2009 Aralık Anneleri

öznur nasıl oldunuz

çook kötüyüm nilgün..zeyno fena değil allahtan biraz genizinde tıkanıklık var açmaya çalışıyorum sık sık ama çok zorluyo..nekadar zor böyle yalnız çocuk büyütmek..kayınvalidemden yakınırım hep ama böyle zamanlarda hiç yalnız bırakmazdı beni..aydın mutlaka arar gönderirdi annesini bizimle ilgilensin diye..

bende örmek isterim atkı söz vermiyorum ama çünkü benim zeyneple dışarı gidip şiş ve ip almam biraz zahmetli olur..ama yapmaya çalışıcam yinede..bide nekadar zamanda bitirmek lazım bunu??

zor tabi tek başına hasta olmak, geçen mastit olduğumda nilaydan medet umdum ben, onun bile faydası oldu
eee ne oldu bu sefer gelemedi k. validen
dikkat et kendine diycem zeyneple nasıl dinlenceksin onu bilmiyorum tabi

zor tabi tek başına hasta olmak, geçen mastit olduğumda nilaydan medet umdum ben, onun bile faydası oldu
eee ne oldu bu sefer gelemedi k. validen
dikkat et kendine diycem zeyneple nasıl dinlenceksin onu bilmiyorum tabi
olmazmı canım..maşallah nilayımda çok uslu aklıbaşında bi kız gibi görünüyo zaten yardımı da oluyordur sana..
kayınvalidem burda değil nilgüncüm hacca gittiler olsa gelirdi mutlaka zaten..
çok sağol canım dinlenmeye çalışıyorum uyuduğu zamanlarda..hiçbişey yapmıyorum valla ev aldı başını gidiyo:))

ALLAH kabul etsin canım,
aman bu seferde alsın başını gitsin Öznur yap yap aynı zaten,
sen önce iyileşmeye bak, sonra nasıl olsa kaldığın yerden devam edersin, akşamları felan dinlenmeye çalış,
bu hastalık dinlenmeden geçmiyor maalesef
kendine iyi bak, zeynoyuda öperim ,inşallah çabucak atlatırsın..

hadi bende kaçtım
evime gidiyorum yavrularıma
kendinize iyi bakın, hasta olanlar daha iyi baksın...

nılgun bende alıntıyı zor yapıyorum ya bı oluyo bı oolmuyo
eda saol canım ınş değildir rabbım ısteyenlere versın,,test negatıf cıkınca rahatladım bıraz yarında kan vercem
bu arada topıcte bı şeyler oluyo ya ben kaçıyrıyorum ama anladığım kadarıylan orgu işi var ben sevmem yapamam da zatıı
yaa ne kadannnn hunerlı bayanlarsınız maşallah valla,,ben hıç bı ışe yetışemıyom,,sızı hıç anlayamıyorum heeee

benimde yılbaşından sonra başlıyorum tam gün çalışmaya bitiyo süt iznim. aynı psikolojideyiz canım. bende öyle sanki onun yüzünden çalışıyorum halbuki alakası yok. ama bende çok zor ayrılıyorum sabahları bakışı bütün gün gözümün önünde allah hepimize yardım etsin

ah senemcim arıcaktım bugün sein ama okadar yoğunuzki anlatamam. öğretmenler günün kutlu olsun.. dr kontrolün nooldu dicektim. müsait olunca arıcam inşallah.

ay kıyamam korkmuştur tabi ya kuzu. sen alkışla yüreklendir yine başlar ufaktan.. sıkma canını. nazara inanmammı ya allah kem gözlerden korusun valla.

selam sibel mehtap nasılsınız kızlar kuzular nasıl?

