çok teşekkür ederiz nevracım amin cnm hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin allahımherkese iyi hafta sonları ..
Meralcim ve Özlemcim d.günleriniz kutlu olsunn .. rabbim gelinlik giydikleri günleri gösterir inşll.
Öykü ve Duru ya mutlu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum veeeee kocaman
ben de öykünün ve durunun doğum günlerini kutlarım.Allah anneli babalı uzun ömürler versin iki kuzuya da.
basımın agrısı devam ediyor kıymet sanki beynim pinpon topu gibi dınk dınkvalla ters bir hareket hatırlamıyorum ama cocukla hersey mümkün senin zeyno nasıl
gökkuşun dogum günüymüş bugün nice mutlu yıllara kuzuya bugün rekora gidiyorum 3 gün basım agrısında bugün işe de gidemedim gece bir kalktım bacagım zonkluyor adım atamadım uyusmus ovuyorum gecmiyor agladım kocişte yok sabah kalktım dr gittim belini zorlamıssın dedi krem ilac verdi 1 saat yürü falan dedi bide üstüne regl oldum o da tatlısı oldu
kimseler yokk sibelll naz nasıl gectimi huysuzlugu bu arada bugün zeynos sabahtan bu yana her beze cırtlıyo dişmi geliyor nedir ay herseyide dişe baglıyoruzz
sibel nasılsın canım naz nasıl?
Yakalandiimmm sobeee
Nasılsiniz insallahh
Biz iyiyiizz
hadi hayırlı olsun maş. kuzuya.aaa bende 13 ü yazıyo doğum günü gökkuşum iyiki doğmuşsun teyzem. öpüyorum seni kocaman kocaman. büyüyünce oku bunları :)
birilerinin daha mı doğum günü ya listede yoklar heralde doğum günü olan bebişleri kutluyorum. geçmişe bakamadım kırk sayfanın üstüne çıkmış :s
ya bu arada naz odalar arası yürüyo (maşallah) ama okadar hızlı yürüyoki yolun sonuna gelince geri dönemiyo düşüyo
aaa bende 13 ü yazıyo doğum günü gökkuşum iyiki doğmuşsun teyzem. öpüyorum seni kocaman kocaman. büyüyünce oku bunları :)
birilerinin daha mı doğum günü ya listede yoklar heralde doğum günü olan bebişleri kutluyorum. geçmişe bakamadım kırk sayfanın üstüne çıkmış :s
ya bu arada naz odalar arası yürüyo (maşallah) ama okadar hızlı yürüyoki yolun sonuna gelince geri dönemiyo düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?