2009 Aralık Anneleri

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 3
elbise (6 ay) 1

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) 1

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 1

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 1

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Bebe d'or (cam biberon 125 ml) 8
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2

kız melike şu %100 korunma işi nasıl oluyor

hadi canım inşallah gönlüne göre bir yer olur sevindim aynen canım bizde dün gece 5 dak ara ile uyanıp ağlayıp emdik uyuduk 5 dak sonra aynı senaryo belki 7 sefer gittim odasına

2 saattır resım yuklemeye calışıyorum yarebbım yaa
delı olucam
tam yukluyorm net kesılıyo ya da sıte hata verıyo
offf karnıma agrılar gırdı vallaaaa

bende yüklüyemedim cnm error verio devamlı

tek tek yüklemeyi deneyin kızlar benim bazen toplu kabul etmiyor tek tek yüklüyor

bak bir de utanmadan 1 yıldır girmiyorum diyor bir daha kaçma bak yakalarsam

2 ters 2 düz iyi oluyor aman Allah benim atkımı alacak çocuk yandı Allah ım yardım etsin inşallah güzel olurr

geçmiş olsun canım ikinize de çok şükür kanlar normal çıkmış benim gitmem lazım off kendim bile sıkıldım gitmem lazım demekten baş ağrılarım çok arttı 1 gün arayla şimdide acıyor sol tarafım elimi süremiyorum arada bir sızlıyor heralde ya kansızlık ya sinüzit diye şüpheleniyorum

maşallah canberk e adam olmuş teyzesinnin kuzusu amin canım rabbim herkese nasip etsin inşallah

tatlı, güzel, şeker 2009 aralık anneleri GÜANYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN:80:

günaydınnnnnnn 2009 en güzel en afet en tatlı en çekici annesi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

annem de kaldı liste yazayım ben de öğleden sonra emmekten dönerken alayım bir sürü kıyafet var inşallah işlerine yarar

2 ters 2 düz iyi oluyor aman Allah benim atkımı alacak çocuk yandı Allah ım yardım etsin inşallah güzel olurr

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özenip yapacaksın nasıl yanar o çocuk? kendine haksızlık etme hiç olmazsa elini taşın altına koyuyorsun vallahi ben de accayip gaza geldim de hala ipi belirleyemedik
püskül bence koymayalım küçük bebekler de var malum ağza sokmasınlar
annadım seni ben hayırlısı olsun vakti saati gelecektir günün birinde "acaba mı" diye kendini yemekten iyidir heralde

annem de kaldı liste yazayım ben de öğleden sonra emmekten dönerken alayım bir sürü kıyafet var inşallah işlerine yarar

yaramaz olur mu melikecim tertemiz mis gibi kıyafetler elbet birinin işine yarayacak

bende yardım etmek istiyorum. elbiseler var etiketi üstünde olur herhalde dmi canım. örgü bilmiyorum. annemde kıza bakıo ördürecek insanım yok. akşama bakayım elimde olanlara yarın yazarım burdan.

şu kullanmayı beceremediğim telsizi sattım internette inşallah alan memnun kalır ben kullanamadım o kullanır odalar yakın telsizsiz de duyuyorum zaten kuzen duymasın ayıp oldu ama evde duracağına sattım gitti

bak ben bebeleri düşünmemiştim tamam o zaman koymayalım
Allah iyiliğini versin vakti zamanı gelince ne demek kız koptum sabah sabah sen çok yaşa emi ve hep arkadaşım olarak kal

Melikenin korunma yöntemi %10 bigecim:92:

münasebetsiz meral ne %10 u % 200 güvenli

künaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahanda benim favori smileyim gelmiş bige buydu
ay çok seviyorum bu sıfatı ben ya

ebru maşallah Canberk'e kilo, boy hepsi yerinde
haftayada bizim var aşı + kontrol bakalım biz ne yapcez,

Sibel, ALLAH gönlüne göre versin, Naz'In şansına inşallah akşam çıkış saatleri düzenli ve fazla mesaisi olmayan bir bölüme geçersin.

yok heralde hamileim desem kocam vurur benibir kere sordum hamile kalsam sevinir misin dedim ne sevinicem atarım seni balkondan dedi yanlış anladı şaşkın
delüüüüüüüüüüüüüüüü

künaydın nilkünüm benim

ben ne kaçırdım yine hala annayamadım şu korunma yöntemini

melike %100 bir korunma yöntemi bulmuşda:86:

günaydınnn herkeseee
kızımla bır guzel uyumuşuz kı valla cook keyıflıyım arada boyle mutlu edıyo hanfendüüü
babamızda şehır dışında bugun yalnızız kızımla

bıgecım sevmem yapamam da derken hakkaten yapamam bılmem yanı:))becerebılsem dukkan senın yaf ne dımek,,

şimdi bi yere daha bakıcam çarşıya iniyorum bilge bulamazsam artık sizlerin yardımına ihtiyacım olacak

elimizden ne gelirse şekerim

Melikenin korunma yöntemi %10 bigecim:92:

%1000 kızım ne 10u

bende yardım etmek istiyorum. elbiseler var etiketi üstünde olur herhalde dmi canım. örgü bilmiyorum. annemde kıza bakıo ördürecek insanım yok. akşama bakayım elimde olanlara yarın yazarım burdan.

tabii ki olur aslolan kullanılmamış olması dediler benimkilerde etiket bile yok çünkü hepsini yıkayıp yerleştirmiştim ama kullanamadım o kıyafetleri...

inşallah arkadaşım sen de benim arkadaşım kal napayım yüce rabbim öyle bir hissiyat ihsan eylediğinde

yok heralde hamileim desem kocam vurur benibir kere sordum hamile kalsam sevinir misin dedim ne sevinicem atarım seni balkondan dedi yanlış anladı şaşkın

:86: :86: :86: niye klasik erkek mantığı işte gayet gerçekçi bir yaklaşım olmuş

ben de senin sıfatını seviyorum napcaz şimdi seni smiley mi etcez
bacım bi de bakim benim hattı nası 2,95lik avea yapcaz?
ay bi de günaydın yahu

ben ne kaçırdım yine hala annayamadım şu korunma yöntemini

bakınız sayfa 3539 mesaj no 35382

yöntemin kod adını veriyorum :86:
sen bana kardeş de ben sana bacı

BİLGE bana her tarih uyar işe başlayana kadar başlayınca cumartesi günleri de çalışacağım için çok muhtemel zor olur. Başlama tarihim de belirsiz gerçi yılbaşından sonra diyorum ama bakalım en son 15 şubat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…