2009 Aralık Anneleri

Sabiha hoca epilepsiyi anltyr keske fred izliyor olsa gunaydiniii bu arada bige hay allahim minada cok keyif alyr bozulsa keyfi cok uzulurum insallah gecicidir umutunki meralcim sen stres olma sakin uzuldugune uzulmesin oykum

ben evdeyken birkaç kez izlemiştim o kadına bayılıyorum ama epilepsi konusunda beni korkutmuştu uykudaki sıçramalar vs de çok büyük ihtimalle epilepsidir rüya deyip geçmeyin demişti... bu durumda bizim de epilepsimiz olmalı ay allahım korusun dağlara taşlara kimsenin başına vermesin inşallah
inşallah geçicidir valla pelin son iki banyosunda su dökerlerken ağlamış suyun sıcaklığını kontrol ettiniz mi dedim dereceyle ölçüyorlarmış su sıcaklığından değil yani

vicdan azabı çekecek ne var be meralim onların geleceği için değil mi tüm çaba... sabah veda ederken anlattım bak anne bugün her zamankinden geç gelecek ama mutlaka gelecek çünkü hayatta her şeyden çok seni seviyor sakın üzülme yaramazlık etme diye... umarım anlamıştır anlıyordur anlayacaktır :97:
yazık eşine yaaaa... yani tabii size de yazık elbette de

şşşşşşşşşş nereye gitti bakalım senin dirayetin her şey kuzularımızın iyiliği için mutlu ve güzel bir hayat sürmeleri için... senin sinirlerin bozuk malum sebeplerden o yüzden böyle karamsarsın kendine gel bakalım hadi kuzum

bigecim bir sürü kıyafet ayırdım cnm ama
liste olayına giremedim henüz

atkı için yün bakmam lazım bir ara halledebilirsem tabe

aklımdayken atkıyı 30 başladım 12 cm oldu (valla sökmedim bebek atkısı olsun o da) ikinciyi 40 başlıycam, çok sıkı örmüyorsanız 40 başlamak iyidir gibi görünüyor arkadaşlar

Olmaz meralcim diyorum o senin icin ne kadar kiymetliyse sende onun icin oylesin cnm lutfen iyi olmaya calis zor ewt ama oyku masallah cok akilli ve senin iyi olmadigini sen farkettirmemeye calissanda anliyor biraz kafayi dagtck biseyler yapin haftasonu kuzumun dgunu gerci

evet herşey kuzum için
onun huzuru keyfi için
benim kuzum uyuyor olduğundan vedalaşma faslımız hiiiiiç olmadı cnm
umarım bizi suçlamaz ve bizi anlarlar
yoksa bu vicdan azabı öldürürü beni

evet eşimede kıyamadım cnm yaaaa

umarım bende buna katkıda bulurum çok istiyorum

günaydın kızlar. bilge msjına gözlerim doldu. anne geç gelicek ama mutlaka gelicek.allah yardımcımız olsun hepimizin.

doğum günümüze 1 kaldı. perdem ve halım hala yok. bayramdan önce sipraiş vermiştim perde için. dün arıyorlar topu üretimde yokmuş. başka model getirecez eve1 gün kala sölüyorlar. yetiştirirz dediler. halımın 4 m si geldi yolluk olan üretimi durmuş. bendemi bi sorun var acaba.inş. sorunsuz geçer şu doğum günü çok özendik. pastamızın sipraşini verdik.kıoyafetler tamam. davetiyeler yollandı.ama ben bitikim tabe. pazar günü acile gittilk ayağımın bilek kısmında bişi çıktı üstüne basamadım. görünürde bişi yok ama kızarıklık artarsa iğne ve antibiyotik tedvaisine başlıcez dedi doktorcum.haberler bu kadarlodostan sersemiz bide

canımcım bozma moralini seni üzgün gördükçe daha çok üzülür öykücük .. seni anlıyorum hepimiz aynı durumdayız .
allah yardımcımız olsun ..

şimdi güzel kardeşim silkelenip kendine geliyorsun. sıkıntılarını (en azından paylaştığımız kadarını) biliyorum ve ağır olduğunu da biliyorum ama bak haftasonu öycünün doğumgünü... dünyaya nur getirmenin yıl dönümü her şeyi unut buna odaklan (atkıyı da haftabaşından itibaren al planlarına)
gerekiyorsa burayı da kapat haftasonuna kadar sadece ve sadece doğumgünü planlamaya ver kafanı bak nasıl dirayetin de neşen de geri dönecek diğer mevzular da aklına bile gelmeyecek hadi canım benim

tabii mutlaka esasen allah izin verir kaza bela olmazsa demek ama el kadar çocuğa o faslını nasıl anlatayım
çok geçmiş olsun peki koydukları teşhis ne??? neden olurmuş yani?

halı kilimi boşver be güzelim gelen ecrinnaza geliyor halıya kilime değil hem şimdi çoluk çocuk yepyeni şeylerini kirletemez fena mı diyelim polyanna olaraktan

canımcım bozma moralini seni üzgün gördükçe daha çok üzülür öykücük .. seni anlıyorum hepimiz aynı durumdayız .

oturup bir gün çalışan anneler ağlanma konusu açalım içimiz çıkana kadar ağlayalım bayramdan beri sabahları ben çıkarken uyuyor oluyordu bu sabah kalktı kuzum iyi oldu haber verdim gecikeceğimi bence çok da güzel anlıyorlar her şeyi

evet kuzumun meleğimin doğum günü var
söz kızlar toparşıycam kendimi
cnm çok geçmiş olsun
umarım ciddi bir sorun yoktur ayağında

halı veperden şansına bence öyle olmuş
üzme bozma moralini
biz ne kadar yırtsakda üzülsekde gerilsekde herşey olacağına varıyor işte

umarım doğum günlerimiz çok zmz çok güzel geçsin
evet allah hepimizin yardımcısı olsun

söz arkadaşım toparlıycam kendimi
akşamda kuzuma pasta siparişi vereyim

valla tende mi ne garip bişi söledi teşhis için ama anlamadım. önce ayakkabımı vurdu dedi yok dedim hep düz ve rahat giyiyorum dedim sürekli yürüdüğüm için. ama acımıyo eskisi gibi çok şükür.

sende bozma morelini meralım.

günaydın kızlarr en sonunda siteye girebildim ama hala alışamadım ben bu değişime...
Nasılsınız herkes iyimi? geçmişi okumaya kalksam bitiremem herkes iyidir inş?

tülaycım çok geçmiş olsun .. hay allah aksilikler üst üste gelmiş. Boşver canım bişeylerde eksik olsunki nazar değmesin .. önemli olan ecrinnaz' ın d.gününün en iyi şekilde geçmesi . gerisi boş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…