iyiyim canım paşam da iyi küçük kuzum da iyi çok şükür. o sabaha kadar uyumadığı gece azı dişimizi patlatmışız biz de ucu geldi elime zar zor da olsa baktım dün akşam. dün gece daha rahat bir gece geçirdik iyi geldi dinlendim biraz ben de. maaşallah diyimnaber müzeyyencim? paşam nasıl? kuzun nasıl?
ben burdayım
selam müzeyyencim
canım arkadaşııımmm
nasılsın ?
Canım çok sevindim inşallah çözülür sorun aynı apt da böyle tatsızlık olması zor yüzyüze bakıyorsun istemesen de.iyiyim canım paşam da iyi küçük kuzum da iyi çok şükür. o sabaha kadar uyumadığı gece azı dişimizi patlatmışız biz de ucu geldi elime zar zor da olsa baktım dün akşam. dün gece daha rahat bir gece geçirdik iyi geldi dinlendim biraz ben de. maaşallah diyimsen nasılsın? kuduruk paşamız nasıl?? ne yaptı akşam sen geç gidince aramış mı seni?
selam nilgüncümm
kızlar dün akşam eve gittik yönetici gelmiş bizi sormuş sonra çıktık eşimle. alt komşumuzla konuşmuş. o da ne kadar yanlış bir davranışda bulunduğunu kabul etmiş. bize gelip özür dilemek istiyormuş amma eşimden korkuyormuşyönetici de bizim öyle insanlar olmadığımızı anlatmış kendisine. eve gelmeye tırsıyormuş büromuza gelecekmiş kendileri. gelsin bakalım ne yapalım o hatasını farkettiyse onu anlayışla karşılamak en büyük erdemdir bize de o yakışır dedim eşime. ama dün akşam daha rahat uyudum valla evimde. ne zormuş böyle huzursuzluklar ilk defa yaşadım son olur inşallah.
bigeeeeee
9.15 TL ile kumbara açılışını yaptım cnm
iyiyim canım paşam da iyi küçük kuzum da iyi çok şükür. o sabaha kadar uyumadığı gece azı dişimizi patlatmışız biz de ucu geldi elime zar zor da olsa baktım dün akşam. dün gece daha rahat bir gece geçirdik iyi geldi dinlendim biraz ben de. maaşallah diyimsen nasılsın? kuduruk paşamız nasıl?? ne yaptı akşam sen geç gidince aramış mı seni?
selam nilgüncümm
kızlar dün akşam eve gittik yönetici gelmiş bizi sormuş sonra çıktık eşimle. alt komşumuzla konuşmuş. o da ne kadar yanlış bir davranışda bulunduğunu kabul etmiş. bize gelip özür dilemek istiyormuş amma eşimden korkuyormuşyönetici de bizim öyle insanlar olmadığımızı anlatmış kendisine. eve gelmeye tırsıyormuş büromuza gelecekmiş kendileri. gelsin bakalım ne yapalım o hatasını farkettiyse onu anlayışla karşılamak en büyük erdemdir bize de o yakışır dedim eşime. ama dün akşam daha rahat uyudum valla evimde. ne zormuş böyle huzursuzluklar ilk defa yaşadım son olur inşallah.
oooooooooo hayırlı işlerafferin sanaaaaahadi bakalım siftahı senden bereketi allahtan... ben sabah evde ortada durmasın diye takı kutuma teptiğim bir 50 lira buldum... bunca gündür lazım olmadığına göre unutmaya devam dedim üstüne öğretmen arkadaşlardan biri benim toptan aldığım yününün parasını verdi 52,5 ekledim bugün bu ay bir de gün bende 350 de öyle... bu ay böyle denk düşüp iyi birikim yaptığımı görünce bu gazla devam ederim ben
Melikeciğim her on dk da bir özel mesaj atıyoruz malum yazmış arkadaşlar nasıl olsa:)
iyiyim canım paşam da iyi küçük kuzum da iyi çok şükür. o sabaha kadar uyumadığı gece azı dişimizi patlatmışız biz de ucu geldi elime zar zor da olsa baktım dün akşam. dün gece daha rahat bir gece geçirdik iyi geldi dinlendim biraz ben de. maaşallah diyimsen nasılsın? kuduruk paşamız nasıl?? ne yaptı akşam sen geç gidince aramış mı seni?
selam nilgüncümm
oooooooooo hayırlı işler
Bugün itibarıyla başladı. İyi birine benziyor bakalım inşallah yanıltmaz.ebrucum ne yaptın bakıcı işini
ne zaman başlatıyorsun
maşallah berkayaaaiyiden "azı"lı oldu bunlar artık müzeyyen valla kudurcuk tam gaz kuduruyor çıkardığı sesler farklılaştı konuşmaya hazırlanıyor gibi yavrum dün azılar yüzünden doğru dürüst ağzını açıp bir şey yememiş üstüne meme de olmayınca hiç oturup oyun falan oynamamış tutmuş ananenin elinden bütün akşam evi turlamış arıyordu büyük ihtimalle kapıdan babasınyla birlikte girince bir sevinç çığlığı bir tezahürat böyle oldu resmen... elimi falan yıkamama izin vermeden kucağıma atladı annem almaya çalışıyor ki gidip elimi yüzümü yıkayayım yakama asıldı bırakmıyor neyse bir katalog vardı çantada oğlum sana kitap getirdim diye onu verdim de oyalandı yavrucak ben temizlenene kadar
oh çok şükür inşallah son olur müzeyyencim kendinden kaynaklı olmasa da eve huzursuzluk girmesi ne beter bir şey ya :96:
Bugün itibarıyla başladı. İyi birine benziyor bakalım inşallah yanıltmaz.
çokk şükür bomba gibiyim tatlımiyiyim meralimm hem de çok iyiyim şükür. Sen nasılsın bugün iyi gördüm seni de toparlamışsınGüzel gözlü öycüm nasıl annesi?
amin inşlahha berketli olur cnmafferin sanaaaaaHadi bakalım siftahı senden bereketi allahtan... Ben sabah evde ortada durmasın diye takı kutuma teptiğim bir 50 lira buldum... Bunca gündür lazım olmadığına göre unutmaya devam dedim üstüne öğretmen arkadaşlardan biri benim toptan aldığım yününün parasını verdi 2,5 lira... 52,5 ekledim bugün Bu ay bir de gün bende 350 de öyle... Bu ay böyle denk düşüp iyi birikim yaptığımı görünce bu gazla devam ederim ben
Bugün itibarıyla başladı. İyi birine benziyor bakalım inşallah yanıltmaz.
ALLAh içine sindirsin canım benim, inşallah merhametli, güleryüzlü,sevecen ve Canberke çok iyi bakan biri olur
bende ufaktan çıkayım artık,
kuzucuk bekler
ALLAh içine sindirsin canım benim, inşallah merhametli, güleryüzlü,sevecen ve Canberke çok iyi bakan biri olur
ebrucum inş içinde allah korkusu olan merhametli biridir inş.bugün itibarıyla başladı. Iyi birine benziyor bakalım inşallah yanıltmaz.
koşa koşa git annesibende ufaktan çıkayım artık,
kuzucuk bekler
amin inşlahha berketli olur cnm
bu işe el atan sadece bizmiyiz taw
kızlar haden sizde katılın bizeeeeeeee
Maşallah diyim bigecim
bu ne bereket buna ne böyle cnm benim
gözüm yok dahada bereketli olsun inşallah ama valla bu ay 4-5-6 çeyrekle kapatırsın ayı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?