- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
fıstık yeşillsisi olsa daha ii olmazmı açıklı koyulu tonları yokmuki alize nin vardı ama du bakim bi hem ipide kalın onun sıcak tutar
gecmişi söyle bir okudum atkı örülüyor sanırım ya ben örmeyi bilirimde baslamayı bilmem bide solak olunca ancak solak biri baslarsa örerim cok zahmetliyim degilmi :))) bu arada sabah 6 sıralarında yataktan bir gümgüm sesiyle uyandım zeynep ishal olmus heryerler battı bide uykusunda kusmus kalktım onu temizledim gün içerisindede 1 kac kere ishal gitti ama atesi mızmızlıgı yok ben dr götürelim diyorum annemde cocuk her ishal oldumu dr mi gider diyor dişleride üstten cıktı ucları acaba onun zorumu ki
Nevracım sana da selam canım. çok sağol iyi olur canım senin de gitmen tek başına zor olur ebru ya da.
meralcim sen de çok ısrar etmişsin senin için geri geldim bak:)ama arkaşadım bigeye katılıyorum bence de çok kati konuşma derim çevremde her korunma yönteminden de kaza kurbanı olan madurlar var. allah isteyene istediği zamanda versin.
ben de bugünlerde tırsar oldum kızlar. bir kankim var benim. her iki çocuğumuza da aynı anda hamile kaldık ve doğum yaptık birbirimizden haberimiz olmadan tamamen tesadüf yani. ben hamileyim diye onu aradım ilkinde bir hafta sonra o da aynen beni aradı. ikincilerde de önce o haber verdi arkasına 2 hafta sonra ben öğrendim. şimdik bu hatunda kaza kurbanı 3. geliyormuş beni aradı şok oldum. psikolojikman karnım da pıt pıt seyirmeler hissetmeye başladım. adetimi dört gözle bekliyorum 5 gün var allah beni korusun diyorum başkada bişi demiyorum valla.
bige deneyeyim bir ben cins olunca yapamıyoru işte annem şişti bir keresinde bana ögretecem diye :)) uykusunda niye kustu aksam corba verdik normalde devam sütü veriyorum yatarken annem sürekli yedirme modunda olunca corbayı az yedi deyip sütlü pirincli milupa muhallebi verdi sanırım hazxmedemedi dr aradım atesi yoksa aglamıyorsa bitkin degilse korkma dedi ama aksam kötü olursa acilden götürecem mersindeyiz bide dr istanbulda bakalım
hemen istiyorum diyenlerden gayrı herkesinkini alsıııııııınnnnnnnnn çocuk diye inleyenlere versin yarabbim
aaaaamiiiinnnn
ama senin kaçışın yok bak söz verdin bize
allahın izniyle birşey olmaz banayavrum evladım bak bunca kocaman kocaman konuşuyorsun senin alete rağmen bir kaza olcak o zaman hepsi dönüp sanayapcak ona göre
geçmiş olsun cnmgecmişi söyle bir okudum atkı örülüyor sanırım ya ben örmeyi bilirimde baslamayı bilmem bide solak olunca ancak solak biri baslarsa örerim cok zahmetliyim degilmi :))) bu arada sabah 6 sıralarında yataktan bir gümgüm sesiyle uyandım zeynep ishal olmus heryerler battı bide uykusunda kusmus kalktım onu temizledim gün içerisindede 1 kac kere ishal gitti ama atesi mızmızlıgı yok ben dr götürelim diyorum annemde cocuk her ishal oldumu dr mi gider diyor dişleride üstten cıktı ucları acaba onun zorumu ki
kocana neysedoğru dıyon meral valla da işte
ben korktuğumdan değil eşim bı alem yaa sankı ona takılacak ben bı araştırıyım deyıp duruyordu
bu arada test negatıf bıraz rahatladık,,yarında kana gıtcem
http://www.alizeyun.com/urunler-elorgu-sk-secilmis.asp
Ürün Adı: CASHMIRA BATİK DESIGN
Özellikler: % 100 Yün
100 gr. 300 mt.
Şiş No:4-6 Tığ No:3-4
2802 renk güzel bence
Markası :ALİZE
Ürün Adı: MOTİF
Özellikler: %20 Yün, %80 Akrilik
100 gr. 200 mt.
Şiş No: 5-6
nihai oyum bunadır ve de gittim lütfen bir karara bağlayın da bir an önce harekete geçelim arkadaşlar:92:
müzeyyencim ben sağlam kazığa bağlıyım olursada ne deyim allahdan derim doğururumdaNevracım sana da selam canım. çok sağol iyi olur canım senin de gitmen tek başına zor olur ebru ya da.
meralcim sen de çok ısrar etmişsin senin için geri geldim bak:)ama arkaşadım bigeye katılıyorum bence de çok kati konuşma derim çevremde her korunma yönteminden de kaza kurbanı olan madurlar var. allah isteyene istediği zamanda versin.
ben de bugünlerde tırsar oldum kızlar. bir kankim var benim. her iki çocuğumuza da aynı anda hamile kaldık ve doğum yaptık birbirimizden haberimiz olmadan tamamen tesadüf yani. ben hamileyim diye onu aradım ilkinde bir hafta sonra o da aynen beni aradı. ikincilerde de önce o haber verdi arkasına 2 hafta sonra ben öğrendim. şimdik bu hatunda kaza kurbanı 3. geliyormuş beni aradı şok oldum. psikolojikman karnım da pıt pıt seyirmeler hissetmeye başladım. adetimi dört gözle bekliyorum 5 gün var allah beni korusun diyorum başkada bişi demiyorum valla.
ya bana yine sinir geldi,
okuyorum cevap yazamıyorum sayfayı açıyorum,açamıyorum
cevapla diyorum yazamıyorum
o yüzden yine biraz kapatıyorum, düzelirse tekrar yazarım
Canım o aletle hamiş kalan çooooooooooooooooooooook hatta biri annem olur
iyi korunmayın ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?