- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldik Ebru yolculuk cok iyi gecti Zeynep bindik uyudu inerken uyandı .Valla Mersin cok sıcak kısa kolla geziyorum bende hep uzun kollu getirdim.Sabah 9 da misafir basladı yataktan uyandırıldık tabi bana degil zeynosa geliyorlar şimdi zeynep uyudu ev sakinleşti bende dısarı cıkacam .Bu arada bende bilge sanıyordum bigecigm ismini hep öyle diyorlardı 2. duydugum bigesin ama diğeri tam isminin anlamı evlenmemiş cocuk dogurmamıs SULTAN .sana tek sultan kısmı uyuyor
yaaa bende çok merak ettim okadar takip ediyorum ama kaçırdım galiba![]()
benim bildiğim bekaret zorunluluğu yokorta asya'da hakan kelimesinin dişili esasen yani tam sultan da olmuyor hükümdar desen o da olur ama esas kafkas dağlarında çok nadir yetişen bir kır çiçeğinin ismi ki o anlamını ben daha çok seviyorum ama görmek kısmet olmadı o çiçeği haliyle
valla türkiye genelinde toplam 5 tane falanız zaten sen 2.yi bulmuşun teprik ediyorum![]()
benim bildiğim bekaret zorunluluğu yokorta asya'da hakan kelimesinin dişili esasen yani tam sultan da olmuyor hükümdar desen o da olur ama esas kafkas dağlarında çok nadir yetişen bir kır çiçeğinin ismi ki o anlamını ben daha çok seviyorum ama görmek kısmet olmadı o çiçeği haliyle
valla türkiye genelinde toplam 5 tane falanız zaten sen 2.yi bulmuşun teprik ediyorum![]()
ya kızlar hani su geveze köpek var ya ondan almayı düsünüyorum pelin sende var sanırsam memnunmusun sanki cabuk sıkılacagı bişeye benziyo alsammı gerci bizimki herseyden cabuk sıkılıyo oynadıgı seyler mama kasıgı,mandal,emzik askısı
çiçek arkadaşım benim
hım senin dediğin anlam daha güzel kaldı 3 desene :))))
ben de de var zeyno seviyor ama çoooooooooooooooook konuşuyor ben memnunum geçici birşey değil ilerde de oynar gibime geliyor
ama sen yoksun galiba burcu günlerdir inliyordu ya garibim anne adı bebek adı d.tarihi ve telefon numarası liste yaptı
çiçek arkadaşım benim
Canan ne diycm ya annemin parmagi kopmak uzere demis dr ameliyat demis kardesimde arastirmis fizik tedavi deneyelim once denmis simdi kardesim ist da tandik ariyor abinin hastanesinde ankaradan giden tanidik varmi diye fizik tedavide abinle konustgnda sorrmisin onun o bolumde tanidgi varmymis diye benimki abilerine soracak ama sende aklima geldin
bu arada 11 aylık olmuşş benımm kızıımmmmm![]()
aaaaaa
bende diyom ki adınıda yanlış yazmış acaba bilgisayarın tuşundan mı ki diyeeee :26:
bilge biliyom ben seni hepte bilge diyom kız ay valla kusura bakma :78:
doğrudur isim F ile başlıyor
öbürü de benim tercihim gerçeğini kullandım mı çok kabak gibi ortada oluyorum diye kusur yok yani daha doğrusu varsa yanılttığım için benim kusurum var canım:83:
kızlar dün akşam 22:00 sularında İzmir de yarım saat içinde 3 kere deprem olmuş. 3.7 - 3.4 ve 4.9. ama sağolsun biz kuduruk Berkayım sayesinde hiçbirşey hissetmedik. çünkü o an bizim evi Berkay sallıyordu:)) Şaka bir yana dua edin allah korusun beterinden.
kızlar dün akşam 22:00 sularında İzmir de yarım saat içinde 3 kere deprem olmuş. 3.7 - 3.4 ve 4.9. ama sağolsun biz kuduruk Berkayım sayesinde hiçbirşey hissetmedik. çünkü o an bizim evi Berkay sallıyordu:)) Şaka bir yana dua edin allah korusun beterinden.
he bu arada bizim evdeki depremler sabaha kadar devam etti pestilimi çıkardı eşşek herif. Ayağımda sallıyorum ayağımı gıdıklayıp gülüyor. Emzirmeye çalışıyorum ısırıp ısırıp beni hoplatıp gülüyor. Kucağımda pışpışlıyorum alkış yapıp mır mır şarkı söylüyor. Gece 3 ten sabah 7 ye kadar böyleydik. düşünün halimi....
kız sende kusur olurmu hiç![]()
he bu arada bizim evdeki depremler sabaha kadar devam etti pestilimi çıkardı eşşek herif. Ayağımda sallıyorum ayağımı gıdıklayıp gülüyor. Emzirmeye çalışıyorum ısırıp ısırıp beni hoplatıp gülüyor. Kucağımda pışpışlıyorum alkış yapıp mır mır şarkı söylüyor. Gece 3 ten sabah 7 ye kadar böyleydik. düşünün halimi....
amin yasemincim. ay bir fırsat verse yüklüycem de nefes aldırmıyor artık anlatamam yaa. evde berkay dan fırsat olmuyor işte zaten olmuyor. bu akşam annemlere gidicez kalıcaz. aldım makinayı kardeşimin bilg. yüklüycem fotoları ordan ekliycem inşallah.allah korusun afetlerden felaketlerden yaaa :18:
oy yerim ben o keratayı!!!!!
annesi yüklesene yeni resimlerini yav
amin canım inşallah öyledir. bu ufak depremlerin olması bizim açımızdan olumlu tabi. fay hattının tepesindeyiz ne de olsa.canım allah beterinden esirgesin
hepimiz deprem profesörü olduk malum... bu ufaklarla enerji boşalmıştır da büyük olmaz inşallah
yerim ben onu böyle anlatınca çok sevimli de sen onu yaşayana sor di mi müzeyyen :))))))) benimki de yapıyor bazen böyle
çok geçmişolsun canım .. allah tekrar yaşatmaz inşll.
bunların hepsi böyle sanırım .. dün akşam bizimkide salla salll ayaklarım koptu.sallarken ayaklarımı gıdıklıyoo . çenesi düşük kendi kendine konuşup gülüyoo ..ben bıraktım eşim aldı oynadı .. sonra o salladı yok yine uyumadı. biz sızdık . göz ucuyla ona bakıyorum .. o maşallah fıldır fıldır geziniyoduu .
artık iyicene yorgun düştü aldım tekrar salladım .. zoraki uyudu da bende yattım .