doğum günü şarkısı bulamadım kızlar varmı yardımcı olabilecek
evvet 2 kere uyandı
ama dün az uyumuş onun şeysi yani ben fazla umutlanmayayım demi
dün siz siteye nasıl girdiniz akşam çıkana kadar denedim bakımda didi bana
arka kapıdan
aha benim dua gecikmeli iletilmiş kendisine
meral kumbara ne durumda :82:
maşallak gökkuşuma benimevvet 2 kere uyandı
ama dün az uyumuş onun şeysi yani ben fazla umutlanmayayım demi
dün siz siteye nasıl girdiniz akşam çıkana kadar denedim bakımda didi bana
walla ben de bilemedim
onun dışında hazırlıklar ne alemde ne ikram etcen konuklara bakiiiimmmmmmm
heeeeeee çok komik
aynen öyle sabah kalktığımda aynı şeyi didim bende
üzmedi hemde hiç nilgüncümmeralim napıyosun
kuzu üzmemiş annesini
çoook sevindim
ne güzelşindi şöle şekerim pastası olacak zaten. benim kız telimi halletiği için elbise,davetiye , ve pasta resimlerini sizlerle paylaşamıyorum. servisten gelince artık.sarma, börek, kek, makarna salatası, tuzlu simit,mercimek köftesi.kurabiye . süsler aldım evi süslücem akşama. müzik hazırladım. çocuk şarkıları ve oyun havaları var. benim sebzegil ben ve kızım aynı renk giyinicez. böle devam ediyor songaz
selam.turkıyedeydım fırsat olup gıremedım pek.süper diyeyım oyle devam etsın ınsallahcok heveslendım ama ben katılamam buralardan-donunce baska organızasynlr olursa seve seve
üzmedi hemde hiç nilgüncüm
akşamda pasta siparişini verdik öycünün
inş güzel geçer
ne güzel
rabbim nicelerine ermeyi hepimize nasip etsin
şindi şöle şekerim pastası olacak zaten. benim kız telimi halletiği için elbise,davetiye , ve pasta resimlerini sizlerle paylaşamıyorum. servisten gelince artık.sarma, börek, kek, makarna salatası, tuzlu simit,mercimek köftesi.kurabiye . süsler aldım evi süslücem akşama. müzik hazırladım. çocuk şarkıları ve oyun havaları var. benim sebzegil ben ve kızım aynı renk giyinicez. böle devam ediyor songaz
performans tavan yapmışiletim hatları da bakımdaymış
üzmedi hemde hiç nilgüncüm
akşamda pasta siparişini verdik öycünün
inş güzel geçer
ne güzel
rabbim nicelerine ermeyi hepimize nasip etsin
selam.turkıyedeydım fırsat olup gıremedım pek.süper diyeyım oyle devam etsın ınsallahcok heveslendım ama ben katılamam buralardan-donunce baska organızasynlr olursa seve seve
insallah sıkıntım olmuyr degıl ama fazla dınlemyrm kendımı sağolsun oğlusumda etken buna.çok sukur ıyıyz ama10.haftadayız.bu sefer zaman cok hızlı gecyr sankı.oğlumda gunlerı sayıyrdum.çok heyecanlıyım cınsıyetı ne acaba?sen nasılsın bılge?
nılgun tesekkurler.ıyıyz bız.sen nasılsın?
ay sendemi hamilesininsallah sıkıntım olmuyr degıl ama fazla dınlemyrm kendımı sağolsun oğlusumda etken buna.çok sukur ıyıyz ama10.haftadayız.bu sefer zaman cok hızlı gecyr sankı.oğlumda gunlerı sayıyrdum.çok heyecanlıyım cınsıyetı ne acaba?sen nasılsın bılge?
bugün ilgilenicem o konuylan cnm
şindi şöle şekerim pastası olacak zaten. benim kız telimi halletiği için elbise,davetiye , ve pasta resimlerini sizlerle paylaşamıyorum. servisten gelince artık.sarma, börek, kek, makarna salatası, tuzlu simit,mercimek köftesi.kurabiye . süsler aldım evi süslücem akşama. müzik hazırladım. çocuk şarkıları ve oyun havaları var. benim sebzegil ben ve kızım aynı renk giyinicez. böle devam ediyor songaz
amin canım inş. liste yokmu kimsede diğer bebeklerin doğum tarihleri olan. kaçırmayalım buradan tebrik edelim bari
insallah sıkıntım olmuyr degıl ama fazla dınlemyrm kendımı sağolsun oğlusumda etken buna.çok sukur ıyıyz ama10.haftadayız.bu sefer zaman cok hızlı gecyr sankı.oğlumda gunlerı sayıyrdum.çok heyecanlıyım cınsıyetı ne acaba?sen nasılsın bılge?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?