2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canancım. hiç sinüs filmi falan çektirdin mi canım başağrısı için? tabi göz problemi de yapıyor olabilir.

canan bu arada baş ağrıların düzenliyse migrende bulantı yapar

canan bişey sorucam sana..yağmurda kalça çıkığı vardı sanki doğrumu hatırlıyorum..2 bez kullanıyodun filan..
kardeşimin bebeğindede biraz varmış kalça çıkığı..nasıl şimdi geçtimi sizinki..

Ebru cankuş nasıl dün gittin pir gittin ası kontrol nasıldı

Dün gittim gerçekten bir daha da foruma bakamadım doğru dürüst. Şimdi de ancak bu saatte açıp geçmişe dalmışım.
Canberk'in dr kontrolü gayet iyiydi
Kilo 11.750 Boy 80 cm olmuş. Biraz şişko göbekli:) ama dr iyi dedi.
Kontrolü sırasında da aşı olurken bile hiç ağlamadı ancak kan alınırken ağladı neyse ki sustu hemen sonrasında.
Tek aşı vurdu şimdi kızamık aşısını diğerini bir ay sonra yaparız dedi o zaman su çiçeğini de yaptıracağım ben.
Gece yalnız uykuya dalması çok zor oldu sanırım şu kan aldırma olayının travması yüzünden, tam uyuyor sonra bir anda kıpkırmızı olup ağlamaya başlıyor gözler kapalı böyle bir saat uğraştık.
Onun dışında keyfi gayet yerinde şükür.
Zeynep de ishal olmuş geçmiş olsun şimdi nasıl diye soracağım ama sanırım gitmişsin. İnşallah devam etmez.

Arkadaşlar Canberk'imin doğum günün kutlayan mesaj atan arayan arkadaşlara buradan bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Arada unuttuğum atladığım varsa da kusura bakmasın ne olur.
3 mm 5mm kalp atışı tekmesi vs. derken çok şükür bu günleri de gördük ben dört senelik bir hasret ve bir de kayıptan sonra tam ümitlerimi kaybetmişken kavuştum oğluma her zaman duam odur ki Allah nerede evlat hasretiyle yanan bir kalp varsa tez zamanda kavuştursun yavrusuna ve hiçkimseyi evladından ayırmasın.

burdayımmm zeynep iyi de yarın yinede bir götüreyim diyorum hem kontrol olur hemde içim rahat etsin keyfi yerinde allahtan babamız geldi benim suratıma bakmıyor babası bana uzatınca geri boynuna sarılıyor öpüyor beraber uyumak istiyor babasına kolunu falan atıyo bende cok gülüyorum ama kıskanıyorumda büyük ask yasıyorlar anlıyacagın düskündü babaya ama 10 gün görmeyince demekki cok özledi afferin ve masaalah canberk pasama allah uzun saglıklı ömürler versin kuzuya

tüm iyi dilek ve dualrımız deninle sibelcim.

slm seda:80:
evet eskişehirliyim ve burada yaşamaya devam ediyorum

canancım yamğurada sanada geçmiş olsun
yağmur kuzusuna hiç kıyamadım yavrum nasıl canı yandı kimbilir:26:

ay maşallah canberk paşama benim
ebrucum neyle besliyorsan kuzuyu bin maşallah vallahi

evlat isteyen herkeze evlat hasretiyle yanan herkeze rabbim tez zamanda bir yavrucak nasip etsin
ebru

glutensizyasam
BİR ARKADIŞIMIN KIZI ÇÖLYAK HASTASI
KIZ SİTE VE İMALATHANE KURUP İŞLETİYOR
UMARIM KİMSENİN İHTİYACI OLMAZ BU BİLGİLERE AMA İNCELEMEKTE FAYDA VAR ARKADAŞLARIM.

rabbim tüm bebekleri korusun . acil şifalar diliyorumm

öznur çok geçmiş olsun .. k.valdenlerinde allah kabul etsin.. tüm inanlara da nasip eder inşll.

sibelcim inşll. istediğin gibi bi bölüm olur. kalbim temiz allah gönlüne göre versin canım benimm..

canancım çok geçmiş olsunnn .. kendine dikkat et .. bizimde göz doktoruna gitmemiz lazım .. aksattık bu sene ..