slm cnm herkese iyi akşamlar bu aarada ya ben bu siteden hiç bişey anlamadım hiçde sevmedim off
yapamıyorum resim yükleyim dedim bugün ilk doğum günü denemesi olarak şeker hamuru ve bir kaç kalıp bulunca muffin yapayım dedim yükleyemiyorumgüneş iyi cnm çok şükğr ama iyice cadılaştı valla uyumakda bilmio sabahında köründe kalkıo heryeri karıştırıo devamlı yanında beni istio siz nasılsınız bakalım...

töbe yarabbim daha cvp yazıyodum bi baktım yarım yamalak çıkmış bile. nefret ettim bu forumdan.. öznur çok geçmiş olsun canım tekrar.

iyi diyelim iyi olalım müzeyyen seni sormalı paşalar nasıl..

bu arada MERAL NEVRA BİGEE MELİKE PELİN çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.

eda sizede geçmiş olsun bence götür doktora bebeklerin sıvı kaybı önemli.

bu arada bugün yöneticim tayin talebimin girişini yapmaya karar verdi inşalah güzel bir bölüme geçerim dua edin kızlar. 3 gecedir uyumuyoruz biz. sürekli kalkıp oturuyo anlamadım gitti. çok yorgun ve uykusuzum hemen kaçıcam iyi bakın kendinize ve kuzulara..

merak ettim fatmacım senide yarın girer bakarım allah herkesin gönlüne göre versin. hadi kaçtım..

yaa yaptığım alıntılar da gitti yazdığım cevaplarda hay allahım yarabbim.

sağolun kızlar biz de iyiyiz.
mehtap berkaın da kuduruklu hatsafhada uyku süresi iyice azaldı geceleri hep mıkır mıkır uyanıyor dakka başı. aksilik huysuzluk desen cabası evi talan attırıyor. ne güzel zaman bulup doğum günü provaları yapıyorsunuz. ben daha hazırlık topiğine bile bakamadım. yarından sonra bakarım inşallah. eve iş getiriyorum 2 akşamdır ben evde eşim büroda gece yarısına kadar çalışıyoruz. sağolsun annem de aklıp çocuklarla ilgileniyor.

sibel senin de şu tayin işi hallolur da rahata erersiniz canım inşallah. zor bir dönemden geçiyorsunuz kısa zamanda hallolur sorunlar umarım.

2 saattır resım yuklemeye calışıyorum yarebbım yaa
delı olucam
tam yukluyorm net kesılıyo ya da sıte hata verıyo
offf karnıma agrılar gırdı vallaaaa

Herkese merhaba neredeyse bir sene olacak siteye girmeyeli:) benim sevgili kızım bigem bi hayli dağitti beni:) yazılalara şöyle bir göz gezdirdim maş.herkes iyi.Meral hala eskişehir de yaşıyorsan bir gün kızları tanıştıralım.:)hepinizi öpüyorum hepimizin bebeğine düzeli bol bol uykular dilerim

ay yağmurla bakamıyorum fazla fıstık yeişilinden yanayım ben siz karar verin yinede uyarız valla bigecim atkıda en güzeli lastik 1 ters 1 düz yada 2 ters 2 düz örgü bilmeyenler çok çünkü en güzeli bu olur 4 numarayla örülürse yumuşacık olur diye tahmin ediyorum ipe bağlı tabi bn şapka ördüm alize ipinden yağmura 4 yada 5 le örmüştüm tam hatırlamıyorum haroşa yıkandıkça uzaar gider kullanışlı olmaz düzde toplanır durur ii olmaz

bu arada dün yazamadım kan tahilili yaptırdık yağmurla benm baş ağrılarım vardı bulantı vs kansızlıktan şüphelenmiştik çok şükür kanımız normal ikmizinde maşallah diyeyim kızımada kolum mosmor ama hemşire azcık morartmış :)
göz doktoruna gittim gözlük aldım göz tansiyonundan şüphelendi doktor 6 ayda bir ölçütürücez bakalım kontrol altında olucaz

geçmiş olsun canan göz tansiyonuda baş ağrısı ve bulantı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…