- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
telefon sessizde kalmış şekercim ya... gönderme faslının ayrıntılarını telde görüşelim malum ben senden bi şey almadan adres vermiycem)
Merhaba herkese..
Sali gecesi; oglumun epilepsi tanisinin dogrulandigini ve gece ilk nobetini gecirerek apar topar hastaneye tasidigimizi yazmistim.
Hala hastanede gozetim altinda, gun icinde bircok nobet geciriyor, hele bugun birebir sahit oldum, 10 dakika icinde 7 ila 8 kez nobet gecirdi.
Ben onu her oyle gordugumde kahroluyorum, sanki birileri vucudumu bicaklarla delik desik ediyor, sanki aciya duyarsiz bedenim hicbir darbeyi hissetmiyor gibi artik.
Gozleri aniden daliyor, kafasi one dusuyor ve yine aniden gozlerini aciyor, ve tekrar bu sekilde devam ediyor.
Hele bir de nefesini biraz tutup birakmasi var ki en korktugum nobeti bu.
iSyan ediyorum, neden diyorum, neden benim bebegimin basina geldi, o daha minicik bir melek, sucu neydi diyorum.
Yasamak hic bukadar agir gelmemisti, minik oglum onceden en azindan sesimi duydugunda bakislariyla nereden geldigini anlamaya calisan oglum, artik beni tanimiyor yuzume bile bakmiyor, Ya ben bununla nasil basa cikicam, bu aci tanimlanamaz, herkesin bebegi emekliyor, oturuyor, gulucukler atiyor, benim oglum acilar icinde..
günaydınlar bu nasıl forum yahu girene kadar göbeemdeki çatlaklara yenileri eklendi beni hatırlayı tıklayınca kabul etti beni
şekerleeeeeeeer günaydın
anam ben tatilde iken site değişmiş neler olmuş buraya böyleeee
tatilim güzeldi hemde çok güzeldi
sabah yavrumdan ayrılmak ölüm geldi valla
geçmişe bakmak beni ürtüküyor bir sürü sayfa var(((
umarım hepiniz bayram tatlide güzel geçmiştir
günaydın kızlar .9 günlük tatilden sonra işe başlamak ölüm geldi.umaım herkezin tatili güzel geçmiştir. biz ikinci günü hastanedeydik. düşüp kafasını vurdu üstünede kusunca korkup hastaneye götürdük. çok şükür bişi olmadı.
melike gün parasını yolluycam ama iban no sunu hala vermedin. bekliyorum canım
herkese günaydın bige forumun haline dayanamayıp kactı ah biz kac gündür ne cekiyoruz bu formun halinden .Melike turta nasıl oldu düzeldimi biraz
melike ıbaaaaaaaaan no lütfen
Merhaba herkese..
Sali gecesi; oglumun epilepsi tanisinin dogrulandigini ve gece ilk nobetini gecirerek apar topar hastaneye tasidigimizi yazmistim.
Hala hastanede gozetim altinda, gun icinde bircok nobet geciriyor, hele bugun birebir sahit oldum, 10 dakika icinde 7 ila 8 kez nobet gecirdi.
Ben onu her oyle gordugumde kahroluyorum, sanki birileri vucudumu bicaklarla delik desik ediyor, sanki aciya duyarsiz bedenim hicbir darbeyi hissetmiyor gibi artik.
Gozleri aniden daliyor, kafasi one dusuyor ve yine aniden gozlerini aciyor, ve tekrar bu sekilde devam ediyor.
Hele bir de nefesini biraz tutup birakmasi var ki en korktugum nobeti bu.
iSyan ediyorum, neden diyorum, neden benim bebegimin basina geldi, o daha minicik bir melek, sucu neydi diyorum.
Yasamak hic bukadar agir gelmemisti, minik oglum onceden en azindan sesimi duydugunda bakislariyla nereden geldigini anlamaya calisan oglum, artik beni tanimiyor yuzume bile bakmiyor, Ya ben bununla nasil basa cikicam, bu aci tanimlanamaz, herkesin bebegi emekliyor, oturuyor, gulucukler atiyor, benim oglum acilar icinde..
günaydınlar bu nasıl forum yahu girene kadar göbeemdeki çatlaklara yenileri eklendi beni hatırlayı tıklayınca kabul etti beni
şekerleeeeeeeer günaydın
anam ben tatilde iken site değişmiş neler olmuş buraya böyleeee
tatilim güzeldi hemde çok güzeldi
sabah yavrumdan ayrılmak ölüm geldi valla
geçmişe bakmak beni ürtüküyor bir sürü sayfa var(((
umarım hepiniz bayram tatlide güzel geçmiştir
günaydın kızlar .9 günlük tatilden sonra işe başlamak ölüm geldi.umaım herkezin tatili güzel geçmiştir. biz ikinci günü hastanedeydik. düşüp kafasını vurdu üstünede kusunca korkup hastaneye götürdük. çok şükür bişi olmadı.
melike gün parasını yolluycam ama iban no sunu hala vermedin. bekliyorum canım
herkese günaydın bige forumun haline dayanamayıp kactı ah biz kac gündür ne cekiyoruz bu formun halinden .Melike turta nasıl oldu düzeldimi biraz
melike ıbaaaaaaaaan no lütfen
Ben bu pastalari yapmak icin b.evlerde bi yere gittim . Pasta malzemeleri satiyordu cocuk acemiyim ben filan dedim . İcersi tiklim tiklimdi . 50 yasinda bi kadin vardi yardimci oldu bana o da alisveris yapiyordu orda. Ne kadar kazandiriyor filan dedim ilk baslarda kaliplara gitti param dedi . Ama 5-6 ay olmus yapiyormus. İsini birakmis bunun icin ayrica. Ayda 3 milyari buluyor dedi hatun. Sok oldum .Benim bu kadarda da gozum yok .Ama super para.
senın kı yıne iştahlı
benım kı hem iştahsız hem uykusuzzzzzz
bende erkek coocuğuna gore daha uslu dıye sevınıyorum,,yanı umutu gordukten sonra oyle hıssetmeye başladımmmmm
bige duymasınnya da duysunn
herkese günaydınn. siteye ne olmuş böle ..geçmiş çok birikmiş işler çok birikmiş.. işleri toparlamam lazım.. herkes iyidir umarım..
seni tanımadıysa pes valla
tüm meleklerin güzel annelerine günaydın
cuma büyük gün !!!!!!!!!!!!!!!!
ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyımmmmmmmmmm :))))
cuma büyük gün !!!!!!!!!!!!!!!!
ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyımmmmmmmmmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?