2009 Aralık Anneleri

bu arada bizim zıpa, koltuktan ve yataktan bodoslama inmiyor artık,
her seferinde arkasını döndürüp inmesini sağlıyordum
dünden beri, dikkat ederek kendi ahline bırakıyorum, yatağın ucuna gelip popoyu çevirip iniyor artık maşallah diyeyimde, koltuktada denedik sonuç iyi
tabi yine kontrol altında
bugün sabah kalktı, bakıyorum ne yapacak diye, yatağın ucuna kadar geldi, döndü poposunu indi :)

maşallah gökkuşa

ebruuuuuuuuuuuu yaşınız kutlu olsun,
Canberkimizde yaş aldı ha:)) yaşınız kutlu olsun mutlu olsun sağlıklı sıhhatli olsun
Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, yazılarını da güzel yazsın...

aminnnnnnnnnnnnn

şu avea işine gelince,
ben 8 yıldır kullanıyorum, bi Ayder yaylasında kullanamadım, ordada hiçbiri çekmiyordu,
geçen sene kurum hatlarından değilde heryöne özgürlük tarifesi ile ilgili bir altyapı sorunu olmuştu ama şimdi tarife düzenlendi, altyapı güçlendi sorun yaşanmıyor,
bu ara Turkcellden çok çekmeme şikayeti alıyoruz, 12- 13 yıllık aboneler numarasını aveaya taşıyor,
evde denemen lazım pelincim, ama hem internet hemde konuşma paketleri var şu anda çok uygun

aha o sırada biz kaçtık işte :)))))

bu arada bizim zıpa, koltuktan ve yataktan bodoslama inmiyor artık,
her seferinde arkasını döndürüp inmesini sağlıyordum
dünden beri, dikkat ederek kendi ahline bırakıyorum, yatağın ucuna gelip popoyu çevirip iniyor artık maşallah diyeyimde, koltuktada denedik sonuç iyi
tabi yine kontrol altında
bugün sabah kalktı, bakıyorum ne yapacak diye, yatağın ucuna kadar geldi, döndü poposunu indi :)

hadi bin maşallah darısı başımıza ben de tutup döndürürsem kenardan iniyor kendi haline bırakırsam kafa üstü :P

Hiç denemedim ama inebileceğini sanmıyorum çünkü çıkarmıyorum aslında çıkarıp öğretmeye çalışmak lazım

saolun kızlaröksürmeye başladı sanırım gecti onada kendimi kötü hissediom sanki benim yüzümden olmuş gibi..
buarada eylülde umarım geciçi bişeydir öksürük.maskeye gelince nefes alamıom sanki maskeyle ya..bide hangi dakka takacam diyip takmadım
kızlar sitenin yeni halini begenmedim ya anlamadım ben biçok şey gitmiş negüzeldi eski hali inanın yazmak girmek gelmio içimden

Nasil is anlamadim ama dinlendi filan sorun yoktu. Aksam uyurken oksurmeye basladi simdi de oksuruyor uykusunda surekli gicik olur ya onun gibi.Alerjik maalesef gerci Eylülün yapisi ama.

ayva yaprağı öksürüğü keser dünürcüm gerçi alerji olunca ne kadar fayda eder bilemiyorum ama göğsünü yumuşatır hiç olmazsa...
ben her sabah ıhlamur, papatya, yarım çay kaşığı kadar çörekotu, ayva yaprağı, çok küçük parça kabuk tarçın (veya çok az toz zerdeçal ya da zencefil), küçük boy bir amasya elmasının yarısı (çekirdek vs dahil aynı şekilde ayva da konulabilir ek olarak veya dönüşümlü) koyup kaynatıyorum bütün gün boyunca gidip gelip içiyor onu

Son düzenleme:
Slm mina emerek uyumaya calisirken firsat var diyip geldim biraz nilgun bana sana zahmet mail atsana uygun guncel heryone paketi hangisi diye birde dun faturam kesildi onu odeyip gitsem aveaya hemen buis olurmu acaba

ayva yaprağı öksürüğü keser dünürcüm gerçi alerji olunca ne kadar fayda eder bilemiyorum ama göğsünü yumuşatır hiç olmazsa...
ben her sabah ıhlamur, papatya, yarım çay kaşığı kadar çörekotu, ayva yaprağı, çok küçük parça kabuk tarçın (veya çok az toz zerdeçal ya da zencefil), küçük boy bir amasya elmasının yarısı (çekirdek vs dahil aynı şekilde ayva da konulabilir ek olarak veya dönüşümlü) koyup kaynatıyorum bütün gün boyunca gidip gelip içiyor onu

