Çok dogru valla bu dedıklermı yapanda buranın en unlu hastanesi...
Atlet bari gıydırıyım dedıgımde doktor bey:havale gecırsın ıster mısın annesii; diyodu gerizekalı...
Kızlar oyle bi dobişim ki sormayın gitsin nefret ettim artık kendımdem anca yıyıp içip oturuyom.iğrenç bi haldeyım.salak gıbı hamıleykende habıre yedim durdum,emzirirken verirsin dediler 10 ay oldu tık yok,hele ayaklansın peşinde dolasmaktan verirsin dediler yıne tık yok.iğrenıyorum artık kendımden topiğin dogumdan sonrakı kılosunda kalan tek annesi benımdır heralde.
güzelmiş yerim ben o oğluşu tabii alışsın çekice ilerde ufak tefek tamiratları yapar erkkek adam
Kızlar oyle bi dobişim ki sormayın gitsin nefret ettim artık kendımdem anca yıyıp içip oturuyom.iğrenç bi haldeyım.salak gıbı hamıleykende habıre yedim durdum,emzirirken verirsin dediler 10 ay oldu tık yok,hele ayaklansın peşinde dolasmaktan verirsin dediler yıne tık yok.iğrenıyorum artık kendımden topiğin dogumdan sonrakı kılosunda kalan tek annesi benımdır heralde.
aldım canım sağolallaha bin şükür yasiben de seni seviyorum bu arada seçilin hesap nosunu aldındı he mi?
Liste tamam. Amma velakin mailleriniz yok bende simdi orda telefon numaralari var nasil yapsak nasil etsek ?
Liste tamam. Amma velakin mailleriniz yok bende simdi orda telefon numaralari var nasil yapsak nasil etsek ?
toplam kaç kişi var dünürcüm? 5 kişiye aynı anda özel mesaj atılabiliyor... bana maille ben özelden dağıtayım vaktin yoksa
Excel dosyasi ama dunur
Eda hayirliyolculuklar iyitatiller hande deme oyle bir kassan gider biraz biraz gidincede motive olursun dahada verirsin bige kayisdagi olana gidblirim cnm digeri cik ters anca mina buyuyunce biraz bebek sevmeye gdrz minayla oraya ama oraya kargo kabulse yapalim kargo sana da zahmet oluyr ama inan vakit yok aramaya ne yapalim sen karar ver kiyafet bebeklere kargomu etsek yoksa buyuklerre kiyafetmi
Bana at bende bige bahar sibel meral nilgun ebru oznur nevra eda kiymet melike mail adresleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?