2009 Aralık Anneleri

benimde başım ağrıyor sabah kalktığımdan beri yaw
gece yarım saatte bir uyandığımız için olsa gerek

iyi bari Bige halledebilmişsin, sanade geçmiş olsun,
meralcim, hayırdır bakıcı felan yeni duydum, ne oldu anneyle,

ay müzeyyen kötü bi durum , benim eski binadaki alt kattakide öyleydi, ne kadar stresli bi durum olduğunu bilirim, ne diyeyim kazasız belasız çözün inşallah

başımız lodostan ağrıyo benimde öle kafayı kaldıramıyorum...

melikecim kalpler torpile göre oluyo pelin çok torpillii

onunki de seninkiyle benimki gibi desem nilkünüm
valla çıkmama 2,5 saat kala öyle bir şey dayatırlarsa aynen gerisin geri dayarım hiç bakmam genel müdür diyor ki e ben bu saatten sonra senin yerine kimi bulayım? ben de "ben bu saatten sonra çocuğa bakacak kimi bulayım?" dedim etkinlikten sorumlu müdürü arayıp "neden vakitli haber verilmiyor çöz sorunu" dedi

aaaaaaaaaa doğru lodos paluğu olduuuk

hadi yarın görüşürüz gideyim yünlerimi alıp oğluşuma kavuşayım

Son düzenleme:

ya evet süper bişey ebebekte bikere çocuklarla yarışma yapmışlardı bunlarda eğlenceli bişi. güle güle kullansın.

evet canım neyse en azından artık herkes herşei biliyo oh be:))

ohoo melike sesimi yükselttiğimi bilse beni vururdu onun babasına ses yükseltmek !!! ne mümkün. o sadece aradım diye okadar sinirli.. söylediklerimi filan bi bilse cinayet sebebi.

ay ne dicemi şaşırdım. öncelikle geçmiş olsun. ama katılıyorum daha fazla uzamasın mevzuda iyice huzurunuz kaçmasın. eğer gerginsen ondan almıyodur belki kuzu. ara ara dene bakalım.

ne insanlar varya hayret birşey süpürge yapmana bile tepkli veriyorlar he oldu pis pis kokun bari hayretkler içindeyim valla ne insanlar var çoluğu çoçuğu yokmu bunlareın ya insanın halinden anlamıyorlarmı çoçuğa lafmı söyl
enir padişah bile lafını geçirememiş bizlermi geçiricez anneannem anlatmıştı rahmetli küçükken
bigün peygamber efendimiz namaz kılıyormuş cemaatle bir oğlan çoçuğu gelmiş binmiş sırtına tam secdeye varıldığı sırada cemaat merakla bakarken peygamberimiz hiç istifini bozmamış gülümsemiş yani diyeceğim çoçuk bu ya ayıp valla ayıp allahtan bulsunlar

benimki zannımca gökkuş lodosundan

hımmmm anladım, biz iyiyiz bu ara şükür, zaten 1 hafta sonra kayınvalidem gelecek, annemi yine nadasa bırakabileceğiz yani
ne diyim, halletsin artık müdürde bi zahmet

hadi yarın görüşürüz gideyim yünlerimi alıp oğluşuma kavuşayım

bulursan haber et bana

amin inşallah, bencede ayıp, hala sinirliyim hala sinirliyim

Atatürk subaylarına benden büyük biri yatak odamın yakınına gelmeyecek demiş subaylar düşünmüşler ne demek istedi diye ertesi gün atama sormuşlar paşam ne demek istediniz diye benden büyük kim var diye sormuş kimse yok demiş subayları olmaz olur mu demiş ufak bir çocuğa anlatabilir misiniz ses yapma paşa uyuyor diye anlatamazsınız o çocuk benden büyüktür demiş ses yapmamasını söyleyemezsiniz ses yaptı diye kızamazsınız demiş
bunu söyleyen 7 cihanı dize getirmiş devlet kurucusu çocuk benden büyüktür diyor senin komşuya kapak olsun
Ayberk imede kıyamam onu kocaman öpüyorum kuzum benim

müzeyyencim berkaya maş. koştursun dursun artık sana Allahtan kolaylıklar diliyorum. o gerizekalı alt komşunuda Allaha havale ediyorum. eden bulr canım sen hiç üzme canını. olay daha da uzamasın da sizin ağız tadınız bozulmasın.

havalrdan mıdır nedir bu baş ağrısı ya benimde 2 gündür migren hafif yollu yokluyo ,şiddetlenirse yedik naneyi gözüm o zaman zeynep falan göremiyo çünkü

cananın ipi hangi ip biri buraya bi link atsın yav bende bulamadım alizeyi ya diğerini de bulamazsak nolcak ?

bir sürü alıntı yapıp altına bir sürü şey yazdım yine hata verdi site
şimdi ben ne yapayım ya

sibel'i yakalamamadım galiba
nasılsın naz kuzum nasıl diyecektim yaw:26:

ah canım bi girip bi çıkıyorum. koştur koştur iş bi yandan naz.. süpürdüm toz aldımyemek yaptım duş aldım kızı yıkadım akşam oldu. daha yerleri silip mutfak temizlicem. sen nasılsın canım öykücük nasıl..

cananın ipi hangi ip biri buraya bi link atsın yav bende bulamadım alizeyi ya diğerini de bulamazsak nolcak ?

attı linkini kıymetcim bi kaç sayfa önce sayfayı zor açıyorum o yüzden geri dönemiycem ama adı ve kodu bravo 10432
bu arada zeynepin alnı nasıl oldu ?

yawaşşşşşşşşşşşşşş gel
bırak işi gücü biraz, tamam hiç yapma demiyorum ama az yap bari yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…