2009 Aralık Anneleri

aa biliyorum palmiyeyi anladım canım ya valla bende bi kayınvalidemler ve annemler düşünüyorum herkesi çağırmaya kalkarsa kayınvalidem ev hayatta almaz aklımda olsun. aklımızda olsun seneye de lazım olabilir.

anadolu yakasında yakında buluşma yapacaksanız bende sizleri tanımak isterim

bende eşim varken yapıyorum artık işleri öğlen yemeğe geliyor mutfağı ve yatak odasını o ara topluyorum genel temizlik hafta sonları yapıyorum yoksa mümkün değil bişey yapamıyorum
Bizde bugün zeynebe ayakkabı aldık hoş daha yürümeye niyeti yok ama olsun :) Bu arada üstten 2 dişimiz de patladı bugün itibariyle artık 4 dişli bu cadı
hayırlı olsun eda

bizim ayakkabıları tavsiye ederim benim kızda başka ayakkabı giyince yürüyemiyo bunlar çok yumuşak heryeri deri. altının yarısına kadar. nası bi tarifse :) koyarım resmini..

ilk uyku sayılmaz pelin o sabah uykusunun bölünmüş hali :)) gerçi iyi oluyo işte o uyuyunca kahvaltı edip evi topluyorum uyanıyo.. ikinci uykusundada yemek yapıyorum varsa başka bi iş onu yapıyorum..

kız bırak kızı ne biberonu ben artık naza suyu bardakla içiriyorum hatta geçen gün pipetle içti :s

gördüğün gibi işte burcucum :) cadının teki oldu bu onunla uğraşıyorum. bugün bi parka götüriim hava alsın dedim. salıncağa bindirdim sonra indir indirebilirsen. parktaki herkes tanıyo artık bizi

çok güzel MAŞALLAH...boncuk...
benim sepette öle parkta yırtıyo inmicem salıncaktan die...

ay ne yazmışım kendim bile güldüm kız uyuyodu deli gibi ağlamaya başladı aklım gitti yazımdanda anlaşılıyo:)
herhalde korktu rüyasında kuzu..
benim kızım bugün 50 dk bi kere uyudu bazen iki kere uyuyo hiç belli olmuyo

ama eskisine gore daha yaramaz daha hareketliler yaw yorulmazmi bu bebeler ben yorulyrm inan bugun universiteden arkds aradi 6 aylik bebegi dedin iyi gunlerin diyor cok kotusun ben buyudukce rahatliyacagim saniyordum dedim en fazla oda da donup duruyordur sende laptop elinde oturup bkyrsundur bize oturmak haram suan :))) ya tabiki su var hasta olup durgunlasacagina ben bu yorgunluga binkat raziym ama bir gercek varki cok yoruluyor insan

bende istiyorum biberona alıştırmak süt içmeye başlıcaklar artık biberonla rahat olur diye düşünüyorum şu nuby kavrıyor güzel ama uzun süreli bişy içmiyor içnden

Kızlar siz kac numara aldınız ayakkabıyı 21 numara aldım ben satıcı cocuk abla bunu 16 aylıga veriyorum dedi ama 20 numarada tam oldu her ay ona ayakkabımı alacaz

21 Numara bizimki de ayakları çok etli olduğu için zor giriyor aman her ay ayakkabı almayalım dünyanın parası.

Ya ben siparisle olmuyor bu isler ama eski duzeni istyrm uyku ve yemekte bugun ne verdiysrm ki sebze puresine bayilir elinle cikardi kustu bile yemek istemedigi icin en son cubuk kraker yiyip uyudu

ah canım benim bu tipik bir başak burcu isteği:) düzeninin bozulmasını istemiyosun düzensiz bile olsa :)) bende tahammül edemiyorum zor bizim işimiz bu hayatta zor..

inşallah canım.. özelden at cep telini haber veririz..

Pipetle bardakla iciyor zaten mina miymiymiy 1 saatde ama gunduz doke sacada olsa suyu onla iciyor ben gece biberon emerek uyusun derdindeyim su sira cok dustu ya memeye cakallik yapacagim goya ama mina benden cakal valla nerden aldin semt olarak yani sibel ayakkabilar

Minanin biberon ucu alma problemi yok ben anladim mothercareden almistim onu birde nuku aliyor ama 30 cc sonra civityr :)) dis kasiyo

maltepe sahilde (süreyyapaşa) pançonun outleti var ordan aldım.. hımm dediğin doğru bende gece yatarken biberonla muhallebi veriyorum. yoksa uykusu gelince benimki mümkün diil ağzını açmıyo deli gibi emme isteğinde oluyo.. öyle kaşıkla normal muhallebi yediremem biraz sıvı yapıyorum biberonla veriyorum o yan dönüyo meme emer misali içiyo..

bugun dr.a goturdum pelin daha iyi sayılır,bu arada benim trigliserit 700 cıktı dr.soka gırdi...

he benimkide oğlak bide yükselenide oğlak inatçının önde gideni :))

gelmiş canım cep tel.. cebim arabada kalmış yarın kaydederim..

tamam cnm herkese iyi geceler ben yatmaya gidiyorum kız uyumuşken yatayım huzurlu uzun uykular olsun kuzulara..

hadi kızlar herkese iyi geceler sesiz sakin huzurlu geceler.. ya bidakka yatmaya gitmeden iyi geceler dedim aklıma geldi dün bi arkadaşım bendeydi onunda kızı aralıkta doğdu gece hiç kalkmıyomuş. sizinkiler ne alemde benimkimi anormal acaba.. nette de diyo bir yaşından sonra bebeklerin gece beslenmeye ihtiyacı olmazmış.. ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…