Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haber verdiğin iyi oldu valla oldu bir şey derdik yine :))
daktan ha :)))) dartanyan gibi bi şey oldu bu
allah iyilik versin daha da iyi olun inşallah mercimeğe söyle uslu dursun yormasın üzmesin anneyi ve dolayısıyla abiyi
allaha şükür yasi iyiyiz azdık kudurduk fena halde alıştık bıraktık geldik iştearamaya korkuyorum huysuz diyecekler diye
![]()
bilmiyorum tatlım ya perşembe başı açıktı arabadan indik annemle biraz yürüdük dayıma gittik annem başı üşüyecek dedi ben yok hava güzel dedim heralde üşüdü malum bizde saç olmadığı içinp başka birşey gelmiyor aklıma 4 dişimiz var ateşsiz çıktı diğerleri ama tabi belli olmaz gerçi kabaran görmedim offf sıkıldım bilemiyorum Allah başka hastalık vermesin ne zeynebe ne başkasının evladına
zeynebin uzun zamandır bu hali beni depresif birine dönüştürdü. hiç bişeye tahammül edemeyen asabi git öteye desen gırtlaklayacak moddayım. ben bubu geçci bi dönem olduğunu düşünüp kendime telkinler veriyodum ama konuştuğum bi kaç kişi bu durumun özellikle de bebeğini tek başına büyüten ve başka meşgalesi olmayan annelerde okul çağına kadar katlanarak büyüdüğünü hatta çok ilerlemeden durum başlarda bile yardım alınmasının anneler için çok iyi olduğunu söylediler. benimle aynı fikirde olan var mı? yoksa gerçekten yardım şart mı? bide şunu biliyorum ki ben gidicem terapiste anlatıcam öyle böyle diye o da bana sakin olmalısınız kendinize zaman ayrımalısınız falan diyecek ben zaten bunları yapabilsem sorun olmıycak ama olmuyo işte. patlıyacak bomba gibiyim. sürekli baş ağrısıyla dolaşıyorum uyuyamıyorum
Merhaba herkese..
Sali gecesi; oglumun epilepsi tanisinin dogrulandigini ve gece ilk nobetini gecirerek apar topar hastaneye tasidigimizi yazmistim.
Hala hastanede gozetim altinda, gun icinde bircok nobet geciriyor, hele bugun birebir sahit oldum, 10 dakika icinde 7 ila 8 kez nobet gecirdi.
Ben onu her oyle gordugumde kahroluyorum, sanki birileri vucudumu bicaklarla delik desik ediyor, sanki aciya duyarsiz bedenim hicbir darbeyi hissetmiyor gibi artik.
Gozleri aniden daliyor, kafasi one dusuyor ve yine aniden gozlerini aciyor, ve tekrar bu sekilde devam ediyor.
Hele bir de nefesini biraz tutup birakmasi var ki en korktugum nobeti bu.
iSyan ediyorum, neden diyorum, neden benim bebegimin basina geldi, o daha minicik bir melek, sucu neydi diyorum.
Yasamak hic bukadar agir gelmemisti, minik oglum onceden en azindan sesimi duydugunda bakislariyla nereden geldigini anlamaya calisan oglum, artik beni tanimiyor yuzume bile bakmiyor, Ya ben bununla nasil basa cikicam, bu aci tanimlanamaz, herkesin bebegi emekliyor, oturuyor, gulucukler atiyor, benim oglum acilar icinde..
teyzesi çıkardı herkesin diline dolandı daktan daktan diye bende dahil:))))))
oy mercimeğimin organları oluşmuş bu hafta:)))))
şimdiden sonra gelişcekler işte
ay canım arkadaşım yaaaa
uzun tatiller iyi oluyodur tabi ama sonra tatilin bitişide böyle zor oluyo tabi
üzülme annesi sağlık olsun yeter ki
:112:
Günaydın kızlar
Emir yıne hasta bayramda üşüttü galiba burnu akıyo ve oksuruyo...Huysuzlugu tavan yaptı burnunu sildirmektense yalamayı tercih ediyo :S
teyzesi çıkardı herkesin diline dolandı daktan daktan diye bende dahil:))))))
oy mercimeğimin organları oluşmuş bu hafta:)))))
şimdiden sonra gelişcekler işte
ay canım arkadaşım yaaaa
uzun tatiller iyi oluyodur tabi ama sonra tatilin bitişide böyle zor oluyo tabi
üzülme annesi sağlık olsun yeter ki
:112:
Günaydın kızlar
Emir yıne hasta bayramda üşüttü galiba burnu akıyo ve oksuruyo...Huysuzlugu tavan yaptı burnunu sildirmektense yalamayı tercih ediyo :S
resim eklemeye çalışayım güzel foto çekemedim bu bayram hiç durmuyor o yüzden flu oluyor
oğluşumm 11 aylık oldu..![]()
oğluşumm 11 aylık oldu..![]()
Günaydın kızlar
maşallah mercimeğe artık büyüyor ( tam minik kızım diyecektimP ) daktan mı oldu benim damat yerim ben onu
olsun şümüğünü yiyen zeki olur derler geçmiş olsun canım valla hava mahvetti bayramda bebeleri burası gauyet iyidi akşam üstüne kadar o arada üşüdüler
resim eklemeye çalışayım güzel foto çekemedim bu bayram hiç durmuyor o yüzden flu oluyor
amin canım alışıcaz yine başka çare yok nasılsa...
o mercimek de sağlıkla gelsin inşallah
:))) geçmiş olsun
ben de şimdi ekledim
maşallah burak paşayaoğluşumm 11 aylık oldu..![]()
selam,
geçmişe bakayım dedim, yemedi, malum tatilden sonra işler birikmiş, yinee bi merhaba diyeyim, sonra bakabilirsem bakarım
buralardayım, takipteyim,
nice aylara yaşlara inşallah canım
ekledim ekledim
nice 11 - 111 aylara annesi!!
eee doğumgünlerinden sonra ay dönümlerini söylemeyecek miyiz biz artık?
melike zaman zaman kutuyu zorla getirtiyor salona hala :))) kapaklarından birini de tutuyor kapatıyor açıyor saklanıyor takılıyor işte sıpa :))))
sıpaaaaaaa sıpa işte ne olacak maşallah yavruma iyi ki doğurmuşuz bunları
selam,
geçmişe bakayım dedim, yemedi, malum tatilden sonra işler birikmiş, yinee bi merhaba diyeyim, sonra bakabilirsem bakarım
buralardayım, takipteyim,
maşallah burak paşaya
bidahaki ayda yaşına gircek
allahım nice nice yaşlarını göstersin bizlere