Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenlik için mi gireceksin Eda?
Eda arcelik b sinifi 550 lira 10 taksit ben 60 lira verip 7 yil garantiye cikardim hatta Bakkalkoy isiklarin orda vardi bu fiyata ordn aldim heryerde farkli fiyat normalde 1300 mus ben soyle dusundum yazin zaten kullanmam 1 saatde disarda kuruyor 6 ayda gelirse gelsin cok fatura ki kullananlar gelmiyor diyor e utude cok yakiyor 1 saat utuden tasarruf etsek ayni sey degilmi birde filtrden cikanlari gorunce iyiki almisim dedim[/QUOTEsagol pelin yarın bakalım bir benim en büyük sıkıntım ütü herseyi ütüleyince manyaga baglanıyorum![]()
Yok bana vurmaz şu an zaten tasarı halinde ama çıkarılsa bile bizim için geçerli olmaz sanıyorum ikinciye artık inşallah diyeyimbugün haberlerde memurlara ücretsiz izin 24 aya çıkarılacakmış ama sana vurmaz heralde ebru![]()
EVETTTTTTTTTT baska ne olabiliri EBRU:13::89:
Yok bana vurmaz şu an zaten tasarı halinde ama çıkarılsa bile bizim için geçerli olmaz sanıyorum ikinciye artık inşallah diyeyim
hadi inş. sen bi gözünü karartta tasarı yasalaşır o vakte:)
Al oznur dua etcn yatip kalkip ben yer ayarlayamasaydim da alacaktm kafaya koymustm hatta ustune lcdyi koyarim diye geyige bagladim diye burcu eregliden dantel yollama sozu verdi ama bakalim kurutma geldi dantel glecekmi :))) b sinifiymis bu yeni cikanmis elektrk de cok harcamyrms eskisine gore saka gibi yikadim asma yok toplama yok utu yok daha ne olsun basladim yine tanitimci gibi ama)
İYİYM ÇOK ŞÜKÜR YASMİNİMyaaaa kaza kurşunu
canımmmmmmm
nasılsııııın?
iyice oldunmu balım ?![]()
GEÇMİŞE DALINCA GÜNÜMÜZE DÖNMEK ZAMAN ALIYOR EVET CNM
sağol fatmacım. vakti gelince azra sultan da pıtır pıtır yürür koşar annesi hiç acele etme.
meralcimm al benden de o kadar. ne olduğunu anlamadık sabaha kadar içini çeke çeke ağladı 15 dk. ara ile uyanarak. hem uykusuzum hem üzgünüm yavrumun o halleri gitmiyor gözümden. ama sabah çıkardığı gaz seslerinden karın ağrısından ağladığını anladım. ama çok kötüydü hali yaa. sen de sabah bulutlanmışsın canım benim herşey onlar için onlara dah güzel bir hayat sunabilmek için. bak sabahlara kadar uyumadan işe geliyoruz akşam yine aynı sevinç ve coşkuyla özlemle yanlarına koşuyoruz. ne için vicdan azabı çekecekmişiz? gurur duy kendinle böyle güçlü ve fedakar bir anne olduğun için.
EVET MÜZEYYENCİM YAPTIKLARIMIZ GURUR DUYULACAK ŞEYLER
ANNE OLMAYAN BU YAŞADIKLARIMIZI NE ANLAR NE DE YORUM YAPABİLİR
İŞTE ANNE ANNENİN HALİNDEN ALNLIYOR
RABBİM YAVRULARIMIZIN ACISINI GÖSTERMESİN
canıım burdayım anca geçmişi okudum geldim işte
AY TAM BENLİKMİŞYa bu kurutma nasil biseymis ben iccamasirlari falan hep utulerdim utulenceklerin %70 ni kaldirdi ortadan resmen utuden nefret edyrum ben benim gibilere siddetle tavsiye edyrm valla
AH ARKADAŞIM AHnapim öznurmüdürle konuştuk. artık en üst o yani onun üstü suzan sabancı :) onunlada konuşamiciim.. yok diyolar. ya istifa et ya bu şartlarla çalış diyolar.. şimdi ocak sonuna kadar sadece süt izinlerimde ve ctesileri gidicemde şubat itibariyle akşamlarıda kalıcam
( ben kızımı nezaman görücemm nası vakit geçiricem.. zaten bu akşam bana yaptığı tavırın etkisindeyim hala resmen oturdum ağladım meralinde mesajını görünce..
