2009 Aralık Anneleri

bugün haberlerde memurlara ücretsiz izin 24 aya çıkarılacakmış ama sana vurmaz heralde ebru

Herkese iyi geceler gidip duş alıp uyuyacagım benim tımarhaneye gömlek dikme tekrar baslıyor sabahh pöfffffff

bugün haberlerde memurlara ücretsiz izin 24 aya çıkarılacakmış ama sana vurmaz heralde ebru
Yok bana vurmaz şu an zaten tasarı halinde ama çıkarılsa bile bizim için geçerli olmaz sanıyorum ikinciye artık inşallah diyeyim

EVETTTTTTTTTT baska ne olabiliri EBRU:13::89:

Hadi hayırlısı inşallah olur be Eda o puanı alabildiysen öğretmenlik için gerekli puanı da alabilirsin bence.

nazaaan naptın evi toparlayabildin mi hala geçmişi mi okuyon?

nazannn,
canım nasılsın?? kuzu mert efem nasıl?? sen evmi deiştirdin?? hayırlı olsun..yine lojmanlar civarındamısın??

canım kaç lira verecekler sana aldırttığın makina başına PP süper dimi böyük kolaylık...dantel içinde şartlar belli :))))

herkese günaydın benim kuzu uyurken okula gitmeden bir geleyim dedim.bir yandan da kuzumun çorbasını da yapayım da öyle gideyim dedim ne kadar hamaratmışım ben yav

CANIM TOPİĞİM GÜNAYDIN
HER NEREDE YAŞANIYOR VE YAŞATILIYORSAN[/COLOR]

yaaaa kaza kurşunu

canımmmmmmm
nasılsııııın?
iyice oldunmu balım ?
İYİYM ÇOK ŞÜKÜR YASMİNİM
GECEMİZDE ŞÜKÜR GÜZEL GEÇTİ

GEÇMİŞE DALINCA GÜNÜMÜZE DÖNMEK ZAMAN ALIYOR EVET CNM

Ya bu kurutma nasil biseymis ben iccamasirlari falan hep utulerdim utulenceklerin %70 ni kaldirdi ortadan resmen utuden nefret edyrum ben benim gibilere siddetle tavsiye edyrm valla
AY TAM BENLİKMİŞ
İYİ GÜNLERDE KULLAN PELİNCİM

AH ARKADAŞIM AH
HEPİMİZ BURADA KADER ARKADAŞLIĞI YAPAR OLDUK VALLAHİ
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM
B MÜDÜRÜNEDE İNSAF

AY HADİ İNŞ SİBEEEEEEEEEEEL
NE GÜZEL OLUR
TÜM GÜZEL DİLEK VE DUALARIMIZ SENİNLE

herkese günaydın benim kuzu uyurken okula gitmeden bir geleyim dedim.bir yandan da kuzumun çorbasını da yapayım da öyle gideyim dedim ne kadar hamaratmışım ben yav
GÜNAYDIN
AHNGİ ANNE HAMARAT DEĞİLKİİİİİİİ

1 atkı bitti 2ci yarım
bravo yün le örecekler 6 numara ile örebilirler daha düzgün duruyor gibi geldi bana

günaydın topik güzelleri.nasılsınız. yarın büyük gün. inş. sorunsuz geçer derken eşim akşam kayınvalidemin yedği haltı söledi akşam tadım tuzum kaçtı. köydeki dayılarına ağzından kaçırmış doğum günü var diye eşimede bi arayın davet edin nasısa gelmezler demiş. delirdim. davet edilince gelinmezmi salak .arayamam kusura bakmasın düğün yapmıyorum ben dedim.o baştan istiyodu onları çağırmamı. bayramda geldiğinde dayınları çağırcanmı deyip durdu. bende o kadar uzanamam dedim. bilinçli yaptığına eminim. bunuda burnumdan getirecek.densiz

AAAAA napıyon kıııı sen bu saatte burda
hayırdır bacııııım?

fazla mesaideydim bacım

ben de anneme çıtlattım elektrik tüketimi nasılmış dedi... üstelik benim yerim de var ama param yok

pelin nerden aldın ne marka kaca aldın a sınıfı enerjimi ay ne cok sordum eşime söyledim ütüyü duyunca alalım ama elektrik cok gelirde kullanmazsan seni atar kuruturum diyor

benimkine söylesem "ütüyü sen mi yapıyosun ki" diyecek haklı tabii de

allahııııııımmmmmmm lütfen şu adamın işini rast getir de ıraktaki iş olsunnnnn
herkes aynı şeye dua etmiş biz bu üfürük gücüyle senin sebzeyi yollarız sibel siz de rahat rahat kızınla yaşar gidersiniz... allah çok büyük bak ne kapılar açıyor ay hadi inşallahhhhhhh
o zaman işten çıksan da yine bir yerlerde çalış ama sibel ha mesleğini yapmazsın başka bir şey yaparsın ama hem sigortan işlesin hem kendi paran olsun öteki 3 kuruş yollayıverirse burada sıkıntıyı yine sen çekersin

süperrr!!!!
damlaya damlaya göl oluyor güzelim hiç merak etme bayağı bir şey birikmeye başladı daha zamanımız da var
en son 3 ocak son kargolama tarihi 8 ocak ziyaret diye konuşmuştuk kesinleşti mi tarihler?

CANIM TOPİĞİM GÜNAYDIN
HER NEREDE YAŞANIYOR VE YAŞATILIYORSAN[/COLOR]

GÜNAYDIN
AHNGİ ANNE HAMARAT DEĞİLKİİİİİİİ

günaydııııınnnn ben diiiliiiiimmmm

1 atkı bitti 2ci yarım
bravo yün le örecekler 6 numara ile örebilirler daha düzgün duruyor gibi geldi bana

ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 7 10
Canan 1 3 5
Öznur 2
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 ( şimdilik )
Müzeyyen
Meral
Tülay 8

allah allaaaahhh hazırlığına ağırlamasına da yardım edecek miymiş? allahım yarabbim susayım nolur susayım

doğum günü şarkısı bulamadım kızlar varmı yardımcı olabilecek

kaydedebiliyor musun bilmiyorum da babytv'nin doğumgünü şarkısını çok seviyoruz biz oğluşla

aha birisi züpper bir gece geçirmiş
künaydın nilkünüm :80:

evvet 2 kere uyandı
ama dün az uyumuş onun şeysi yani ben fazla umutlanmayayım demi
dün siz siteye nasıl girdiniz akşam çıkana kadar denedim bakımda didi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…