cok saol canım cevap ıcın az once geldık hastaneden of neden hep mısafırlıkte olur bu hastalıklar anlamam neyse kızamık degılmıs ya rahatladım doktor ıyıce muayene ettı bıde karısık bı iğne yapalım antıbıyotikli bebek rahatlar hemen dedı ,antıbıytık verdı vıtamın ve bıde baska bı ates düşürücü yazdı sımdıye kadar hıc kullanmamstım ,ismi dolven ...muayenede bı sorun cıkmadı bogazında kızarıklık var muhtemelen üşütmüş ve enfeksıyonu atamamıs dedı ..durum bu yanı ....allah butun bebişlere şifa versın arkadaslar
kimseler yok halaaa..
koca bi bayram tatilinide devirdik..
zeynocuğum hasta burnu akıyor hapşuruyor..şurup verdim inşallah ilerlemez..
kimseler yok halaaa..
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
uzun zamandır girmiyordum nete daha doğrusu pek vakit bulamıyordum azcık sayfalara bakındım ne güzel hala emziriyorsunuz ben 9 aylıkken kesmek zorunda kaldım çok üzüldüm en azından yaşına kadar emzirebilseydim diyorum.
çok stresliyim sınavım yaklaştı ama ben fazla çalışamadım.Herşey üstüste geldi.çok yakın arkadaşımın annesi vefat etti kaç gün kendime gelemedim.Kendi annemde ameliyat olduo çok şükür iyi. Bu arada kardeşim bir ay sonra evlenecek onun hazırlıkları var.Kafamdabin tane şey var neyi nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
Sizde haberler nasıl sanırım hasta bebekler var Allah acil şifa versin. Doğum günü hazırlıklarınız nasıl gidiyor neler yapıcaksınız benim kafamda oda büyük yer kaplıyor.
Epey yazmışım uzun zaman geçti ya bi seferde aklıma gelenleri yazayım dedim:))
geçmiş olsun canım.. bi duş aldır bakalım düşer belki çok yüksek değil. diş te olabilir.. oy kıyamam kuzumun kafasımı üşüdü.. :))
geçmiş olsun sanada bence sen hemen doktora götür nolur noolmaz için rahatlar..
dünüüür bi taşındın kayboldun yahu özlettin kendini. efemin uzattığı dudaklarını ısırırım söyle ona..:))
hoşgeldin nazan. evler yerleştrilmş gezmeklere bilem gidilmiş. maş. hamarat hatun :) tombik kuzu iş başında . bütün bebeler aynı nazan çooook seviyolar bizi çook bu veletler:)
kimseler yok halaaa..
dişmi çıkarıyor acaba diyeceğim sibel çünkü bizde hiç öyle bir sorun yok ya cadımı cadı bir kızın olma yolunda :) yada bir sıkıntısı var sana ihtiyacı var bu yüzden böyle yapıyıor
sibel benım kızda aynı dedıgın gıbı o kadar sınırlı ve asabıkı şaşırıyoruz annemlerdeyım sevecek sanıyoruz yaklasınca yuzumuzu gözümüzü tırmalıyo ıstedıgı olmaynca aglıyor kendını kasıyor ellerını yumruk yapıp sıkıyor :18:noluyor ya bu gızlaraçok geçmiş olsun zeynoya..
KIZLAR BİŞİ SORCAM BENİM KIZIN HUYSUZLUĞU GİDEREK ARTIYO.. SÜREKLİ MIZ MIZ İSTEDİĞİ BİŞEY OLMASIN HEMEN AĞLIYO BAĞRIYO OLMADI KENDİNİ YERLERE ATIYO. VE NE YAPARSAM YAPİM MUTLU EDEMİYORUM. YÜRÜMEK İSTİYO YÜRÜTÜYORUM AĞLIYO OTURMAK İSTİYO OTURTUYORUM YİNE ÖYLE SAĞA GİTMEK İSTİYO SAĞA ÇEVİRİYORUM VAZGEÇİYO SOLA DÖNMEK İSTİYO ANINDA DÖNMEZSEM ENDİNİ YERLERE ATIYO.. YA GEÇİCİ Bİ DURUMMU SİZİNKİLERDE BÖYLEMİ. YOKSA BENİMKİNİN HUYU BÖYLEMİ..BU KOCAAA BAYRAM TATİLİNDE NASIL YORULDUM ANLATAMAM.. İŞE DÖNÜCEM BİTAP Bİ ŞEKİLDEYİM..
çok geçmiş olsun zeynoya..
KIZLAR BİŞİ SORCAM BENİM KIZIN HUYSUZLUĞU GİDEREK ARTIYO.. SÜREKLİ MIZ MIZ İSTEDİĞİ BİŞEY OLMASIN HEMEN AĞLIYO BAĞRIYO OLMADI KENDİNİ YERLERE ATIYO. VE NE YAPARSAM YAPİM MUTLU EDEMİYORUM. YÜRÜMEK İSTİYO YÜRÜTÜYORUM AĞLIYO OTURMAK İSTİYO OTURTUYORUM YİNE ÖYLE SAĞA GİTMEK İSTİYO SAĞA ÇEVİRİYORUM VAZGEÇİYO SOLA DÖNMEK İSTİYO ANINDA DÖNMEZSEM ENDİNİ YERLERE ATIYO.. YA GEÇİCİ Bİ DURUMMU SİZİNKİLERDE BÖYLEMİ. YOKSA BENİMKİNİN HUYU BÖYLEMİ..BU KOCAAA BAYRAM TATİLİNDE NASIL YORULDUM ANLATAMAM.. İŞE DÖNÜCEM BİTAP Bİ ŞEKİLDEYİM..
çok geçmiş olsun zeynoya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?