kız melike şu %100 korunma işi nasıl oluyor
bu arada bugün yöneticim tayin talebimin girişini yapmaya karar verdiinşalah güzel bir bölüme geçerim dua edin kızlar. 3 gecedir uyumuyoruz biz. sürekli kalkıp oturuyo anlamadım gitti. çok yorgun ve uykusuzum hemen kaçıcam iyi bakın kendinize ve kuzulara..
merak ettim fatmacım senide yarın girer bakarım allah herkesin gönlüne göre versin. hadi kaçtım..
2 saattır resım yuklemeye calışıyorum yarebbım yaa
delı olucam
tam yukluyorm net kesılıyo ya da sıte hata verıyo
offf karnıma agrılar gırdı vallaaaa
bende yüklüyemedim cnm error verio devamlı
Herkese merhaba neredeyse bir sene olacak siteye girmeyeli:) benim sevgili kızım bigem bi hayli dağitti beni:) yazılalara şöyle bir göz gezdirdim maş.herkes iyi.Meral hala eskişehir de yaşıyorsan bir gün kızları tanıştıralım.:)hepinizi öpüyorum hepimizin bebeğine düzeli bol bol uykular dilerim
ay yağmurla bakamıyorum fazla fıstık yeişilinden yanayım ben siz karar verin yinede uyarız valla bigecim atkıda en güzeli lastik 1 ters 1 düz yada 2 ters 2 düz örgü bilmeyenler çok çünkü en güzeli bu olur 4 numarayla örülürse yumuşacık olur diye tahmin ediyorum ipe bağlı tabi bn şapka ördüm alize ipinden yağmura 4 yada 5 le örmüştüm tam hatırlamıyorum haroşa yıkandıkça uzaar gider kullanışlı olmaz düzde toplanır durur ii olmaz
bu arada dün yazamadım kan tahilili yaptırdık yağmurla benm baş ağrılarım vardı bulantı vs kansızlıktan şüphelenmiştik çok şükür kanımız normal ikmizinde maşallah diyeyim kızımada kolum mosmor ama hemşire azcık morartmış :)
göz doktoruna gittim gözlük aldım göz tansiyonundan şüphelendi doktor 6 ayda bir ölçütürücez bakalım kontrol altında olucaz
Dün gittim gerçekten bir daha da foruma bakamadım doğru dürüst. Şimdi de ancak bu saatte açıp geçmişe dalmışım.
Canberk'in dr kontrolü gayet iyiydi
Kilo 11.750 Boy 80 cm olmuş. Biraz şişko göbekli:) ama dr iyi dedi.
Kontrolü sırasında da aşı olurken bile hiç ağlamadı ancak kan alınırken ağladı neyse ki sustu hemen sonrasında.
Tek aşı vurdu şimdi kızamık aşısını diğerini bir ay sonra yaparız dedi o zaman su çiçeğini de yaptıracağım ben.
Gece yalnız uykuya dalması çok zor oldu sanırım şu kan aldırma olayının travması yüzünden, tam uyuyor sonra bir anda kıpkırmızı olup ağlamaya başlıyor gözler kapalı böyle bir saat uğraştık.
Onun dışında keyfi gayet yerinde şükür.
Zeynep de ishal olmuş geçmiş olsun şimdi nasıl diye soracağım ama sanırım gitmişsin. İnşallah devam etmez.
Arkadaşlar Canberk'imin doğum günün kutlayan mesaj atan arayan arkadaşlara buradan bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Arada unuttuğum atladığım varsa da kusura bakmasın ne olur.
3 mm 5mm kalp atışı tekmesi vs. derken çok şükür bu günleri de gördük ben dört senelik bir hasret ve bir de kayıptan sonra tam ümitlerimi kaybetmişken kavuştum oğluma her zaman duam odur ki Allah nerede evlat hasretiyle yanan bir kalp varsa tez zamanda kavuştursun yavrusuna ve hiçkimseyi evladından ayırmasın.
tatlı, güzel, şeker 2009 aralık anneleri GÜANYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN:80:
nedir o %100 güvenli durumun sırrı? aklıma iki seçenek geliyor ya rahmini aldırdın ya kocayı evden sepetledin
yok böyle kardeş kardeş yatınca noluyor bebek mebek olmuyorrrrrrrr 1 senedir tık yok tövbe tövbe utandım:26:
1 ters 1 düz lastik çok el oyalamaz mı? lastik örelim ama kalınca lastik olsun bence (tembel işi) sen yağmura ördüklerini ölçer misin canan eni kaç cm boyu kaç cm olacak vs vs
1 ters 1 düz yaparasak benim ki 3 yılda bitmez annem bana hep 2 ters 2 düz yapar bence o ideal başlayalım artık ya olmadı herkes alsın desenli iplerden başlasın ama kaç ilmek kaç cm püskül olacak mı püskülsüz güzel olur mu kısa olsun ama olsun
2 ters 2 düz iyi oluyor aman Allah benim atkımı alacak çocuk yandı Allah ım yardım etsin inşallah güzel olurr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
annem de kaldı liste yazayım ben de öğleden sonra emmekten dönerken alayım bir sürü kıyafet var inşallah işlerine yarar
günaydııınnnelbise işini naptın tülay?
özenip yapacaksın nasıl yanar o çocuk? kendine haksızlık etme hiç olmazsa elini taşın altına koyuyorsun vallahi ben de accayip gaza geldim de hala ipi belirleyemedik
püskül bence koymayalım küçük bebekler de var malum ağza sokmasınlar
annadım seni ben hayırlısı olsun vakti saati gelecektir günün birinde"acaba mı" diye kendini yemekten iyidir heralde
yaramaz olur mu melikecim tertemiz mis gibi kıyafetler elbet birinin işine yarayacak
Melikenin korunma yöntemi %10 bigecim:92:
bana göre melikecimbak ben bebeleri düşünmemiştim tamam o zaman koymayalım
Allah iyiliğini versin vakti zamanı gelince ne demek kız koptum sabah sabah sen çok yaşa emi ve hep arkadaşım olarak kal
münasebetsiz meral ne %10 u % 200 güvenli
bana göre melikecim
ben ne kaçırdım yine hala annayamadım şu korunma yöntemini
künaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahanda benim favori smileyim gelmiş bige buydu
ay çok seviyorum bu sıfatı ben ya
yok heralde hamileim desem kocam vurur benibir kere sordum hamile kalsam sevinir misin dedim ne sevinicem atarım seni balkondan dedi yanlış anladı şaşkın
künaydın nilkünüm benimkünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şimdi bi yere daha bakıcam çarşıya iniyorum bilge bulamazsam artık sizlerin yardımına ihtiyacım olacak
Melikenin korunma yöntemi %10 bigecim:92:
bende yardım etmek istiyorum. elbiseler var etiketi üstünde olur herhalde dmi canım. örgü bilmiyorum. annemde kıza bakıo ördürecek insanım yok. akşama bakayım elimde olanlara yarın yazarım burdan.
bak ben bebeleri düşünmemiştim tamam o zaman koymayalım
Allah iyiliğini versin vakti zamanı gelince ne demek kız koptum sabah sabah sen çok yaşa emi ve hep arkadaşım olarak kal
münasebetsiz meral ne %10 u % 200 güvenli
yok heralde hamileim desem kocam vurur benibir kere sordum hamile kalsam sevinir misin dedim ne sevinicem atarım seni balkondan dedi yanlış anladı şaşkın
künaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bakınız sayfa 3539 mesaj no 35382
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?