2009 Aralık Anneleri

ben kızımı bir gece yıkıyorum bir gece yıkamıyorum yani gün aşırı yıkıyorum eğer bir gün daha uzatırsam yüzünde çıkmaya başlıyorlar noktacıklar heralde terden filan oluyorlar yıkanınca cildi bembeyaz oluyor bu arada d vitaminini nasıl veriyorsunuz kaşığa damlatıyorum ağzına veriyorum ama hep bulaştırıyor dudaklarına akıtıyor valla ne kadarcığı gidiyor mideye bilemiyorum hemöen ardından mememi veriyorum ama bir de birşey demediler açmı tokmu verilecek ??

bugun azcık stres attım oh dedım yaaa
sevgılı kızım bunu duydu sanırım 3 saattır susmak nedır bılmeden habıre aglayıp duruyorrrrrr offfffffffff
evın ıcınde gezersek susuyor yoksa basıyor cıglıgı
attıgım butun stresı sayende bıranda gerı kazandım saol annecım

masallah nazan
mama verıyorsan azalt mamayı der doktorun yada kes der çunku 1 kılo alıyor mına iyi diyor doktor mama verdırmıyorlar 600 -700 gr bıle alana

Zaten günde bir kez gece veriyordum mamayı.dr.sormuştu geçen ay söyleyince önemsemedi bile onu.onunla doymaz bile sonra emmek ister hemen demişti zaten de öyle oluyordu.benim kardeşlerimin yeğenlerimin bebeklikleri hep çok tombikmiş.yeğenlerim her ay 2kilo almış sadece anne sütüyle.genetik sanırım oğlum da bize çekmiş.ama benim oğlum bir de normalden iri doğduğu için onlardan fazla şuan sanırım..mama vermedim bu gece bakalım aynıydı da uykusu sütüm de azalmazsa vermeyi düşünmüyorum birdaha..

o sivilceler bizde de çıkıyordu sıcaktan oluyor onlar.ama yüzüne yağ sürmeyi bıraktım gözenekleri tıkamayalım diye yağ sürmeyince geçti onlar da.

canım benim ya kıyamam ona.
benm oğlum da gazdan ağladı kıvrandı durdu göğsümle kavga etti öyle gaz yüzünden..ben ozaman bacaklarını dizlerden büküp karnına doğru yuvarlak hareket ettiriyorum canm belki sen de yapıyorsundur ama.bize iyi geliyor o.ay bi geçse gaz illeti uyku falan da düzene girr belkieyvahedigeldismile
sicak degil evimiz dsari zaten -20 icerisinide 25 27 derecearai yapyorum ama sutum yagliolabilir kiyaftleinid hep 2 kere durulatyorum

canm bebekler için en iyisi 22 dereceymiş yani sıcak eviniz zaten.ısıyı azalt biraz ve bebişin yüzüne yağ,krem falan sürüyorsan sürme.

gunaydın nazan
geç kalktıgımız bir pazar olacakmı
bu arada herkesın sevgılıler gununu kutlarım yenı sevgılılerınız pek bir yorucu bu sene ama iadre edıcegız artık :)

sagolsun annecegının dualarını unutamam
mınada dışarı gıderken şapka takmaya çalışıyorum dık dık bakıyor bana hiç sevmıyor :)
o hepinizin kızına anlatırsınız artık annenı bizi dogdugun gun ne kadar panıge soktun dıye :)

obur makas asıl zor ebru bununla etını kesmen mumkun degıl gıbı degişik bir yapsısı var keskın yerlerının sadece tırnagı kapıyor gıbı degişik

ben 6 saat arayla calpol verdım sadece huzursuz oldu calpol ateşi ve agrıyı kestı sanırım bırazda ınce gıydırdım o gun inşallah sorunsuz atlatırsınız ateşi olmasadaaşı yerlerı agrıyor dıye bışey iste doktordan derım biz calpolle atlattık çok şukur
tırnak makasını sanada tavsıye ederım melıke
mina emerken zar sor açıyorum elını emerken yumruk yapıyor :)
konuşarak kesıyorum sol memeyı emerken sol elını sag memeyı emerken sag elını halledıyoruz maşallah buyudukçe sorun olmaz inşallah kesmek

sicak degil evimiz dsari zaten -20 icerisinide 25 27 derecearai yapyorum ama sutum yagliolabilir kiyaftleinid hep 2 kere durulatyorum

