş için eşofman altı yazarmısın kız için.teşekkürler

hoşgeldin geç olsun da güç olmasın tülaycım
hepsi mı kız için? basmadı kafam :26:

hay maşallah canancım ben de listeyi asarken dedim canan bu hızla 5-6yı bulmuştur :27::6:

canım benim listede 1 yaş salopet gömlek şapka takım vardı kız için onu atladın sanırım diğerlerini yazdıysan sorun değil hatırlatayım dedim eğer hiç birini eklemediysen tekrar yazayım o mesajımı saygılarımla arz ederim

yok yok o benden şekerim içimden geldi yolladım şimdi hadi sende bana yolla
valla dimi herşeyimiz banyoda benim ev 2 banyo 1 salon
şimdi annem aradı ona doğru 5-6 adım atmış yavrum artık çözülür heralde

aaaaaa kale male diye yidin miydi sen bizi :53:
maşallah inşallah tüm bebelerimiz ciddi düşüşler yaşamadan çözerler bu işi :emir_bebek::nazar:

meralim öykücümün doğum günü kutlu olsun inş.nası geçti. listeyi bende bilge gibi işyerinde unuttum. msj atarım diodum hepsi yalan oldu. sen bu yarım akıllı arkdaşın kusuruna bakmazsın inş.:78:

Azilardayiz dunur cok zorluyor sanirim bu sefer kizimi ama.

kuzum benim kıyamam ya :50: çıksa bi türlü çıkmasa bi türlü dünürcüm

canım benim listede 1 yaş salopet gömlek şapka takım vardı kız için onu atladın sanırım diğerlerini yazdıysan sorun değil hatırlatayım dedim eğer hiç birini eklemediysen tekrar yazayım o mesajımı saygılarımla arz ederim

hıııııııı güssel soru... normal şartlarda yazmışımdır melikecim... buradan kopyalayıp excelde tablonun yanına yapıştırıp oradan işledikçe siliyorum (nasıl bir anlatımsa) neyse diyeceğim bazen kopyaladığım şey oraya eksik yapışıyor ne hikmetse ya da ben göremiyorum arada gizli satırlar var ondan olduğunu sanıyorum... kalem kalem saymaya vaktim yetmemiş olabilir reca etsem hazırda varsa listeni yazsan da kontrol etsem şekerim :78:

Back