AY HADİ İNŞ SİBEEEEEEEEEEELiş bakim bakmasınada yaş oldu otuzbir artık kurumsal şirketlere giremem. nerde ne iş yaparım onu bilemedim. dişimi sıkıp şu kritik dönemi atlatıp sonra tayinimi isteyebilirim (şuan tayinler bir süreliğine durduruldu çünkü) ama o süre içinde nazın bana en çok ihtiyacı olduğu dönemde ondan bukadar uzak kalmak istemiyorum.. ne yapacağmı bilmiyorum şuan..kafam karman çorman.. enginin iş için ırak a gitme durumu var bi iki seneliğine.. eğer giderse işten çıkabilirim. çünkü aylık 5000 tl maaş teklif ediyolar..
GÜNAYDINherkese günaydın benim kuzu uyurken okula gitmeden bir geleyim dedim.bir yandan da kuzumun çorbasını da yapayım da öyle gideyim dedim ne kadar hamaratmışım ben yav![]()
bigeee 1 örgücü daha buldum oda örücek örebildiği kadar..
ayrıca darülacezeye bende gitmek istiyorum kızlar..hem zeynoyuda babaannesine bırakıcam o gün ordaki çocuklarlada ilgilenebilirim..
henüz bişeyler almaya fırsatım olmadı benim ama bikaç parça işeyler almak istiyorum bende..fazla yapamasamda benimde katkım olsun..
1 atkı bitti 2ci yarım
bravo yün le örecekler 6 numara ile örebilirler daha düzgün duruyor gibi geldi bana
AAAAA napıyon kıııı sen bu saatte burda![]()
![]()
![]()
hayırdır bacııııım?
Al oznur dua etcn yatip kalkip ben yer ayarlayamasaydim da alacaktm kafaya koymustm hatta ustune lcdyi koyarim diye geyige bagladim diye burcu eregliden dantel yollama sozu verdi ama bakalim kurutma geldi dantel glecekmi :))) b sinifiymis bu yeni cikanmis elektrk de cok harcamyrms eskisine gore saka gibi yikadim asma yok toplama yok utu yok daha ne olsun basladim yine tanitimci gibi ama)
pelin nerden aldın ne marka kaca aldın a sınıfı enerjimi ay ne cok sordum eşime söyledim ütüyü duyunca alalım ama elektrik cok gelirde kullanmazsan seni atar kuruturum diyor![]()
iş bakim bakmasınada yaş oldu otuzbir artık kurumsal şirketlere giremem. nerde ne iş yaparım onu bilemedim. dişimi sıkıp şu kritik dönemi atlatıp sonra tayinimi isteyebilirim (şuan tayinler bir süreliğine durduruldu çünkü) ama o süre içinde nazın bana en çok ihtiyacı olduğu dönemde ondan bukadar uzak kalmak istemiyorum.. ne yapacağmı bilmiyorum şuan..kafam karman çorman.. enginin iş için ırak a gitme durumu var bi iki seneliğine.. eğer giderse işten çıkabilirim. çünkü aylık 5000 tl maaş teklif ediyolar..
bigeee 1 örgücü daha buldum oda örücek örebildiği kadar..
ayrıca darülacezeye bende gitmek istiyorum kızlar..hem zeynoyuda babaannesine bırakıcam o gün ordaki çocuklarlada ilgilenebilirim..
henüz bişeyler almaya fırsatım olmadı benim ama bikaç parça işeyler almak istiyorum bende..fazla yapamasamda benimde katkım olsun..
CANIM TOPİĞİM GÜNAYDIN
HER NEREDE YAŞANIYOR VE YAŞATILIYORSAN[/COLOR]
GÜNAYDIN
AHNGİ ANNE HAMARAT DEĞİLKİİİİİİİ
1 atkı bitti 2ci yarım
bravo yün le örecekler 6 numara ile örebilirler daha düzgün duruyor gibi geldi bana
günaydın topik güzelleri.nasılsınız. yarın büyük gün. inş. sorunsuz geçer derken eşim akşam kayınvalidemin yedği haltı söledi akşam tadım tuzum kaçtı. köydeki dayılarına ağzından kaçırmış doğum günü var diyeeşimede bi arayın davet edin nasısa gelmezler demiş. delirdim. davet edilince gelinmezmi salak .arayamam kusura bakmasın düğün yapmıyorum ben dedim.o baştan istiyodu onları çağırmamı. bayramda geldiğinde dayınları çağırcanmı deyip durdu. bende o kadar uzanamam dedim. bilinçli yaptığına eminim. bunuda burnumdan getirecek.densiz
![]()
doğum günü şarkısı bulamadım kızlar varmı yardımcı olabilecek![]()
günaydın :86::86::86:
aha birisi züpper bir gece geçirmiş
künaydın nilkünüm :80: