• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bige bu arada cumartesi bir arkadaşım getirdi eşyaları diğeri gelemedi. hafta içi de ondan alıcam. bendekilerle birlikte dökerim son durumu. sonra da eksik kalan birşey varsa ayrıca temin ederiz. yün olayı ne oldu şimdi değişti mi???

bu arada benim sıpacık artık yürüme işine tamamiyle çözdü. hatta koca koca oyuncakları kucaklayıp havaya kaldırarak aletli yürüyüşe geçti. maaşallah koçuma. tabi yanağındaki mor gülü ve alnındaki ufak bir şişliği saymazsak kazasız belasız geldik buraya kadar:)
oncelıkle gecmış olsun canım başınıza gelenlere,,,dıyecek cok sey varda neyse,,allah akıl fıkır versın boyle ınsanlaraa...bır yuruyen bbek daha bak yıne eycanlandım yaa azram ne zmaan yuruyecekkk cok merak edyorumm,,maşallah berkayaa
ayyy düşüncelıı arkadaşımmm benımmm,,,bakıyorummm hemennnn
Haftanın günleri; Ezel'tesi, Öyle bir geçer Salı ki, Çarşamba Dökümü, Perşembe'nin Suçu Ne?, Cuma Yelleri, Küçük Cumartesi, Aşk Bir Pazar :))))

melıke eşimede okudum cook guldukk yaa,,allah razı olsun vallaa guleceğim yoktu...:60:

bende gideyim, başım hala ağrıyor
yarın inşallah bomba gibi oluruz hepimiz

maşallah düzeldin mi canım temizlik yapıyorsun ohhhhh naz kuzusu nasıl güzel kokuyordur temiz temiz
benim kızım çok güzel yıkanıyordu gülerek son zamanlarda tam ölüm yıkamak ayağa kalkıp kucağıma gelmek istiyor su dökünce ağlıyor her tarafım ıslanıyor çünkü bana sarılmış halde yıkıyorum

ya benim ağrı bir iki gün sürüp geçiyo zaten. iyiyim canım. ya aynen nazda hiç sevmez oldu suyu. halbuki yazın dolduruyodum küveti oynuyodu. nooldu anlamadım. bende kucağımda yıkıyorum ona rağmen bi gör halimizi.

bigecim telefonda söyledim ya buraya yazim ben listeye eklersin bebişler için..

3 tane 22 numara
12 tane 19 numara
6 tane 18 numara
1 tane 20 numara
toplam 22 tane sandalet ayakkabı..

21 ve 24 numara iki tanede patik.

bi kısmının etiketi üstünde bi kısmınınki yok birazda tozlanmış ama hepsi mağzadan sıfır yani bilmiyorum kabul ederlermi.. kadın bakcak kılık kıyafet ayarlayabilirse vercek..

günaydın meralcim . hayırdır ne oldu .. ?
hala anlamadığım ve anlam veremediğim bir ağlamadan..
ama ne ağlama iç çeke çeke ve ve bağıra bağıra bir ağlamadan dolayı cnm

akşam kafasını sallarken 2 kez çarptı ve ağladı acaba ondan mıdır ki diyorum yada bana alınganlık yaptı ondandan
uyandığında beni ya da annenesini bulamadıdamı alınganlık yaptı diye düşündük eşimle
bakalım bu gece nasıl olacak
gün içinde ve eve gittiğimde inanılmazda keyifli ve mutluydu ama
Herkese günaydınnnn ........ çabuk geçen güzel bi gün olur inşalllhhhh .. hepinizii :54: :54: :54:

amin diyorum nevracım amin

hala anlamadığım ve anlam veremediğim bir ağlamadan..
ama ne ağlama iç çeke çeke ve ve bağıra bağıra bir ağlamadan dolayı cnm

akşam kafasını sallarken 2 kez çarptı ve ağladı acaba ondan mıdır ki diyorum yada bana alınganlık yaptı ondandan
uyandığında beni ya da annenesini bulamadıdamı alınganlık yaptı diye düşündük eşimle
bakalım bu gece nasıl olacak
gün içinde ve eve gittiğimde inanılmazda keyifli ve mutluydu ama

amin diyorum nevracım amin

galiba büyüyorlar canım ve herşeyi anlıyorlar .. oğlumda akşamları bana yapıyoo aynı şeyi sebepsiz ağlamalar çözemedik bizde daha . :50: her akşam eve gittiğimde en az 15 dk beni görmezden geliyoo kucağımda ama ben yokmuşum gibi takılıyoo ellerini açıp bağırıyoo sinirli bi şekilde ben türlü şaklabanlıklar yapıyorum karşısında ... neyse sonra barışıyoruz ve atlıyoo kucağıma .. birakıp gidiyoruz diye bizi kızıyorlar sanırım .
Geçiçi bi dönemdir inşallah .. Sağlıklı olsunlarda ..

