ah canım bi girip bi çıkıyorum. Koştur koştur iş bi yandan naz.. Süpürdüm toz aldımyemek yaptım duş aldım kızı yıkadım akşam oldu. Daha yerleri silip mutfak temizlicem. Sen nasılsın canım öykücük nasıl..
atarım canım hafta içi netleşir durum. tamam o zaman ikisinin de numarasını alıp öyle bakayım bugün ya da yarın artık ben de.maşallah berkayaaaa
tamam canım listeye ekleriz hazır olduğunda mail at bana
alizeyi bulabiliyorsan ondan bulamıyorsan cananın yazdığından yapıyoruz müzeyyencim
oohsevindim iyi hadi halletmişsin.ama ben naptım genel müdürlü konuştum kalamam dedim... yarın için ayarlarım sizi zor durumda bırakmam ama bugün kalamam dedim ve netekim bugün kalmıyorum yarın var mesaim onda da 3 buçukta çıkıp gitcem 5te geri döncem toplantı için
ah benim kuzum ya ayberkimi de mi korkuttularkendi çocuğu nasıl büyümüş acaba o densizin? söyleyecek şey çok da... la havle diyeyim başım iyiden çatlamasın
bi de meme konusunda sevdiği bir şey sürsen memeye? atıyorum pekmez sürsen onun kokusuyla kanar mı acaba???? bıraktıysa da üzmemeye çalış kendini en azından yaşına geldi 6 aydan önce bırakanları düşünüp avunacaksın
katılıyorum nilgüncüm uyku düzensiliği benim de çok başımı ağrıtıyor. benim sıpacık yanımda yattığından sanırım 3 gecedir pek bir masum bir güzel uyuyor ama sinirden benim uykular aldı başını gitti. şimdi bir de buna alışacak ne güzel yarım saatte bir saatte uyansa da yatağında uyuyordu hay allahım sen yardım et aklımı koru.benimde başım ağrıyor sabah kalktığımdan beri yaw
gece yarım saatte bir uyandığımız için olsa gerek
iyi bari Bige halledebilmişsin, sanade geçmiş olsun,
meralcim, hayırdır bakıcı felan yeni duydum, ne oldu anneyle,
ay müzeyyen kötü bi durum , benim eski binadaki alt kattakide öyleydi, ne kadar stresli bi durum olduğunu bilirim, ne diyeyim kazasız belasız çözün inşallah
topikçe baş ağrısı esir almış hepimize geçmiş olsunbaşımız lodostan ağrıyo benimde öle kafayı kaldıramıyorum...
melikecim kalpler torpile göre oluyo pelin çok torpillii
selam canımm. anneyle sıkıntı oldu sanırım hayırlısı umarım sorunsuz devam edersiniz bakıcıyla da.selam müzeyyencim
sağol sibelcim. uzamasın diye rahatsız olup bir densizlik yapmasınlar eşim dellenmesin diye parmak ucumda yürüycem nerdeyse terlik yerine patik giyiyorum evde artık :)) bütün sesli oyuncakları topladım ama eşim kızıyor bu sefer gündüz vakti de böyle şey mi olur ben bu evde emanet mi oturucam bırak çocukları gelen benim kapıma gelsin de görelim diye tutturdu.evet canım neyse en azından artık herkes herşei biliyo oh be:))
ohoo melike sesimi yükselttiğimi bilse beni vururdu onun babasına ses yükseltmek !!! ne mümkün. o sadece aradım diye okadar sinirli.. söylediklerimi filan bi bilse cinayet sebebi.
ay ne dicemi şaşırdım. öncelikle geçmiş olsun. ama katılıyorum daha fazla uzamasın mevzuda iyice huzurunuz kaçmasın. eğer gerginsen ondan almıyodur belki kuzu. ara ara dene bakalım.
ben de dinlemiştim bunu canancım. hatta çocuk sırtından inene kadar peygamber efendimiz secdeyi uzatmış sırtından düşüp de bir yeri acımasın diye:) aaamin inşallah bulsunlar.ne insanlar varya hayret birşey süpürge yapmana bile tepkli veriyorlar he oldu pis pis kokun bari hayretkler içindeyim valla ne insanlar var çoluğu çoçuğu yokmu bunlareın ya insanın halinden anlamıyorlarmı çoçuğa lafmı söyl
enir padişah bile lafını geçirememiş bizlermi geçiricez anneannem anlatmıştı rahmetli küçükken
bigün peygamber efendimiz namaz kılıyormuş cemaatle bir oğlan çoçuğu gelmiş binmiş sırtına tam secdeye varıldığı sırada cemaat merakla bakarken peygamberimiz hiç istifini bozmamış gülümsemiş yani diyeceğim çoçuk bu ya ayıp valla ayıp allahtan bulsunlar
ah bir de benim sinir katsayılarımı düşünamin inşallah, bencede ayıp, hala sinirliyim hala sinirliyim
yaa ne Atatürk ne padişah ne peygamber hiçbirinden haberi yok bunların bırak insanlıktan haberi olan insan sabah dokuz buçukta çocuk ağlamasıyla uyanıyorum diye şikayetçi olmaz zatenAtatürk subaylarına benden büyük biri yatak odamın yakınına gelmeyecek demiş subaylar düşünmüşler ne demek istedi diye ertesi gün atama sormuşlar paşam ne demek istediniz diye benden büyük kim var diye sormuş kimse yok demiş subayları olmaz olur mu demiş ufak bir çocuğa anlatabilir misiniz ses yapma paşa uyuyor diye anlatamazsınız o çocuk benden büyüktür demiş ses yapmamasını söyleyemezsiniz ses yaptı diye kızamazsınız demiş
bunu söyleyen 7 cihanı dize getirmiş devlet kurucusu çocuk benden büyüktür diyor senin komşuya kapak olsun
Ayberk imede kıyamam onu kocaman öpüyorum kuzum benim
sağol canım inşallahmüzeyyencim berkaya maş. koştursun dursun artık sana Allahtan kolaylıklar diliyorum. o gerizekalı alt komşunuda Allaha havale ediyorum. eden bulr canım sen hiç üzme canını. olay daha da uzamasın da sizin ağız tadınız bozulmasın.
