2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın bige forumun haline dayanamayıp kactı ah biz kac gündür ne cekiyoruz bu formun halinden .Melike turta nasıl oldu düzeldimi biraz

herkese günaydınn. siteye ne olmuş böle .. geçmiş çok birikmiş işler çok birikmiş.. işleri toparlamam lazım.. herkes iyidir umarım..

canım yaaa kıyamam üzülme güçlü dur desek te çok zor rabbim verecek şifasını epilepsi tedavi olmayacak bir hastalık değil ama ateşleri 1 derece yükselse hasta oluyoruz ama inan yakında hatırlamayacaksın bu günleri astanede dr lar başında düzelecektir sen güçlü olmaya çalış o yavrunun senin pozitif enerjine de ihtiyacı var sen hatırlamıyor tepki vermiyor sansanda o annesinin sıcaklığını hissediyordur inşallah iyi aberlerini kısa sürede verirsin Allah kuvvet versin

günaydınlar bu nasıl forum yahu girene kadar göbeemdeki çatlaklara yenileri eklendi beni hatırlayı tıklayınca kabul etti beni

seni tanımadıysa pes valla

günaydın valla tek beğenen şuursuz benim heralde beğennen demiyim ama beni rahatsız etmedi

verecem verecem ama öncelikle unutmamam lazım işe gelince aklıma geliyor iban evde siz parayı bir kenara ayırın bu balık hafızalı gel git akıllı arkadaşınız verecek

yavruma geçmiş olsun neyseki kusmanın düşmeyle alakası yokmuş

herkese günaydın bige forumun haline dayanamayıp kactı ah biz kac gündür ne cekiyoruz bu formun halinden .Melike turta nasıl oldu düzeldimi biraz

turtam iyi ama bende çingene gibi başlayacam hasta olduğuna üzülmüyorum huyu değişti ona üzülüyorum bakalım bugün anneme ne marifetler yapacak çok mutsduz bebek oldu hiç memnun olmuyor gece 2 den 5 e kadar evde dolaştık herşeye ağlıyor parmak hep birşeyler gösteriyor birşey istiyor ama gösterdiği yerde birşey olmuyor yavrum dereceye alıştı dün gece eline almış babasının ateşini ölçüyordu yanağına bastırıp

melike ıbaaaaaaaaan no lütfen

bakınız bir önceki msj a

tüm meleklerin güzel annelerine günaydın

canım yaaa kıyamam üzülme güçlü dur desek te çok zor rabbim verecek şifasını epilepsi tedavi olmayacak bir hastalık değil ama ateşleri 1 derece yükselse hasta oluyoruz ama inan yakında hatırlamayacaksın bu günleri astanede dr lar başında düzelecektir sen güçlü olmaya çalış o yavrunun senin pozitif enerjine de ihtiyacı var sen hatırlamıyor tepki vermiyor sansanda o annesinin sıcaklığını hissediyordur inşallah iyi aberlerini kısa sürede verirsin Allah kuvvet versin

günaydınlar bu nasıl forum yahu girene kadar göbeemdeki çatlaklara yenileri eklendi beni hatırlayı tıklayınca kabul etti beni

günaydın valla tek beğenen şuursuz benim heralde beğennen demiyim ama beni rahatsız etmedi

verecem verecem ama öncelikle unutmamam lazım işe gelince aklıma geliyor iban evde siz parayı bir kenara ayırın bu balık hafızalı gel git akıllı arkadaşınız verecek

yavruma geçmiş olsun neyseki kusmanın düşmeyle alakası yokmuş

turtam iyi ama bende çingene gibi başlayacam hasta olduğuna üzülmüyorum huyu değişti ona üzülüyorum bakalım bugün anneme ne marifetler yapacak çok mutsduz bebek oldu hiç memnun olmuyor gece 2 den 5 e kadar evde dolaştık herşeye ağlıyor parmak hep birşeyler gösteriyor birşey istiyor ama gösterdiği yerde birşey olmuyor yavrum dereceye alıştı dün gece eline almış babasının ateşini ölçüyordu yanağına bastırıp

melike ıbaaaaaaaaan no lütfen

bakınız bir önceki msj a

herkese günaydınn. siteye ne olmuş böle .. geçmiş çok birikmiş işler çok birikmiş.. işleri toparlamam lazım.. herkes iyidir umarım..

Herkese günaydın. siteye ne olmuş böle .. geçmiş çok birikmiş. işler çok birikmiş.. off oğlumu özledim bennn

kızlar Darülaceze'den Serap Hemşire ile görüştüm (okmeydanı-Çocuk yuvası) şu an bakımları altında 34 çocuk varmış. En çok kaliteli biberona ihtiyaç varmış bunun dışında bebeklere tulum ve 3-6 yaş grubuna kalın olmayan dışarı giyilebilecek gibi (pijama değil yani) sweat shirt gerekiyormuş. Çocukların dökümü şöyle:

2-3 aylık 5 kız bebek
4 aylık 1 erkek bebek
7 aylık 1 kız bebek
8 aylık 1 kız bebek
10 aylık 1 kız bebek
15 aylık 3 kız bebek
16 aylık 2 kız bebek
17 aylık 2 erkek bebek
18 aylık 1 kız bebek
19 aylık 1 erkek bebek
3 yaş 2 erkek 1 kız çocuk
3,5 yaş 1 erkek 3 kız çocuk
4 yaş 2 erkek 1 kız çocuk
5 yaş 2 erkek 2 kız çocuk
6 yaş 1 kız çocuk

ne dersiniz aralık anneleri olarak bir şeyler yapabilir miyiz?

ne yapıyoruz bakalım?

amanın ben de istiyom öyle

günaydın geçmiş olsun tülaycım

duymuyorum ki duymuyorum kiiiii

yok kaçmadım geçmişi okumaya çalışıyorum bir yandan doğumgünü hazırlığı çalışmalarımı eklemek için foto atıyorum pcye bi yandan da

günaydınnn

he valla terbiyessi nolcek
günaydııııııın

cuma büyük gün !!!!!!!!!!!!!!!!
ayyyyyyyyyy çok heyecanlıyımmmmmmmmmm :))))

berenin doğumgünüüüüüüüü!!!!
sen naptın baharım ya karar marar durumları?

Son düzenleme:
yaaaaaaa özel msj atamıyorum 1 tane attım yok ikinciyi atamadım ve msjdan buraya nasıl dönecez önceden dönebiliyordum

bigecimmm ilk paketimiz eşimiz şirket arkadaşından geldi. eşim öğlen arası bakacak ne gönderdiler diye .. : )) yazarımmm ne gönderdiklerinii ..

günaydın herkeseeee
ayyy nasıl sıkıcı bi gün
sitede arıza yapıp duruyo

bahar nasılsın naptın karar verdinmi yazdım koptuk kkdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…