Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman planı yaptın mı? benim de aklımda yapılacak çeşitler var da ne zaman hangisi yapılcak onu planlamam lazım yoksa tövbe çıkamam işin içinden
ben iyiyim iş güç, yardım işleri ve doğumgünü planlaması arasında şaftım kaydı kayacak az kaldı![]()
size daha zor hem iş hem ev cocuklar kosturuyorsunuz.butun bu yogunlugu canım cıkana kadar yasamıs bırı olarak yınede calısmak ıllede calısmak.uretmek;doyum saglıyor.evde bır kısır dongu,bır yerınden kırsan az sonra yıne ıçandesın yada ben bu hayatı renklendırmeyı bılemedım:26:kolaylıklar dılıyorum
diş konusu bızdede zor oluyor hep-ateslenmeyı gectım ama son 3 dişinde her patlamadan once grıbal enf tarzı semptmları oluyr.can sıkıcı.iştahta sıfır.bızım 8 oldu ama salyalar cok fene arkalar kasınıyor elı agzında hep.yada bıze saldırıyor.çok sukur buyuyorlar-1 yasları geldı bıle kuzuların![]()
bilge banamı yolladın liste. gelmedi canım tekrar rica edeyim mademse.
zaman planlaması şöle. keki, mercimek köftesini kurabiyeyi komşularım , makarna salatasını eltim, böreği annem bende tuzlu simidi yapayım ayıp olmasın:78:
yemeğe gidiyorum![]()
bende kuzuya gidiyorum. bide temizlik yapmaya![]()
bilge banamı yolladın liste. gelmedi canım tekrar rica edeyim mademse.
zaman planlaması şöle. keki, mercimek köftesini kurabiyeyi komşularım , makarna salatasını eltim, böreği annem bende tuzlu simidi yapayım ayıp olmasın:78:
yemeğe gidiyorum![]()
sende bu potansiyel varken bişicikler olmaz sana ALLAH'ın izniyle
bende kuzuya gidiyorum. bide temizlik yapmaya![]()
haydi bacım sanada afiyet olsunnaçlıktan kulaklarım düştü :93:
hadi ben de gideyim peşinen de afiyet ve süt dileklerine mersülerimi sunayım en içten şekilde![]()
allah gönlüne göre versin cnmyok canım pek oyle değil arayı acmadan ıstenen bır bebege gelen cevap benımkıilk yıl zorlanıp sonra ara vermeyı dusunuyorum
sanırım yasemın hamıle baska var mı?
amin canım hepimize süt olsunsende bu potansiyel varken bişicikler olmaz sana ALLAH'ın izniyle
meralim afiyet olsun, kara kuzuna süt olsun
nıhahahah hakikaten ağır program dikkat et haşatın çıkmasın
afiyet şeker ve de bolca süt olsun öycüye :92:
umutuma süt olsun bigecim
olursa da tam olur vallaneyse allah güç kuvvet sağlık ve akıl versin de planlayıp uygulayabileyim
NEVRAAAAAAAAAAAAAAA teşekkür ederim allah bereket versin
bal olsun süt olsun kilo yapmasınaçlıktan kulaklarım düştü :93:
hadi ben de gideyim peşinen de afiyet ve süt dileklerine mersülerimi sunayım en içten şekilde![]()
Ben varım meralcim
Selam kızlaar![]()
kimler varmış kimleeeerrrr![]()
Ben varım meralcim
Selam kızlaar![]()
Kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmm ama geçmişe bakamadım iş yeri felaket karışık felaket karışık birşey sorsam kızmazsınız değil mi senemin adresi neydi bakındım bulamadım kağıda yazmıştım bulamıyorum geçmişe göz attım onu da bulamıyorum
canım arkadaşııımmmBen varım meralcim
Selam kızlaar![]()
Kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmm ama geçmişe bakamadım iş yeri felaket karışık felaket karışık birşey sorsam kızmazsınız değil mi senemin adresi neydi bakındım bulamadım kağıda yazmıştım bulamıyorum geçmişe göz attım onu da bulamıyorum