bilge zehra ben.birikim topiğine baktım bende ay Allahım ben bırıktırmeyı gectım kaybettiğimi bulsam!evin içinde 2000dolara yakın para nasıl kaybolur bılen var mı?
patikli tulum dediğim tüm değil yarım pijama şeklinde olanlar varya onlardan
olur mu nevracım öyle şey ortak bişeyler yapıyoruz,
ben bi gidip bakayım şu body ve tulumlara
gelince haber veririm
doğum günü tebrikleri için teşekkür ederim.. Rabbim hepimizin bebeğine uzun ömür can sağlığı nasip etsin inşallah. bu arada azra bebeğin resimleri ve kıyafetleri çok güzel maşallah..
sağol canım teşekkür ederim. sizinkidene az kalmış.. hangi ara büyüdüler bunlar yaa. bu arada benim kızım yaşını karşıladı üç haftadır tamamen yürüyoor..
selam kızlar ben geldiiiiim
oğluşum daha iyice şimdi hamd olsun
dün öğleden sonra son kez ateşlendi daha çıkmadı ateşi
gece uyumadık yine ama
nasılsınız ne var ne yok bakim :89:
Selam herkese ben geldiimm
sağol canım teşekkür ederim. sizinkidene az kalmış.. hangi ara büyüdüler bunlar yaa. bu arada benim kızım yaşını karşıladı üç haftadır tamamen yürüyoor..
bence evet çalıştığı ve hakkettiği kadarını veramin canım benim allah hiçbirine kötü gün göstermesin... teşekkür ederiz maşallahına teyzesi
umut da dün akşam sevgi kelebeği misaliydibabası çağırıyor gel öp beni diye gidiyor öpüyor ben çağırıyorum gel öp diye geliyor öpüyor üşenmiyor da zıpa :81: tabii bu faslı emekliyerek yaptık
meralim maşallah o nasıl bir acele nasıl bir yazmak ya da yazamamaktır? yıkamam berene soara sana felan :86:
kelebek
melek
kuş ay en güzel şeyleri yazmak geliyor paşama
yani para konusunda ne diyorsun çalıştığı haftayı mı vereyim???
vallahi öylede olduafiyet olsun sana zafiyet öycüye süt yapsın
inciler teker teker çıkıyor artık maşallahhayırlı olsun yeni inciniz.. bizimde üsten iki tane birden geliyoo .. 5. ve 6.
afiyet olsunn ..
meriiiiççç ne yaşın sana mutluluk getrisinbigecim valla sesim çıkmıyo haklısın okuyup okuyup çıkıyorum ancaa..sizden haberler alıyorum ama yazamıyorum bir türlü. 29 kasımda süt iznim bitti çok üzgünüm o yüzden.. artık 5 te paydos bunada şükür diyorum napalııım.. kızımın doğum günü resimleri facede var vakit bulursam burayada eklerim. yemeğe gidicem inşallah öğleden sonra burda olurum. görüşürüz..
benimde keyfim yerinde ama buruğum işte birazay meral çok uykusuzum ama iyiyim şükür, bugün izinden önceki son günüm olduğu için keyfim iyi walla
biliyorum o check işareti sayfa tam açılmadığında çıkmıyor sayfayı 30 kere yeniliyorum o yüzden
benim sorun check işareti çıktığı halde kaybolmaları
tamam alırım hiö sorun değilde kaç tane ne alıcam şekerim
cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullansın azracıkazraya ayakkabı aldım,,fotoyuklemıştım haber vermeyı unuttummm:26:
evet fiyatlarda güzel ürünlerdenevra saol foto yorumların ıcın valla o ayakkabılardan bende almak ısterdım yanı ama 38 yok sanırım bız gec kaldık:))lcw dan aldım hepsını tavsıye edrım hepsı 40 tuttu cok uygun lcw
bizde bıraktığın gibiyiz cnmselam kızlar ben geldiiiiim
gece uyumadık yine ama
yasmin hoşgeldin cnm benim
haktan'ın iyi olmasına sevindim
gece neden uyumadıki
kıyamam ben size kimbilir ne derdi vardı yavrumun
hoooooşşşşggggeeellldddiiinnn müzeyyenSelam herkese ben geldiimm
mısafır gelecek bugun bbırazdan cıkıcam
cıkmadan aklımdayken sorıyımm 1 şeklındekı pastaları nerden sıparış verıyosunuz kızlar
bende onlardan yaptırmak ıstıyorum da nerden secıyosunuz fıyat ne falan bana bılgı verebılır mısınız
bilge zehra ben.birikim topiğine baktım bende ay Allahım ben bırıktırmeyı gectım kaybettiğimi bulsam!evin içinde 2000dolara yakın para nasıl kaybolur bılen var mı?
selam kızlar ben geldiiiiim
gece uyumadık yine ama
Selam herkese ben geldiimm
maşallah minik lokuma:))))
allah uzuuuuuuuun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin yavruna
nice doğum günlerini birlikte kutlamayı nasip etsin :)))))))
bence evet çalıştığı ve hakkettiği kadarını ver
verdikçe falasını istiyor bazıları
öyle ekstra şeyleride pek yapma bence
çok nadir ara ara al
vallahi öylede oldu
zafiyet oldu
umarım kızıma bol süt olsun
hem diyorlarki 2 yaşına kadar emzirin ama süt izni 1 yaşına kadar
bu ne alakaysaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?