benimde başım ağrıyor sabah kalktığımdan beri yaw
gece yarım saatte bir uyandığımız için olsa gerek
iyi bari Bige halledebilmişsin, sanade geçmiş olsun,
meralcim, hayırdır bakıcı felan yeni duydum, ne oldu anneyle,
ay müzeyyen kötü bi durum , benim eski binadaki alt kattakide öyleydi, ne kadar stresli bi durum olduğunu bilirim, ne diyeyim kazasız belasız çözün inşallah
başımız lodostan ağrıyo benimde öle kafayı kaldıramıyorum...
melikecim kalpler torpile göre oluyo pelin çok torpillii
sibel ben bunu 1 aylıktan beri çok beğeniyorum...ankaradada bi çocukta gördüm, süper bişi...kullanamıcak daha çok küçük ama biraz kendi tatminim için alıcam :)))
hiç bi sistemi yok sadece direksiyonu çevirince gidiyo...çok alçak olduğu için düşürse bişide olmaz...
laçlardan tabi pişik oldu çocuk, sebamedin pişik kremi iyi geliyor dene istersen
bizimkilerde iyi pazartesi maraton başladı sabahtan işte
dün çalışıyordum ben, gökay bey 10 adım atmış, saymış nilay ama ben göremedim
akşam uğraştım uğraştım 3 ten fazal atmadı zıpa
sonrada dedimki aman ne uğraşıyorsun, zaten hayatı boyunca yüreyecek, bıraktım
Allah Allah, onların herşeye hakkı var ama demi, seni gaza getirmek istemiyorum ama ben bile burdan ta oraya sinirlendim yani...
Slm kızlar geçmiş ne olmuş böle okuyamadım valla çok geldi bana zaten 2 gündür başım çatlıyor gözümü açamıyorum gördüğüm 2 satırda umut düşmüş geçmiş olsun tatlım birşeyi yoktur inşallah
sibel sebzenin hatasını bilmesi bile bence + bir davranış suçlu olduğunun farkında babasına sesini yükseltmene kızmış sadece sen bile diyordun ses tonumu ayarlayamadım diye
burcu çok hoşmuş sepetin hediyesi ben de çok beğendim fiyatı da gayet uygun yazın sahilde bahçede çok iyi olur gibi geldi babaya bir sormak lazım
eeeeeeeee başka geçmiş bilmiyorum örgümü örmeye devam edeyim çocukların şansına nasıl rahat örülüyor hadi hanımlar ilk kim bitirecek
selam kızlar. berbat bir hafta sonu geçirdik. annem cumadan beri hasta bronşit+faranjit bir de üzerine ülser ve migreni tuttu mahvoldu kadın. üstüne alt komşumuz çocuklarımızdan özellikle berkayın geceleri ve sabahları ağlamasından rahatsız olduğu için kavga çıkardı 32 yaşındaki oğlu üstüme yürüdü. resmen sinir krizi geçirdim eşim hop oturup hop kalkıyor onun sinir harbi hala evde huzursuzuz. bir de berkay 3 gündür emmiyor ona üzülüyorum. geldi mi herşey üst üste geliyor valla.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar.
nilgün hiç emmiyor canım yaa ne yaptıysam kandıramadım tutturamadım 3 gündür. gökaya da maaşallah bu arada 10 adım atmış. düşmeden kalkmadan sağlıkla daha ççoook adımlar atsınlar inşallah.
diğer konuda da çok etkilenmiş olmama rağmen elimden geleni yapıyorum ama eşimi yatıştıramıyorum bir türlü.
evet ebrucum ev alma komşu al demişler evimi çok seviyordum 3 gün öncesine kadar ama bu olay çok kötü etkiledi beni. 2 gecedir ben berkayla yatıyorum eşim ayberkle. en azından berkay uyandığında hemen müdahale edeyim de alttaki gerizekalı bir densizlik yapmasın başımız belaya girmesin diye. laminanttan gelen terlik sesinden bile rahatsız olmuş. çocuklar oyuncakları elinden düşürüyormuş laminanttan pat küt ses geliyormuş. ben hangi birini kontrol altında tutabilirim ki. cumartesi öğlen saat bir de süpürge yapıyorum süpürdüğüm odanın altına gelip küt küt vuruyor süpürgenin altına. ayberk çok etkilendi her duyduğu ses de ağlamaya başlıyor alttaki teyze kızıyor diye. nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum. yönetici çözeceğini söyledi ama çözmez de eşime kalırsa başımız belaya girer allah korusun. zaten eşim olayın benle ilgili kısmına feci takmış durumda.
naber meralcim al benden de o kadar boynumdan yukarısı kazan gibi
yok canancım daha önce de reddetmişti bir dönem boğaz iltihabı olmuştu ememk istememişti. ama uykuda emiyrdu en azından. şimdi uykuda bile kıyameti koparıyor memeye değdiği anda gözünü açıyor kendi atıyor ordan oraya.((
oo kötü olmuş
başımız lodostan ağrıyo benimde öle kafayı kaldıramıyorum...
melikecim kalpler torpile göre oluyo pelin çok torpillii
hımmmm anladım, biz iyiyiz bu ara şükür, zaten 1 hafta sonra kayınvalidem gelecek, annemi yine nadasa bırakabileceğiz yanionunki de seninkiyle benimki gibi desem nilkünüm
valla çıkmama 2,5 saat kala öyle bir şey dayatırlarsa aynen gerisin geri dayarım hiç bakmam genel müdür diyor ki e ben bu saatten sonra senin yerine kimi bulayım? ben de "ben bu saatten sonra çocuğa bakacak kimi bulayım?" dedim etkinlikten sorumlu müdürü arayıp "neden vakitli haber verilmiyor çöz sorunu" dedi
aaaaaaaaaa doğru lodos paluğu olduuuk
hadi yarın görüşürüz gideyim yünlerimi alıp oğluşuma kavuşayım
ne insanlar varya hayret birşey süpürge yapmana bile tepkli veriyorlar he oldu pis pis kokun bari hayretkler içindeyim valla ne insanlar var çoluğu çoçuğu yokmu bunlareın ya insanın halinden anlamıyorlarmı çoçuğa lafmı söyl
enir padişah bile lafını geçirememiş bizlermi geçiricez anneannem anlatmıştı rahmetli küçükken
bigün peygamber efendimiz namaz kılıyormuş cemaatle bir oğlan çoçuğu gelmiş binmiş sırtına tam secdeye varıldığı sırada cemaat merakla bakarken peygamberimiz hiç istifini bozmamış gülümsemiş yani diyeceğim çoçuk bu ya ayıp valla ayıp allahtan bulsunlar
sibel'i yakalamamadım galiba
nasılsın naz kuzum nasıl diyecektim yaw:26:
cananın ipi hangi ip biri buraya bi link atsın yav bende bulamadım alizeyi ya diğerini de bulamazsak nolcak ?
bir sürü alıntı yapıp altına bir sürü şey yazdım yine hata verdi site
şimdi ben ne yapayım ya
ah canım bi girip bi çıkıyorum. koştur koştur iş bi yandan naz.. süpürdüm toz aldımyemek yaptım duş aldım kızı yıkadım akşam oldu. daha yerleri silip mutfak temizlicem. sen nasılsın canım öykücük nasıl..
aklında kalanları yaz içinden de aklına gelenleri say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?