2009 Aralık Anneleri

çok teşekkür ederiz nevracım amin cnm hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin allahım

ben de öykünün ve durunun doğum günlerini kutlarım.Allah anneli babalı uzun ömürler versin iki kuzuya da.

amin cnm çok teşekkür ederiz

gökkuşun dogum günüymüş bugün nice mutlu yıllara kuzuya bugün rekora gidiyorum 3 gün basım agrısında bugün işe de gidemedim gece bir kalktım bacagım zonkluyor adım atamadım uyusmus ovuyorum gecmiyor agladım kocişte yok sabah kalktım dr gittim belini zorlamıssın dedi krem ilac verdi 1 saat yürü falan dedi bide üstüne regl oldum o da tatlısı oldu
kimseler yokk sibelll naz nasıl gectimi huysuzlugu bu arada bugün zeynos sabahtan bu yana her beze cırtlıyo dişmi geliyor nedir ay herseyide dişe baglıyoruzz

kızı yeni uyuttum gidip ütü yapacam yarında temizlık var ve ben pertt durumdayım

selam gece kadrosu yok kaç gündür sanırsam bebeler yatınca onlarda yatıyolar hemen :)

gökayın ve erenin yeni yaşları kutlu lsun. çok güzel hayat yaşasınlar inş. her anlamda....

melike turtanın ilk adımı hayırlı olsun devamı gelsin inş. tez zamanda:)

tülay doğum gününüz güzel geçmiş. kuzunun bütün hayatı böyle güzel olsun inş.annene de geçmiş olsun umrım düzelmiştir

edaaa geçmiş olsun canım yav. ağır falan mı kaldırdın belki ters hareket falan yaptın zeyneple tepişirken baş ağrın ne durumda şimdi. krem şifa olsun inş. da geçsin biranönce ağrıların

bizde ishal olduğumuzda genelde diş çıkartıyoruz eda

basımın agrısı devam ediyor kıymet sanki beynim pinpon topu gibi dınk dınk valla ters bir hareket hatırlamıyorum ama cocukla hersey mümkün senin zeyno nasıl

benimkide yeni uyudu canım. benimde ütüler var beni bekler. zeynep ii şükür yaramazlık arada huysuzluk halleri dışında büyüyolar işte ya 1 seneyi devircez az kaldı:)

basımın agrısı devam ediyor kıymet sanki beynim pinpon topu gibi dınk dınk valla ters bir hareket hatırlamıyorum ama cocukla hersey mümkün senin zeyno nasıl

hap falan kar etmedi mi hiç yaaa sende migren var mıydı. bilirim bitmeyen baş ağrılarını 1 hafta kesintisiz ağrıdığını bilirim gözlerim görmez olurdu artık

Hepimiz hepp iyi olalım ins,
Gokkusun ve erenin d. Gunuymus şimdi öğrenelim((((
Çok uzak kaldım herkesten üzülüyorum
Öptüm herkesi

geçmiş olsun eda.. naz daha iyi canım. geçen nazda çok gıcırdatıyodu dişini. alışmaya çalışıyolar heralde.

sibel nasılsın canım naz nasıl?

sağol canım iyiyiz çok şükür sizi sormalı..

Yakalandiimmm sobeee
Nasılsiniz insallahh
Biz iyiyiizz

dünüüür nerelerdesin yahuu. dön artık. efem nasıl..

aaa bende 13 ü yazıyo doğum günü gökkuşum iyiki doğmuşsun teyzem. öpüyorum seni kocaman kocaman. büyüyünce oku bunları :)

birilerinin daha mı doğum günü ya listede yoklar heralde doğum günü olan bebişleri kutluyorum. geçmişe bakamadım kırk sayfanın üstüne çıkmış :s

ya bu arada naz odalar arası yürüyo (maşallah) ama okadar hızlı yürüyoki yolun sonuna gelince geri dönemiyo düşüyo

hadi hayırlı olsun maş. kuzuya.

oooo maşallah naz da yuruyoooo
melıkesenın turta da yuruyomuşş ayy maşallh yaa kuzuularaa
bızımkının hıç nıyetı yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…