2009 Aralık Anneleri

ay Sibel içim şişti walla ALLAh ne verirse hayırlısını versin
sizin için iyi olacaksa gitsin biraz uzaklaşınca toparlarsınız belki
Rabbim Naz'ın yüzüne baksın da sizin için en iyisi neyse onu eylesin

evvet 2 kere uyandı
ama dün az uyumuş onun şeysi yani ben fazla umutlanmayayım demi
dün siz siteye nasıl girdiniz akşam çıkana kadar denedim bakımda didi bana

arka kapıdan
aha benim dua gecikmeli iletilmiş kendisine

walla ben de bilemedim
onun dışında hazırlıklar ne alemde ne ikram etcen konuklara bakiiiimmmmmmm

şindi şöle şekerim pastası olacak zaten. benim kız telimi halletiği için elbise,davetiye , ve pasta resimlerini sizlerle paylaşamıyorum. servisten gelince artık.sarma, börek, kek, makarna salatası, tuzlu simit,mercimek köftesi.kurabiye . süsler aldım evi süslücem akşama. müzik hazırladım. çocuk şarkıları ve oyun havaları var. benim sebzegil ben ve kızım aynı renk giyinicez. böle devam ediyor songaz

meralim napıyosun
kuzu üzmemiş annesini
çoook sevindim
üzmedi hemde hiç nilgüncüm
akşamda pasta siparişini verdik öycünün
inş güzel geçer
ne güzel
rabbim nicelerine ermeyi hepimize nasip etsin

selam.turkıyedeydım fırsat olup gıremedım pek.süper diyeyım oyle devam etsın ınsallahcok heveslendım ama ben katılamam buralardan-donunce baska organızasynlr olursa seve seve

selam.turkıyedeydım fırsat olup gıremedım pek.süper diyeyım oyle devam etsın ınsallahcok heveslendım ama ben katılamam buralardan-donunce baska organızasynlr olursa seve seve

amin inşallah öyle sürsün kaç haftalık oldu şimdi?

inş güzel geçer

ne güzel

amin canım inş. liste yokmu kimsede diğer bebeklerin doğum tarihleri olan. kaçırmayalım buradan tebrik edelim bari

hadi bakalım, sorunsuz sıkıntıız atlatırsınız inşallah

iletim hatları da bakımdaymış
performans tavan yapmış

inş güzel geçer

ne güzel

maşallah kara kuzuma
eee cumartesiye kalmadı bişey

amin inşallah

selam
hoşgeldin, demiştin türkiye'ye gidicem diye
nasıl durumlar?

insallah sıkıntım olmuyr degıl ama fazla dınlemyrm kendımı sağolsun oğlusumda etken buna.çok sukur ıyıyz ama10.haftadayız.bu sefer zaman cok hızlı gecyr sankı.oğlumda gunlerı sayıyrdum.çok heyecanlıyım cınsıyetı ne acaba?sen nasılsın bılge?
nılgun tesekkurler.ıyıyz bız.sen nasılsın?

e oğluşta küçük, dinlenmek zor tabi
bizde iyiyiz şükür biraz diş sıkıntımız var ,bugün gördm 5. dişimizin ucu göründü üstten
nilay hanımda okula gidip geliyor
aynı yoğunlukta devam yani

Son düzenleme:
ay sendemi hamilesin
seninde mi kaza kurşunu(melike kulakların çınlasın)

bugün ilgilenicem o konuylan cnm

sallama bak tependeyim zebellah gibi

zaman planı yaptın mı? benim de aklımda yapılacak çeşitler var da ne zaman hangisi yapılcak onu planlamam lazım yoksa tövbe çıkamam işin içinden

amin canım inş. liste yokmu kimsede diğer bebeklerin doğum tarihleri olan. kaçırmayalım buradan tebrik edelim bari

göndermiştim ben sana neyse tekrar yolluyorum

benim de ilk 6-7 ay kolay geçmişti de sonrasında bitmek bilmemişti... allah gönlüne göre ve hayırlı bir evlat versin de... senin belirli bir tercihin var mı?
ben iyiyim iş güç, yardım işleri ve doğumgünü planlaması arasında şaftım kaydı kayacak az kaldı

size daha zor hem iş hem ev cocuklar kosturuyorsunuz.butun bu yogunlugu canım cıkana kadar yasamıs bırı olarak yınede calısmak ıllede calısmak.uretmek;doyum saglıyor.evde bır kısır dongu,bır yerınden kırsan az sonra yıne ıçandesın yada ben bu hayatı renklendırmeyı bılemedım:26:kolaylıklar dılıyorum
diş konusu bızdede zor oluyor hep-ateslenmeyı gectım ama son 3 dişinde her patlamadan once grıbal enf tarzı semptmları oluyr.can sıkıcı.iştahta sıfır.bızım 8 oldu ama salyalar cok fene arkalar kasınıyor elı agzında hep.yada bıze saldırıyor.çok sukur buyuyorlar-1 yasları geldı bıle kuzuların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…