• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar bizimde haftasonu doğum günümüz var herşeyi ayarladım da bir tek davetiye işi kaldı hazır şablonların olduğu ama resimli olacak bildiğiniz bir site var mı :26:

günaydın 2009 aralığının en güzel anneleri :16:

ne yaptınız sabah sabah dağılmışız toptan
gerçi olaya el konulmuş gereken herşey söylenmiş
her şey hepimiz için iyi olsun deyip konuyu fazla dağıtmadan kapatayım bende

günaydın sizede yasminn ay mercimeği büyütmüşsün görmeyeli fasülye mi olmuş yerim ben onu
cinsiyeti belli oldumu çook merak ettim

yaaa özlem fasülye oldu artık mercimeğim :9:
bende meraktan çatlamak üzereyim kızmı erkekmi diye:)
kız isimleri erkek isimleri düşünmeye başladım bilem :9:
9haftalıkken gitmiştim en son
şimdi 12 haftalık ama 2 hafta daha gidemem doktora
bakalım bu gidişimde belli olur inşallah :52:

birazdan resimleri koyucam hazırlık yapıyorum :)
bu arada artık süt izni bitti (sanki çok emziriyormuşum gibi) o yüzden artık 6 da çıkıcam.dün çıldırcak gibi oldum aslında fazladan 2 saat ama çok uzun geldi.

günaydın herkese
haktan ben ve fasülyeden kucak dolusu sevgileeeer:))))

gnaydın yasemincim .. iyi olmanıza sevindim bende de üçünüze de kucak dolusu sevgiler .. :54::54:

günaydın nilguncümmm .. :54::54:

günaydın herkese
haktan ben ve fasülyeden kucak dolusu sevgileeeer:))))

:54: :54: :54: üçünüze de birer taneeee

iyiyim bilgecim senden naber umut nasıl

allaha bin şükür özlemcim bıraktığımda iyiydi akşama da inşallah iyi olur huysuzluk yapmaz

:29: :38:

birazdan resimleri koyucam hazırlık yapıyorum :)
bu arada artık süt izni bitti (sanki çok emziriyormuşum gibi) o yüzden artık 6 da çıkıcam.dün çıldırcak gibi oldum aslında fazladan 2 saat ama çok uzun geldi.

allahım bana da şimdiden düşündükçe afakanlar basıyor alt ucu 1,5 saat ama nasıl geçer :14: bir kere moral sınır yıkılmış oluyor çünkü hava kararıyor 4 buçukta :50:

günaydın baharcım nasılsın , beren kuzumuz nasıl . Doğum gününüz nasıl geçti.. resimleri bekliyoruzz..

günaydın canıımmm .
naber nevra nasılsın burak nasıl

teşekkür ederim

yaaa özlem fasülye oldu artık mercimeğim :9:
bende meraktan çatlamak üzereyim kızmı erkekmi diye:)
kız isimleri erkek isimleri düşünmeye başladım bilem :9:
9haftalıkken gitmiştim en son
şimdi 12 haftalık ama 2 hafta daha gidemem doktora
bakalım bu gidişimde belli olur inşallah :52:
ay çok heyecanlı hayırlısı olsun bakalım sanki kızmış gibi geliyo bana

[/QUOTE=turkuaz_turkuaz;16399020]birazdan resimleri koyucam hazırlık yapıyorum :)
bu arada artık süt izni bitti (sanki çok emziriyormuşum gibi) o yüzden artık 6 da çıkıcam.dün çıldırcak gibi oldum aslında fazladan 2 saat ama çok uzun geldi.[/QUOTE]

sorma yaa benimde bu ay sonu bitiyooo .. :50: :50:

günaydınlaar nasılsınız geçmişe baktım herkesler ii sanırım meral üzgün biraz bazen olabiliyor meral sebepsiz ağlamalar alınganlıklar küsmeler artık büyüyorlar karakterleri oluşmaya başlıyor onlar artık bebek değil birere çoçuk oldular böyle düşünmeye çalış bizimde 2 dişimiz daha patlamış dün gördüm alt dişlerin yanındakiler çok şükür sıkıntısız patladılar
dünde kabloyu almış benm sıspacık halının altından geçirdik hep dokunmasın die bulmuş cekiyor bnde bi an şşşşşşşş diye bağırdım bıraksın die korktumda ayy nasıl ağladı naıl ağladı gözyaşlarıyla nasıl pişman oldum küstü bana falan
doğum günü hediyesi geldi dün kızıma babanneden ve haladan bir bebek almış babaaanesi biberon emiyor ağlıyor gülüyor konuşuyor ağzı burnu oynuyor falan yağmurun ödü koptu bakıp bakıp ağlıyıor saklıycam bnde biraz büyüsün öyle vericem halamızda kitap almış şu dokun ve dinleler varya onlardan sayfalarına bakıyor gülüyor eliyle gössteriyor falan ama eli tuşlara basınca ses gelince başlıyor ağlamaya ne kadaan korkak bir kızım var yahhuu napıcam bu cadıyla ben bizim cep telimiz çalnca bile ağlıyor kaçıyor hemen odadan

teşekkür ederim

ay çok heyecanlı hayırlısı olsun bakalım sanki kızmış gibi geliyo bana

rica ederim canım güzel bir site ama üye olmak lazım
yasemin banada kız gibi geliyorya hadi hayırlısı bakalım isim ne düşünüyosun kız erkek falan ayy ne heyecanlı ya benm eşim istemiyo 2ci bebiş bn istiyorum ama bakalım nolacak :49::21:

çok şükür iyiyiz özlemcim burak kuduruk paşa oldu . bütün annenesiyel kuduruyoo akşamda ben ve babsıyla :9: duru nasıl d.günü hazırlıkları nasıl gidiyoo .. bizimde aralığın 22 si.. işlerden daha ne davetiye hazırlığı yapabildim ne de gelen kişilere verilecek hediye yi hazırladım bakalım nasıl olacak ..

berenede diş buğdayında gelmişti o zaman 6aylıktı beren çok ağladı o bebeği görünce ama şimdi onu ısırıyor gözüne parmağını sokuyor piskopata bağlıyor kendini o da alışır merak etme korkuyorsa verme zaten.

Back