Herkese selam bu ay gün sırası kimdeydi kızlar özelden bana mesaj atabilirmi gerekli bilgileri sıra kimdeyse taşınma durumumuz var şimdiden göndereyim internet olmaz 15-20 gün sanırım

fundacım hesaba bakmadım ama gelmiştir teşekkür ederim
özel mesaj kutun dolu olduğu için oradan cevap veremedim

ya benim ağrı bir iki gün sürüp geçiyo zaten. iyiyim canım. ya aynen nazda hiç sevmez oldu suyu. halbuki yazın dolduruyodum küveti oynuyodu. nooldu anlamadım. bende kucağımda yıkıyorum ona rağmen bi gör halimizi.

bigecim telefonda söyledim ya buraya yazim ben listeye eklersin bebişler için..

3 tane 22 numara
12 tane 19 numara
6 tane 18 numara
1 tane 20 numara
toplam 22 tane sandalet ayakkabı..

21 ve 24 numara iki tanede patik.

bi kısmının etiketi üstünde bi kısmınınki yok birazda tozlanmış ama hepsi mağzadan sıfır yani bilmiyorum kabul ederlermi.. kadın bakcak kılık kıyafet ayarlayabilirse vercek..

ederler bence sibel anlıyorlardır ne kullanılmış ne kullanılmamış allah senden de o kadıncağızdan da razı olsun
ya su konusunda bizim de huyumuz değişti hatta geçen hafta bizim yakınlara yıkanırken bi fotosunu yollayıp sudan korkmaya başlarsa sizden bilirim maşallah deyin demiştim... ya birileri maşallah demedi ya da yeni bir döneme giriyoruz sudan çıktım diye ağlayan çocuk şimdi su dökerken ağlıyor :25:

günaydın
berbat ve uykusuz bir gece geçirdim
umarım hepimizin günü çok
güzel ve çabucak geçsin

canım benim yazık size... kafayı nereye çarptı ondan ağlamış olabilir dediğin gibi ananeyi de arıyor olabilir
kolay geçen bir gün olur inşallah ben de bugün dokunsan ağlayacak moddayım saat 17de toplantıya gircem 19da bitcek 19.30da evde olcam inşallah çok huzursuzlanmaz kuzum... öğleden sonra uyumak için beni bekliyor çünkü :14:

Herkese günaydınnnn ........ çabuk geçen güzel bi gün olur inşalllhhhh .. hepinizii :54: :54: :54:

günaydınnnn
inşallah inşallah bugün benim ekstra uzun çünkü

Sabiha hoca epilepsiyi anltyr keske fred izliyor olsa gunaydiniii bu arada bige hay allahim minada cok keyif alyr bozulsa keyfi cok uzulurum insallah gecicidir umutunki meralcim sen stres olma sakin uzuldugune uzulmesin oykum

galiba büyüyorlar canım ve herşeyi anlıyorlar .. oğlumda akşamları bana yapıyoo aynı şeyi sebepsiz ağlamalar çözemedik bizde daha . :50: her akşam eve gittiğimde en az 15 dk beni görmezden geliyoo kucağımda ama ben yokmuşum gibi takılıyoo ellerini açıp bağırıyoo sinirli bi şekilde ben türlü şaklabanlıklar yapıyorum karşısında ... neyse sonra barışıyoruz ve atlıyoo kucağıma .. birakıp gidiyoruz diye bizi kızıyorlar sanırım .
Geçiçi bi dönemdir inşallah .. Sağlıklı olsunlarda ..
nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam sana
gece 1,5 - 2 gibi kız ağlıyor ben ağlıyorum baktım eşim bize kıyamadı oda ağluıyor

rabbim can sağlığı versin tüm yavrularımza ama evdeki çok şanslı

Aklimdayken muzeyyen komsunuzla alakali dyck kelime cok ama burda olmyr iste umarim uzamaz mevzuu sibele dua edin sali diyordu hayirlisi olsun onun icin

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 1
elbise (6 ay) 2
hırka (6 ay) 3
zıbın 1

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
salopet (9 aylık-erkek) 1
kadife tulum (erkek) 2