• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

merallllllllll bugunde oyku hanımınn doğum gunuuuuuuuuu dı mııı
ıyıkı doğmuşş kuzuuuuu,,nıce mutlu yıllaraaaaaaa:71::71:

gökkuşun dogum günüymüş bugün nice mutlu yıllara kuzuya bugün rekora gidiyorum 3 gün basım agrısında bugün işe de gidemedim gece bir kalktım bacagım zonkluyor adım atamadım uyusmus ovuyorum gecmiyor agladım kocişte yok sabah kalktım dr gittim belini zorlamıssın dedi krem ilac verdi 1 saat yürü falan dedi bide üstüne regl oldum o da tatlısı oldu :52::52:
kimseler yokk sibelll naz nasıl gectimi huysuzlugu bu arada bugün zeynos sabahtan bu yana her beze cırtlıyo dişmi geliyor nedir ay herseyide dişe baglıyoruzz
Eda geçmiş olsun yalnız başına da zor oluyordur tabii yok mu sana yardım edebilecek bir arkadaş akraba v.s.?
Ne zaman dönecek eşin?

öykücüğün yeni yaşı hayırlı olsun. sağlıklı mutlu swvdikleriyle beraber bir ömür nasip etsin Allah inş.

Dünür iyiyiz çok Sagol efe de iyi tepeme çıkmaya calisiyo şimdi. Akşamları esimin telinden giriyorum ancak o da Kk yi herzaman acmıyor zaten vakit de olmuyor arada takip etmeye çalışıyorum
Maşallah gelinime yürüyormuş efe nin elinden tutup yürütsün bari:9:Hic niyeti yok sıralıyor sadece kızıma oturan boğa dıyordun bak ilk yürüyenlerden oldu maşallah ona
Tüm yürüyen bebislere maşallah
Öptük sizii:54:

ben yetiştim nazannnn 2 üye+3 misafirrr ebru bakıcımız üstte o yardım ediyor daha iyiyim bugün. eşim pazartesi gelecek cankuş nasıl ?Öykücügün dogum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara

öykü prenses iyiki doğmuş kaçırdığım bebeklerinde doğum günleri kutlu olsun bakamadım bi kaç gündr temizliğe daldım çıkamıyorum bizde aşılarımızı olduk çok şükürn ateş yapmadı atlattık darısı aşı olacaklara

Son düzenleme:
Dünür iyiyiz çok Sagol efe de iyi tepeme çıkmaya calisiyo şimdi. Akşamları esimin telinden giriyorum ancak o da Kk yi herzaman acmıyor zaten vakit de olmuyor arada takip etmeye çalışıyorum
Maşallah gelinime yürüyormuş efe nin elinden tutup yürütsün bari:9:Hic niyeti yok sıralıyor sadece kızıma oturan boğa dıyordun bak ilk yürüyenlerden oldu maşallah ona
Tüm yürüyen bebislere maşallah
Öptük sizii:54:

ya evet el ele yürürlerdi :9: naaptın yerleştinmi iyice..

hadi hayırlı olsun maş. kuzuya.

oooo maşallah naz da yuruyoooo
melıkesenın turta da yuruyomuşş ayy maşallh yaa kuzuularaa:8:
bızımkının hıç nıyetı yok daha
:31:

sağolun kızlar teşekkür ederiz ama ben piskopata bağladım kızın bir santim uzağından ayrılmıyorum enginde kızıyo napim durmadan düşüyo.. e çocuk bu düşe kalka büyüycekte biyerine bişey olursa diye aklım çıkıyo yok anam ben normal diilim..

Al benden birtane daha sibel oyle yapincada seni isteyecek yuruse bile yaninda yapma bence mina beni farketmezse kaptirip kendini yuruyor ama beni gorurse yaninda istyr bende normal degilim ki 10. aydan beri yuruyor ama dibinden ayrilmadim diye annem yanimdanolmadan yurumem diyor guven kazanamadi babasi varken o da engin gibi dusundgndrn dse kalk yuruyor cok cok uzun mesafeyi bende aglamsin dusmesin modunda deli gibi ama elimde degil o gun canberki bile tutasim geldi yuruyen cocugu :) sen belik
İsteyken alisir naz kuzusu mina gibi olmaz insallah diyeyim masallah da ekleyeyim guzel kuzuya

sağolun kızlar teşekkür ederiz ama ben piskopata bağladım kızın bir santim uzağından ayrılmıyorum enginde kızıyo napim durmadan düşüyo.. e çocuk bu düşe kalka büyüycekte biyerine bişey olursa diye aklım çıkıyo yok anam ben normal diilim..[/QUOTE]

