• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

özlem duru'nun yeni yaşı kutlu mutlu huzurlu olsun arkadaşım listeyi iş yerinde unutmuşum affınıza sığınıyorum :17:

Gunaydinn nevra meral melike ve mehtap kuzunun dgunu nasildi meralcim mehtap sendee cok haklisin ama atsan atilmaz satsan satilmaz derler ya bu sefer ses cikarmamaya calis esinede yazik o napsin hem gunesin dgunu guzel gecsin

günaydın cnm yok zaten ses çıkarmıcam çok uzun kalıp herşeye karışırlarsa patlarım ama okesin kızımın doğum gününü bozmalarına izin vermicem eşimin elindende bişey gelmio ama en azından herşeye karıştıklarında bari azcık ses çıkarsın bakalım o mutlu haber nezmn gelicek biz şu gün geliyoruz die:27:siz nasılsınız mina nasıl?

canım ben kutlamadım mı eğer atladıysam çok büyük ayılık etmişim çünkü aklımdaydı unuttum heralde çok çok özür dilerim valla kutlayıp kutlamadığımı bile hatırlamıyorum çünkü dediğim gibi aklımdaydı rabbim hep iyi günler göstersin kuzuya uzunnnn sağlıklı ve mutlu huzurluyaşasın inşallah annesi babası ve sevdikleriyle hep iyi günlerini görün inşallah
melikecim cnm arkadaşım unutabilirsin
hepimiz birbirimizin niyetini biliyoruz
ne olur öyle düşünme

teşekkür ederiz nice nice yaşlara inş. cnm

geldim mi ne :27: eferim len dua mı ettiniz nettiniz :33:

en çok ben üfledim bigeeeeeeeeeeeee:76:

tickerin çok hoş olmuş nasılsın canım gökaycık nilaycık nasıl bu ay sıra sende değil mi hediye için

ayyyy çok tşk ederim canımmmmmm
herkes iyi bugün babannesiyle bakalım ne yapacak kuzucuk, nilayda hafif kırgınlık var ama genel durum iyi

evvet canım doğum günü hediyesi oalcak bize demiştim aralık çıktığında :)

efendim canım :69:

geldim mi ne :27: eferim len dua mı ettiniz nettiniz :33:

evvet ta burdan okuduk, üflediki çabul gel diye

Günaydııın...
meralim öykücüğüm 1 yaşında olmuşşşş canım benim için öp onu.. sağlıkla mutlulukla annesi babasıyla nice yaşları olsun inşallah..
bilge bizim atkılar kesin 3 oldu..ben bitanesini yarıladım 1 ip daha aldım bundan sonra onuda öreceğim inşallah..toplamda 4 olacak..

fatma kopacan yakında incelikten
nerene yapıyorsan platesi

bu arada realde ilk arabam 45 tl

oncekı halıme gelene kadarr devam nılgun ya belım ıyıdde kalçam daha doğrusu baldırlarım genışledı cok
ya dun hava cok soğuk ve kapalıydı gelemedım,,benım acılen gelmem lazım oraya
du bakalım kocacığın keyfı nası olucak bugun,,dun ıstanbuldan geldı sabaha karsı
inş gelırız
bu ındırım olayı ne zmana kadar bı bılgın var mı?
sen ne aaldın oğluşa

oncekı halıme gelene kadarr devam nılgun ya belım ıyıdde kalçam daha doğrusu baldırlarım genışledı cok
ya dun hava cok soğuk ve kapalıydı gelemedım,,benım acılen gelmem lazım oraya
du bakalım kocacığın keyfı nası olucak bugun,,dun ıstanbuldan geldı sabaha karsı
inş gelırız
bu ındırım olayı ne zmana kadar bı bılgın var mı?
sen ne aaldın oğluşa
15 gün sürecek
aktivite masası almıştım, ama dayanamayıp önceden verdim işte
teyzeside yaramaz toplardan almış
halasındada playskool ilk arabam vardı oda geldi tam oldu

15 gün sürecek
aktivite masası almıştım, ama dayanamayıp önceden verdim işte
teyzeside yaramaz toplardan almış
halasındada playskool ilk arabam vardı oda geldi tam oldu

oo sız serıyı tamamlamışsınız
pekı sen bana hangısını onerıyosun hepsı varmış sızde de bakıyım

Günaydııın...
meralim öykücüğüm 1 yaşında olmuşşşş canım benim için öp onu.. sağlıkla mutlulukla annesi babasıyla nice yaşları olsun inşallah..
bilge bizim atkılar kesin 3 oldu..ben bitanesini yarıladım 1 ip daha aldım bundan sonra onuda öreceğim inşallah..toplamda 4 olacak..
Teşekkür ederiz teyzesi
inş sağlıklı ve uzuuuuuuun ömürleri olsun cnm
yok be tatlım üzüldüğüm bile bile atladım
:33:
hulen ne geçmişmiş bea bitemedi
2 saatimi aldı ama perişan oldum bende:37:
okey oynuyorum çocuğun teki asılıyor çok komik
:27:

Back