sende de mi var migren yaa annem de çok çekiyor yazık allah yardımcın olsun. hele çocuklar nasıl dayanıyorsun tutunca. ben anneminki tutunca işi gücü bırakıp eve gidiyorum onu hemen dinlenmeye çekiyoruz.havalrdan mıdır nedir bu baş ağrısı ya benimde 2 gündür migren hafif yollu yokluyo ,şiddetlenirse yedik naneyi gözüm o zaman zeynep falan göremiyo çünkü
bir sürü alıntı yapıp altına bir sürü şey yazdım yine hata verdi site
şimdi ben ne yapayım ya
ah canım bi girip bi çıkıyorum. koştur koştur iş bi yandan naz.. süpürdüm toz aldımyemek yaptım duş aldım kızı yıkadım akşam oldu. daha yerleri silip mutfak temizlicem. sen nasılsın canım öykücük nasıl..
Herkese selam bu ay gün sırası kimdeydi kızlar özelden bana mesaj atabilirmi gerekli bilgileri sıra kimdeyse taşınma durumumuz var şimdiden göndereyim internet olmaz 15-20 gün sanırım
sağol sibelcim. uzamasın diye rahatsız olup bir densizlik yapmasınlar eşim dellenmesin diye parmak ucumda yürüycem nerdeyse terlik yerine patik giyiyorum evde artık :)) bütün sesli oyuncakları topladım ama eşim kızıyor bu sefer gündüz vakti de böyle şey mi olur ben bu evde emanet mi oturucam bırak çocukları gelen benim kapıma gelsin de görelim diye tutturdu.
cnm çalışan anneler böyle işteah canım bi girip bi çıkıyorum. koştur koştur iş bi yandan naz.. süpürdüm toz aldımyemek yaptım duş aldım kızı yıkadım akşam oldu. daha yerleri silip mutfak temizlicem. sen nasılsın canım öykücük nasıl..
yaa söyleyene bakyawaşşşşşşşşşşşşşş gel
bırak işi gücü biraz, tamam hiç yapma demiyorum ama az yap bari yaw
özelden yaz rahatla cnm benimsüper fikir
yalnız içimden gelenleri sayarsam bir daha beni burda göremezsin, özlersin sonra
maşallah düzeldin mi canım temizlik yapıyorsun ohhhhh naz kuzusu nasıl güzel kokuyordur temiz temiz
benim kızım çok güzel yıkanıyordu gülerek son zamanlarda tam ölüm yıkamak ayağa kalkıp kucağıma gelmek istiyor su dökünce ağlıyor her tarafım ıslanıyor çünkü bana sarılmış halde yıkıyorum
funda naber? melis nasıl oldu tekrar başaldımı yürümeye
QUOTE]
İyiyim nilgün taşınma işi var onla kafa patlatıyorum internetten ev bakıp duruyorum sen nasılsın evet canım melis başladı yürümeye tekrar bi an hiç cesaret edemiycek sandım çok korkuyodu çünkü şu an yürüyo maşallah diyimde
Haftanın günleri; Ezel'tesi, Öyle bir geçer Salı ki, Çarşamba Dökümü, Perşembe'nin Suçu Ne?, Cuma Yelleri, Küçük Cumartesi, Aşk Bir Pazar :))))
cnm çalışan anneler böyle işte
tak motoru heriş bitsin
motor hararet yapıcak kalıcaz yarı yolda valla sibelim
allah hepimize güç kuvvet versin valla çok zor işimiz
yaa söyleyene bak
biz yapmıcazda kim yapıcak nilkünüm
özelden yaz rahatla cnm benim
Haftanın günleri; Ezel'tesi, Öyle bir geçer Salı ki, Çarşamba Dökümü, Perşembe'nin Suçu Ne?, Cuma Yelleri, Küçük Cumartesi, Aşk Bir Pazar :))))
ay bakamadım bugün hiç çok işim var .. yarına da bir sürü kaldı .. çıkıyorum şimdi .
hepiniz öpüyorummm ..
güle güleay bakamadım bugün hiç çok işim var .. yarına da bir sürü kaldı .. çıkıyorum şimdi .
hepiniz öpüyorummm ..
QUOTE]
İyiyim nilgün taşınma işi var onla kafa patlatıyorum internetten ev bakıp duruyorum sen nasılsın evet canım melis başladı yürümeye tekrar bi an hiç cesaret edemiycek sandım çok korkuyodu çünkü şu an yürüyo maşallah diyimde
maşallah melise
rabbim ömrünü sağlıklı ve mutlu etsin
gülen yüzün ve espiri kabiliyetin hep böyle devam etsin
seviyom ben seni yaw
piiiiişşşşttt kızlar sizide seviyom kırılmayın
QUOTE]
kolay gelsin çocukla zor taşınmak amai oluyor işte bir şekilde işler yoluna giriyor
ALLAh yardımcın olsun
ben de tam mızmızlanacaktım beni diyezaten bugün böyle mızmız dolanıyorum topikte:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?