evın sıcak dılek en fazla 23 olmalı

ben 3 damla verılenden kullanıyordum mına sevmedı kusuyordu doktora baska yazdırdım tadı var bunun alıyor hemen mına 10 damla bu ben 3 damlayı da kaşıga 5 damla damlatıyordum kaşıkta kalan olur dokulen sızan oluyor dıye 2 si gitse 3 unu alıyordur mantıgı sabah aç karnına verıyroum ardındanda emzırıyorum açken daha kolay alır kusmaz hemen dıye

kendı kendıne nazar ettın
eskı sevgılın takı almış ama yenı sevgılının hedıyesı pek yorucu bır gece olmuş

bende sadece gece 1 kere verıyorum ama önumuzdekı hafta azaltıp daha sonra kesmeyı düşünüyorum
tabı mına ve sutum buna ızın verırse mına 3 saatte emse benım sutum geceyede yeter hatta gunduz sagıp geceye 90 cc çıkartırım ama mına hala 1saat 45 dkda emıyor ve 1 saatı geçince hala huysuzlanıyor gerçi bunada çok şukur

anlatmaz mıyım anlatıcam hepimizi hamile hamile ağlattı hatta görünce poposunu ısırıcam :))))))) yeni konu çok iyi olmuş pelinciğim bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsun laf aramızda yeni sevgililerimiz daha sevimliiii

nazan cnm obez olma ıhtımalı yok korkma
anne sutuyle beslenen bebek obez olmazmış yuruyunce dış çıkarırken zaten verırmış fazla kıloyu
mamayla beslenen sırf mamayla ama o zaman rejıme sokuluyormuş
biz maşallah dıyelım mert efecıgıme bu arada

ama melıke bu yenı sevgılılerımız çok acımasız
eskısı yat hayatım bugunde yapma iş aman bugunde dışardan yerız dıyordu bunlar hep bana hep bana dıyor :)

ama melıke bu yenı sevgılılerımız çok acımasız
eskısı yat hayatım bugunde yapma iş aman bugunde dışardan yerız dıyordu bunlar hep bana hep bana dıyor :)

gerçi benim kız babaya sevgili oldu adama resmen kur yapıyor gözümün önünde opuyorumnanaktan

haberturk te fatih erkoç var kızımla seyrediyoruz sevgililer günümüzü kutluyoruz

merhaba anneler..

hala haberi olmayanlar olabilir.
KK pro üyelik ve kart hakkında bilgi almak ister misiniz?

Buyrun o zaman:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...o-uyelik-nedir-uyelik-karti-nasil-birsey.html

ayrıca KK pro kartlıların faydalanabildiği indirimler hakkında bilgi alamak isterseniz de buraya:

KK Kart ındirimi Anlaşmalar... - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

Yine KK pro kart üyesi iseniz her an süpriz çekilişlerden siz de süpriz armağanlar kazanabilrsiniz.

Mutlaka göz atın annelerim a.s.

Sevgili aralık 2009 annelerim,
daha çok yeni doğum yaptınız sayılır.
şu an bir durgunluk var aralık anneleri bölümümüzde..

ilerleyen zamanlar için,
bölümümüzü canlandırmak için önerileriniz ya da istekleriniz olursa,
bana iletebilirsiniz.
mutlaka değerlendirilecektira.s.

gunaydın nazan
geç kalktıgımız bir pazar olacakmı
bu arada herkesın sevgılıler gununu kutlarım yenı sevgılılerınız pek bir yorucu bu sene ama iadre edıcegız artık :)
günaydın canm ah nerde o öğlene kadar uyuduğum günlerrreyvahedigeldismile

valla canm aklıma gelmedi korkmadım desem yalan olur.aradım falan obez bebekler diye sanırım biraz abarttım ama..bi prog.izlemiştim sadece anne sütüyle çok kilo da alsa yapacak bişey yok diyordu dr.demek sütünüz yağlı ve bebek kilo almaya müsait ,rejim yaptıracak değiliz ya demiştikaydirigubbakcemile3
Çok sağol cnm maşşallah benm tombişime.bakalım bu ay kaç kilo alacak

yenı açtıgım konuya kendı kılosunu yazmayan hamılelıgının 9.ay kılosuna dönsun lülülülülülü

merhaba güzel anneler, kaymak bebeler :))

topiciği canlandırmak için dansöz getircem size

selam arkadaşlarım...
hem çok anlamlı hemde çok anlamsız bi sevgililer günü akşamı pfff ne sıkıcı
pelincim evlilik yıl dönümünüzü ayrıyetten kutluyor aşkınızın meyvesini öpüyorum mis gdıdan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…