Nikün seni özel öpüyorum cnmbenim
öznur nasıl oldunuz
çook kötüyüm nilgün..zeyno fena değil allahtan biraz genizinde tıkanıklık var açmaya çalışıyorum sık sık ama çok zorluyo..nekadar zor böyle yalnız çocuk büyütmek..kayınvalidemden yakınırım hep ama böyle zamanlarda hiç yalnız bırakmazdı beni..aydın mutlaka arar gönderirdi annesini bizimle ilgilensin diye..
bende örmek isterim atkı söz vermiyorum ama çünkü benim zeyneple dışarı gidip şiş ve ip almam biraz zahmetli olur..ama yapmaya çalışıcam yinede..bide nekadar zamanda bitirmek lazım bunu??
olmazmı canım..maşallah nilayımda çok uslu aklıbaşında bi kız gibi görünüyo zaten yardımı da oluyordur sana..zor tabi tek başına hasta olmak, geçen mastit olduğumda nilaydan medet umdum ben, onun bile faydası oldu
eee ne oldu bu sefer gelemedi k. validen
dikkat et kendine diycem zeyneple nasıl dinlenceksin onu bilmiyorum tabi
olmazmı canım..maşallah nilayımda çok uslu aklıbaşında bi kız gibi görünüyo zaten yardımı da oluyordur sana..
kayınvalidem burda değil nilgüncüm hacca gittiler olsa gelirdi mutlaka zaten..
çok sağol canım dinlenmeye çalışıyorum uyuduğu zamanlarda..hiçbişey yapmıyorum valla ev aldı başını gidiyo:))
canım allah yardımcın olsun seni okadar ii anlıyorumki çalışsan olmuyo çalışmasan olmuyo şu aralar bende çok kötü durumdayım sanırım süt iznimin bitmesi yaklaştı ondan 20 aralıktan sonra 18.30 da evde olcam gözümde okadar büyüyoki senin durumun daha kötü çalışmaktan nefret ediyorum çocuğumun en güzel zamanlarında yanında dğeilim sabah evden çıkarken bi bakışı var bütün gün gözümden gitmiyo durum böyle olunca tabi bende kocaya sarıyorum akşamları sanki onu suçluyorum çalışmamın sebebi oymuş gibi daha çok para kazansa çalışmazdım diye düşünüyorum aklımdan bu düşünceler çıkmıyo sanırım psikolojik destek almak en doğrusu
merhaba canım:)ancak gördüm canım
bir bakıyım dedim sizlere...
pc açık oluyor ama başında olmuyorum sürekli...
arda bir dolanıyoorum işte...sertifaka ve sunum hazılıuorum beynim patladı
iyisin sende dilerim ve bebişte...nevra ve sibelide merak ettim onlarada selam olsun burdan...melike ve yaseminede tabiki...
Selam herkese geçen bişeyler yazdım kimse oralı olmadı melis yürürken birden yürümeye korkar oldu demiştim 2-3 gün oldu hala aynı korkuyo adım atmaya nazara inanın valla kızlar birebir yaşadım çünkü kızım cep telefonumu bozdu bu arada iyice yaramaz oldular valla hele bi verme yırtıyo kendinibende hamileyim sanırım diye korkarken bugün oldu çok şükür valla içim rahatladı şu an için ikinciyi kaldıracak psikoloji yok bende Allah isteyenlere nasip etsin
çook kötüyüm nilgün..zeyno fena değil allahtan biraz genizinde tıkanıklık var açmaya çalışıyorum sık sık ama çok zorluyo..nekadar zor böyle yalnız çocuk büyütmek..kayınvalidemden yakınırım hep ama böyle zamanlarda hiç yalnız bırakmazdı beni..aydın mutlaka arar gönderirdi annesini bizimle ilgilensin diye..
bende örmek isterim atkı söz vermiyorum ama çünkü benim zeyneple dışarı gidip şiş ve ip almam biraz zahmetli olur..ama yapmaya çalışıcam yinede..bide nekadar zamanda bitirmek lazım bunu??
selam sibel mehtap nasılsınız kızlar kuzular nasıl?
bi baksana canan ya ben bunları bulabildim bu ipin de yüzde 30ü yün o yüzden bu da sıcak tutar diye düşünüyorum
bu markanın tüm çeşitleri burada
gözünüzü seveyim ipe karar verin gidip alayım başlayayım bir an önce
bir de canancım sen yönlendir bizi kaç numara şişle örelim nasıl örelim (yuvarlanıp boru olmasın diye lastik veya haroşo düşündüm ben) kaç ilmek başlayalım kaç cmde bitirelim püskül yapalım mı vs gibi hepsi aynı olsun
ben de solağım eda ama farketmez ki sağlak veya solağın başladığı örgü... aynı şeydir güzelim... en basit başlama yöntemi örerek başlamaktır ben de ilmek çekerek başlamam (bilirim de sevmem)... bir tane ilmek yapacaksın altını düğümleyerek sonra normal örgü örer gibi öreceksin ama önceki ilmeği şişten çıkarmadan yeni ipi diğerinin yanına takacaksın bilmem net oldu mu
dişten olabilir ama doktora götürmek yerine telefon edebilirsin belki bir önerisi olur... yalnız uykusunda kusmuş kısmı korkuttu beni nasıl olmuş o?
bu arada dün yazamadım kan tahilili yaptırdık yağmurla benm baş ağrılarım vardı bulantı vs kansızlıktan şüphelenmiştik çok şükür kanımız normal ikmizinde maşallah diyeyim kızımada kolum mosmor ama hemşire azcık morartmış :)
göz doktoruna gittim gözlük aldım göz tansiyonundan şüphelendi doktor 6 ayda bir ölçütürücez bakalım kontrol altında olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?