iyi akşamlar ben çıkıyorummmm ..
Hepinizi öpüyorummmmm
iyi akşamlar tatlım öp oğluşu bizim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar ben çıkıyorummmm ..
Hepinizi öpüyorummmmm
topi cteki tüm eğitimci arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.
melike slm soyle annene okudum yorumunu minacik buyusun biraz yabancilamayi biraksin geliriz insallah
selam herkese geçen bişeyler yazdım kimse oralı olmadı melis yürürken birden yürümeye korkar oldu demiştim 2-3 gün oldu hala aynı korkuyo adım atmaya nazara inanın valla kızlar birebir yaşadım çünkü kızım cep telefonumu bozdu bu arada iyice yaramaz oldular valla hele bi verme yırtıyo kendiniBende hamileyim sanırım diye korkarken bugün oldu çok şükür valla içim rahatladı şu an için ikinciyi kaldıracak psikoloji yok bende allah isteyenlere nasip etsin
Selam herkese geçen bişeyler yazdım kimse oralı olmadı melis yürürken birden yürümeye korkar oldu demiştim 2-3 gün oldu hala aynı korkuyo adım atmaya nazara inanın valla kızlar birebir yaşadım çünkü kızım cep telefonumu bozdu bu arada iyice yaramaz oldular valla hele bi verme yırtıyo kendinibende hamileyim sanırım diye korkarken bugün oldu çok şükür valla içim rahatladı şu an için ikinciyi kaldıracak psikoloji yok bende Allah isteyenlere nasip etsin