- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
Oyle deme sibel ya gecicidir eminim minada su sira ayni seyi meme icin yapiyor ortaligi yikiyor nerde oldgmuz hic onemli dgl
kız bebek anneleri bişey soracam zeyno 2 3 gündür bezini degiştirirken keşife cıktı sürekli elini pıtıya götürüyor :)) bende yanlış bişey olarak görmesini istemiyorum ilgisini baska tarafa cevirip eline bişeyler veriyorum varmı böyle durumda olan daha farklımı davranmalıyım sizce
Minada goturuyor eda kasiyor hemen sanirim bez artik rahatsiz edyr baya baya bende eline bisey veriyrm bepanten kremi mesela onla oyalanyr hemen
Ebru sen ocakta işe baslıyormusun bakıcıyı ne yaptın gelmeye basladımı .bizim iş yerindeki arkadas 3 ay önceden kadını aldı kadın 9 da gelmeye alısınca 7 de gelmek zoruna gitti kız basladı 15 gün sonra ben yapamıyacam demiş atlayıverip üstüne sacını yolacaksın
Merhaba herkese..
Sali gecesi; oglumun epilepsi tanisinin dogrulandigini ve gece ilk nobetini gecirerek apar topar hastaneye tasidigimizi yazmistim.
Hala hastanede gozetim altinda, gun icinde bircok nobet geciriyor, hele bugun birebir sahit oldum, 10 dakika icinde 7 ila 8 kez nobet gecirdi.
Ben onu her oyle gordugumde kahroluyorum, sanki birileri vucudumu bicaklarla delik desik ediyor, sanki aciya duyarsiz bedenim hicbir darbeyi hissetmiyor gibi artik.
Gozleri aniden daliyor, kafasi one dusuyor ve yine aniden gozlerini aciyor, ve tekrar bu sekilde devam ediyor.
Hele bir de nefesini biraz tutup birakmasi var ki en korktugum nobeti bu.
iSyan ediyorum, neden diyorum, neden benim bebegimin basina geldi, o daha minicik bir melek, sucu neydi diyorum.
Yasamak hic bukadar agir gelmemisti, minik oglum onceden en azindan sesimi duydugunda bakislariyla nereden geldigini anlamaya calisan oglum, artik beni tanimiyor yuzume bile bakmiyor, Ya ben bununla nasil basa cikicam, bu aci tanimlanamaz, herkesin bebegi emekliyor, oturuyor, gulucukler atiyor, benim oglum acilar icinde..
ah bigeciiiim
biz yokken ne haller gelmiş topiğin başına bakarsana
aradım neden cevap vermedin(((
bana adresin lazım kargo yapmıcam sana
çalıştığın bir kargo firması varmı?
yoksa ben benim anlaşmalı firmam ile göndereceğim hediyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?