2009 Aralık Anneleri

Bugün görümcemin doğum günü bakalım ağbeyi ne düşünüyor gideriz heralde akşama

meralcim gel diyorsunda bak yine birsürü alıntı yaptım gitti
kimseye cevap yazamaz oldum kuzum ya
tekrar tekrar dönmeyede ne zamanım nede sabrım var

giden arkadaşların hepsine toptan güle güle
katre seninde öğretmenler günün kutlu olsun canım,
meralcim ne yapalım biz elimizden geleni yaptık, bundan sonra olursada biz üzerimize düşeni yaptık
gerisi ALLAH'a kalmış demi ama

bigenin boncukla ilgili mesajına cevap yazacaktım 30 ker alıntı yaptım yazamadım o kadar yani,

babasıyla kolye yaptılar o boncuklarla, baktı anası beceriksiz:82:

bu arada ben bilmem
bana marka ve nosu
kaç numara şişle kaç cm örülecek, kaç ilmek başlanacak
söyleyin ben uyarım herşeye :6:

Selam herkese geçen bişeyler yazdım kimse oralı olmadı melis yürürken birden yürümeye korkar oldu demiştim 2-3 gün oldu hala aynı korkuyo adım atmaya nazara inanın valla kızlar birebir yaşadım çünkü kızım cep telefonumu bozdu bu arada iyice yaramaz oldular valla hele bi verme yırtıyo kendini:5: bende hamileyim sanırım diye korkarken bugün oldu çok şükür valla içim rahatladı şu an için ikinciyi kaldıracak psikoloji yok bende Allah isteyenlere nasip etsin

selam herkese geçen bişeyler yazdım kimse oralı olmadı melis yürürken birden yürümeye korkar oldu demiştim 2-3 gün oldu hala aynı korkuyo adım atmaya nazara inanın valla kızlar birebir yaşadım çünkü kızım cep telefonumu bozdu bu arada iyice yaramaz oldular valla hele bi verme yırtıyo kendini:5: Bende hamileyim sanırım diye korkarken bugün oldu çok şükür valla içim rahatladı şu an için ikinciyi kaldıracak psikoloji yok bende allah isteyenlere nasip etsin

umarım gecicidir arkadaşım
yüreklendirmek adına ben sürekli kızma alkış yapıyorum:27:

Selam herkese geçen bişeyler yazdım kimse oralı olmadı melis yürürken birden yürümeye korkar oldu demiştim 2-3 gün oldu hala aynı korkuyo adım atmaya nazara inanın valla kızlar birebir yaşadım çünkü kızım cep telefonumu bozdu bu arada iyice yaramaz oldular valla hele bi verme yırtıyo kendini:5: bende hamileyim sanırım diye korkarken bugün oldu çok şükür valla içim rahatladı şu an için ikinciyi kaldıracak psikoloji yok bende Allah isteyenlere nasip etsin

ben sana cevap yazacaktım funda ama bu forumun son hali oturana kadar alıntılara cevap veremediğim için kaldı.
yürürken düştüyse korkmuştur , nazar değmiştir ama emin ol geçicidir, takma kafana bırak oluruna
tekrar pıtır pıtır yürümeye başlar
iyi bari gözünaydın sevindim senin adına

glutensizyasam
BİR ARKADIŞIMIN KIZI ÇÖLYAK HASTASI
KIZ SİTE VE İMALATHANE KURUP İŞLETİYOR
UMARIM KİMSENİN İHTİYACI OLMAZ BU BİLGİLERE AMA İNCELEMEKTE FAYDA VAR ARKADAŞLARIM.

Back