Lokman hekimsin dunur he cidden

Bende taşısam fena olmayacak yaaaaaaaaaa hiç konuşmuyorum msj çekiyorum msj paketim var her ay 50-60 telefona para vermek zoruma gidiyor başka şeye veririm ama tele 50-60 çok

ay allahım site sürekli parmaklanıyor renkler değişiyor bi şey bi şey bi şey

Bende taşısam fena olmayacak yaaaaaaaaaa hiç konuşmuyorum msj çekiyorum msj paketim var her ay 50-60 telefona para vermek zoruma gidiyor başka şeye veririm ama tele 50-60 çok

ya aslında benim de atıl duran bir turkcellim var otomatik ödemede geçen gün bi baktım 21,80 mi ne ödeme!!! yahu kartı herhangi bir telefona bile takmadım ki!!! ama o kadar üşengeçim ki turkcelli arayıp nedir bu diye de sormadıııım numarayı da taşımadım :17:
nilküüüüüüün aveanın sabit ücretsiz seçeneği var mı o numarayı taşıyım bari :31:

pelincim beni hatırla seçeneğini işaretleyince atmıyor galiba

6 ayda bir geliyormus o sabit ucret faturasi esim aradi gecen gelmesin kardesim dedi onlarda oyle dedi o da iptal etti ay nasil bir cumle kurduysam

Simdi napiyoruz soyleyin bakalim bebeklere darulacezedeki bekledikce yatar bu is

hay çok yaşa!!!
öncelikle götürüp teslim edecek birini bulmamız gerekiyor... ya da ikinci ziyarete gidecek diğer gruba rica edicez çocuk yuvasına bırakmayı kabul ederlerse onlara yollıycaz kolileri...
ben hemen bayram boyu bulduklarımı yazabilirim... liste tutmak gerek tabii

6 ayda bir geliyormus o sabit ucret faturasi esim aradi gecen gelmesin kardesim dedi onlarda oyle dedi o da iptal etti ay nasil bir cumle kurduysam

ben anladım gelgelelim... sabit ücret almayan bir hat bulmam lazım bi de yapı krediyi arayıp klasik senelik ya üyelik ücretini iade edin ya bu kartı kapatın oyunu oynamam gerek ama çok üşeniyorum

Slm mina emerek uyumaya calisirken firsat var diyip geldim biraz nilgun bana sana zahmet mail atsana uygun guncel heryone paketi hangisi diye birde dun faturam kesildi onu odeyip gitsem aveaya hemen buis olurmu acaba

6 gün içinde numara taşınıyor, bizde faturalar günlük hesaplanıyor ama diğerlerinde öyle değil, 1 günde kullansan 1 aylık fatura ödüyorsun, fatura kesim tarihinden 8 gün önce başvurursan olur, şimdi hem oraya hem bize bir aylık ödeme,
paketler hakkında mail atarım

sadece mesaj kullanıyorsan, sabit ücreti en düşük pakete geçip 9 tl 'ye mesaj paketi alırsın aylık 15 tl ödersin olur mu?

ya aslında benim de atıl duran bir turkcellim var otomatik ödemede geçen gün bi baktım 21,80 mi ne ödeme!!! yahu kartı herhangi bir telefona bile takmadım ki!!! ama o kadar üşengeçim ki turkcelli arayıp nedir bu diye de sormadıııım numarayı da taşımadım :17:
nilküüüüüüün aveanın sabit ücretsiz seçeneği var mı o numarayı taşıyım bari :31:

pelincim beni hatırla seçeneğini işaretleyince atmıyor galiba

en düşüğü 2,95 olan saniyeli hepsibir canım, istersen hemen taşıyalım :):

avea işini ben hallederim, Gökhan da yapı kredide :))))) ama sanırım onlar yapamıyor müşteri hizmetlerini araman gerek ama sorayım ona

Back