410000 kere maşallah canberk paşaya .. bizimki dr odasına girince başlıyoo bağırmaya.. bu ayki kontrolde yıktı ortalığı .. önümüzdeki ayı düşünemiyorumbile .. kontrol + aşı + kan tahlili

allah uzun ömürler versin canım .. yavrularımızın acısını göstermesin..

tatlı, güzel, şeker 2009 aralık anneleri GÜANYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN:80:

günaydınnnnnn ...

Herkese günaydınnnnn ... hepinizii kocamannn

yok be canım ben %100 güvenli durumdayım gerçi canım sıkıyor bu durum normal değil gibi geliyor bana neyse :26:

nedir o %100 güvenli durumun sırrı? aklıma iki seçenek geliyor ya rahmini aldırdın ya kocayı evden sepetledin

bigenin boncukla ilgili mesajına cevap yazacaktım 30 ker alıntı yaptım yazamadım o kadar yani,

babasıyla kolye yaptılar o boncuklarla, baktı anası beceriksiz:82:

afferin nilaya en azından değerlendirmenin yolunu bulmuş kuzu

fundacım başımızdan geçmeyincee haliyle söylenecek bir şey olmuyor öyle olunca da cevap gelmiyor dolayısıyla... benimki daha bir adım bile atmadı ki ne diyeyim

canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda ikinize de şifa versin :2:
ben de bilmiyorum öznurcum EBRU&NEVRA gidebileceğiniz ortak tarihi belirler misiniz? biz de ona göre programlayalım kendimizi...
bir yandan da diyorum ki şimdi doğumgünü telaşeleri vs az mı vakit ayırabiliriz ki? 2011'e girdikten sonra gidilse o zamana kadar da rahat rahat mı hazırlansak? ama vakit çok olunca bu kez sallar mıyız acaba?

örmeyi biliyorsan sevmem yok fatma darülacezedeki bebelere bir örnek atkı örelim diyoruz o gariplerim için senin de sevmem bahanesinin arkasına saklanacağını sanmam bilmem yanılıyor muyum :82:

allah gönlüne göre versin sibel inşallah rahat edeceğin bir bölüm olur

ipin kalınlığına bir bakmak lazım ben de alizenin akıllı yünüyle süveteri 4 numarayla örmüştüm yanlış hatırlamıyorsam o zaman nispeten makina örgüsü gibi oluyor... 5le daha pufidik olur sanırım ama ilmikler göz göz olmasın soğuk girmesin
1 ters 1 düz lastik çok el oyalamaz mı? lastik örelim ama kalınca lastik olsun bence (tembel işi ) sen yağmura ördüklerini ölçer misin canan eni kaç cm boyu kaç cm olacak vs vs

maşallah ikinize de bu ara moda bu herhalde babamda da göz tansiyonundan şüphelendiler :44:

canberke koccaman bir maşallah
aminnnnnnnnnnnnn ben de 4. yılda hamile kaldım kaybettim rabbim 5. yılda ve sat tarihi 5 gün farklı şekilde yolladı Umudumu

tatlı, güzel, şeker 2009 aralık anneleri GÜANYDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN:80:

ben helva anneyim
künaydıııınnnnnnnn

Herkese günaydınnnnn ... hepinizii kocamannn

gggüüüüüüüünaaaaaayddddııııııııınnnnnnnnn

herkese günaydınnnnn :86:
19 aydan sonra teyzem ziyarete geldi vatana millete hayırlı uğurlu olsun

kaç milyon kere çıktı acaba aynı mesaj... darülaceze listesini koyayım bare

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 2
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 3
elbise (6 ay) 1

4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 1
kolsuz body (6 aylık) 1
kadife tulum (erkek) 1
çorap 1

7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1

8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) 1

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 1

15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1

16 aylık 2 KIZ

17 aylık 2 ERKEK

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 1

19 aylık 1 ERKEK

3 yaş 2 ERKEK
1 KIZ

3,5 yaş 1 ERKEK
3 KIZ

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1

5 yaş 2 ERKEK eşofman altı 1
2 KIZ

6 yaş 1 KIZ

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
Dr Brown biberon 3
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2

Son düzenleme:

bigecimm günaydınnnn . eşimin şirketinde

BEBEDOR marka 125 cc' lik 8 adet cam biberon geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…