Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam herkese...
hem selam hem bye bye
ben gidiyorum![]()
hem selam hem bye bye
ben gidiyorum![]()
hadi bismil...
+1
ya beni de götür ya sen de gitme dünür
valla 7-8 baba duble rakı içen beni 1 şişe light efes çakır etti bu yaz
çukurambarda var fatmacım sitelerinden adresi bulabilirsin
fatmacım çok özledim ben seni yaaaabir de liste geldiğinde Toprakcığın doğum günü geçmişti sanırım özür dileyerek sağlıklı huzurlu mutlu upuzun bir hayat diliyorum kuzuya
günaydınnnn
günaydınnn
bak şimdi aklıma geldi alıntı yapmıştım gitmiş turtanın ilk adımları hayırlı uğurlu olsun bir de merakımı şeetti sizin evde her türlü aktivite banyo da mı yaşanıyorrrr
amiiiiiinnnnnnnnn
maşallah en kötü gününüz öyle olsun meralcim
kız bu ne liste vermiş yahu
canımım günaydın buradayım geldim sayenizde
günaydın
tenk yu şekerim
canımsın
meeerrrrrrrsi
günaydın
canım ellerine sağlık listeye ekledim
aklımdayken KIYMET listeye ekledim gönderdiklerini
ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün
Bige 3 7 10
Canan 2 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 ( şimdilik )
Müzeyyen
Meral
Tülay 8
Merve 3
bu mudur şekerim?
Bakamadim yine gecmise amma cok birikiyor. Eylül dislerden cok fena rahatsiz hic uyumuyoruz gece artik.
3atkı bittide ipimde bitti alabilirsem örerim daha
günaydın diyelimmm artık ya kızlar ben bugünde bas agrısıyla uyandım aksam dustan sonra kurulamadım acaba o mu yapıyor .aktivite masasını e bebekte sepete koydum bbugün sipariş versem 1 gün içinde kargo diyor iş adresi verdim yarın işte olacam gidermi ki bugünden
yasemin hesaptaki 50 lira senden mi güzelim? Isim falan da yok :26:
selam herkeze . öğlene kadar izinliydim. aşılarımız vardı. ama olamadık. sağlık ocağına gittiğimizde aşı yok elimizde cevabıyla karşılaştık. hemşire hanım cebini lütfetti . arayıp soracakmışık.
neyse bilge listeye 4-5 aylık uzun kollu çıtlıtlı bady(1 ad), bir yaş için atlet külot(1 ad.), birde 3 yaş için eşofman altı yazarmısın kız için.teşekkürler
hay maşallah canancım ben de listeyi asarken dedim canan bu hızla 5-6yı bulmuştur![]()
yok yok o benden şekerim içimden geldi yolladım şimdi hadi sende bana yolla
valla dimi herşeyimiz banyoda benim ev 2 banyo 1 salon
şimdi annem aradı ona doğru 5-6 adım atmış yavrum artık çözülür heralde
hoşgeldin geç olsun da güç olmasın tülaycım
hepsi mı kız için? basmadı kafam :26:
aaaaaa kale male diye yidin miydi sen bizi
Maşallah inşallah tüm bebelerimiz ciddi düşüşler yaşamadan çözerler bu işi![]()
Azilardayiz dunur cok zorluyor sanirim bu sefer kizimi ama.
canım benim listede 1 yaş salopet gömlek şapka takım vardı kız için onu atladın sanırım diğerlerini yazdıysan sorun değil hatırlatayım dedim eğer hiç birini eklemediysen tekrar yazayım o mesajımı saygılarımla arz ederim