ıyı geceler kızlarr
ya azra nıye yuruyemıyor yaaa
her goren dıyo daha yurumuyo mu,,cokta hareketlı ama nıye yurumuyokı felan dıyolar
ben nası olsa yurur dıyodum da şimdi bende duşunmeye başladımm,,,hıç yuruyeceğinin belırtısı yok sadece ayakta bıraz durabılıyor o kadar
ne yapmam lazım:26:

oyle dusunme fatma birgun bır bakacaksın adım atmıs sonrada yurumeye baslamıs cok bırden olan seyler bunlar ve azra daha yasında bıle degıl genelde çocuklar yasında veya 1 ay sonra adımlarmıs kı 18 aylıkken yuruyen bıle normalmıs bence mıllete kulak asma sen ben degıl azra hazır oldugunda ısteyıp yuruyecek bacaklarının da ona yanı o kuvvete hazır olması gereklıymıs bu da dedıgım gıbı belkı yarın belkıde 1 ay sonra hıc bellı olmayan bır zamanda olacak ınsallah

oznur nbr zeyno nasıl mına 2 gundur uykusu gelınce aglıyor yıkıyor ortalıgı meme emıyor uyumak ıcın sonra kalkacam dıye memeyı ısırıyor kanadı resmen meme ucum artık var bır derdı ama çözemedım dısler galıba her bır sonrakı dıs daha zorluyor dıyor ya kızlar :(

oyle dusunme fatma birgun bır bakacaksın adım atmıs sonrada yurumeye baslamıs cok bırden olan seyler bunlar ve azra daha yasında bıle degıl genelde çocuklar yasında veya 1 ay sonra adımlarmıs kı 18 aylıkken yuruyen bıle normalmıs bence mıllete kulak asma sen ben degıl azra hazır oldugunda ısteyıp yuruyecek bacaklarının da ona yanı o kuvvete hazır olması gereklıymıs bu da dedıgım gıbı belkı yarın belkıde 1 ay sonra hıc bellı olmayan bır zamanda olacak ınsallah

inş pelın ya ne bılıyım ınsan etkılenıyor etraftan ıster ıstemez
herşeyı vaktınde yaptı azra ınş yurume yı cozer kuzum ama hıç ısteklı değil bırz ona uzuluyorum yanı emeklemek daaha basıt gelıyo ona,,bakalım
bende bebeklerın yurume olayını cook buyutuyorumm gozumde ya yanı cok hoşuma gıdıyo azra yı oyle gormek ıcın can atıyorum
kuzum ne zamn hazır olursa ınş rabbım kazasız belasız o gunlerı de gostersın

oznur nbr zeyno nasıl mına 2 gundur uykusu gelınce aglıyor yıkıyor ortalıgı meme emıyor uyumak ıcın sonra kalkacam dıye memeyı ısırıyor kanadı resmen meme ucum artık var bır derdı ama çözemedım dısler galıba her bır sonrakı dıs daha zorluyor dıyor ya kızlar :(

azra da bıkaç haftadır saçmalamıştı uykuya dalma esnasında ayağıma alıyorum aglıyor meme ıstıyor memeye alıyorum kucaağımda cırpınıyor felan en sonunda su 4 gundır onun kucağına gore bı ayıyı verdım sallarken hadı sarıl kızım eee ee yapın falan dedım
şımdı ne zaman uyutsam o ayıyı verıyorum sarılıyor hemen uykuya gecıyor ,,maşşallh dıyeyım de
sende dene ıstersen pelın

facebookta olmayanlar ıcın resım yukledım slm sevgı ve kıymet turkcelın yenı reklamına delı oluyorbende turkcel bebek yatarken yanına verecektm bugun o yuzden ama bızde bır nehır var akıllara zarar kaptı elınden mınanın mına da saldırdı olay cıkıyordu bebek yuzunden :)) baska bır tuysuz sacsız bebek bulp deneyeyım masallah azraya ee de ıyı fıkır :) takma fatma cunku kendını uzersın vaktı var demekkı gercekten amın hepsı kazasız belasız kıvrsın su ısı ınsallah

Back