oncelıkle gecmış olsun canım başınıza gelenlere,,,dıyecek cok sey varda neyse,,allah akıl fıkır versın boyle ınsanlaraa...bır yuruyen bbek daha bak yıne eycanlandım yaa azram ne zmaan yuruyecekkk cok merak edyorumm,,maşallah berkayaabige bu arada cumartesi bir arkadaşım getirdi eşyaları diğeri gelemedi. hafta içi de ondan alıcam. bendekilerle birlikte dökerim son durumu. sonra da eksik kalan birşey varsa ayrıca temin ederiz. yün olayı ne oldu şimdi değişti mi???
bu arada benim sıpacık artık yürüme işine tamamiyle çözdü. hatta koca koca oyuncakları kucaklayıp havaya kaldırarak aletli yürüyüşe geçti. maaşallah koçuma. tabi yanağındaki mor gülü ve alnındaki ufak bir şişliği saymazsak kazasız belasız geldik buraya kadar:)
ayyy düşüncelıı arkadaşımmm benımmm,,,bakıyorummm hemennnnfatma girdiğinde bakarsın al sana azra'nın doğum günü hediyesi
Haftanın günleri; Ezel'tesi, Öyle bir geçer Salı ki, Çarşamba Dökümü, Perşembe'nin Suçu Ne?, Cuma Yelleri, Küçük Cumartesi, Aşk Bir Pazar :))))
meral kaçaaaaarrrr
herkeze iyi akşamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
maşallah düzeldin mi canım temizlik yapıyorsun ohhhhh naz kuzusu nasıl güzel kokuyordur temiz temiz
benim kızım çok güzel yıkanıyordu gülerek son zamanlarda tam ölüm yıkamak ayağa kalkıp kucağıma gelmek istiyor su dökünce ağlıyor her tarafım ıslanıyor çünkü bana sarılmış halde yıkıyorum
kıymet link burda canım
günaydın
berbat ve uykusuz bir gece geçirdim
umarım hepimizin günü çok
güzel ve çabucak geçsin
hala anlamadığım ve anlam veremediğim bir ağlamadan..günaydın meralcim . hayırdır ne oldu .. ?
Herkese günaydınnnn ........ çabuk geçen güzel bi gün olur inşalllhhhh .. hepinizii
hala anlamadığım ve anlam veremediğim bir ağlamadan..
ama ne ağlama iç çeke çeke ve ve bağıra bağıra bir ağlamadan dolayı cnm
akşam kafasını sallarken 2 kez çarptı ve ağladı acaba ondan mıdır ki diyorum yada bana alınganlık yaptı ondandan
uyandığında beni ya da annenesini bulamadıdamı alınganlık yaptı diye düşündük eşimle
bakalım bu gece nasıl olacak
gün içinde ve eve gittiğimde inanılmazda keyifli ve mutluydu ama
amin diyorum nevracım amin
Herkese selam bu ay gün sırası kimdeydi kızlar özelden bana mesaj atabilirmi gerekli bilgileri sıra kimdeyse taşınma durumumuz var şimdiden göndereyim internet olmaz 15-20 gün sanırım
ya benim ağrı bir iki gün sürüp geçiyo zaten. iyiyim canım. ya aynen nazda hiç sevmez oldu suyu. halbuki yazın dolduruyodum küveti oynuyodu. nooldu anlamadım. bende kucağımda yıkıyorum ona rağmen bi gör halimizi.
bigecim telefonda söyledim ya buraya yazim ben listeye eklersin bebişler için..
3 tane 22 numara
12 tane 19 numara
6 tane 18 numara
1 tane 20 numara
toplam 22 tane sandalet ayakkabı..
21 ve 24 numara iki tanede patik.
bi kısmının etiketi üstünde bi kısmınınki yok birazda tozlanmış ama hepsi mağzadan sıfır yani bilmiyorum kabul ederlermi.. kadın bakcak kılık kıyafet ayarlayabilirse vercek..
günaydın
berbat ve uykusuz bir gece geçirdim
umarım hepimizin günü çok
güzel ve çabucak geçsin
Herkese günaydınnnn ........ çabuk geçen güzel bi gün olur inşalllhhhh .. hepinizii
nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam sanagaliba büyüyorlar canım ve herşeyi anlıyorlar .. oğlumda akşamları bana yapıyoo aynı şeyi sebepsiz ağlamalar çözemedik bizde daha .her akşam eve gittiğimde en az 15 dk beni görmezden geliyoo kucağımda ama ben yokmuşum gibi takılıyoo ellerini açıp bağırıyoo sinirli bi şekilde ben türlü şaklabanlıklar yapıyorum karşısında ... neyse sonra barışıyoruz ve atlıyoo kucağıma .. birakıp gidiyoruz diye bizi kızıyorlar sanırım .
Geçiçi bi dönemdir inşallah .. Sağlıklı olsunlarda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?