2009 Aralık Anneleri

bahar hayırlısı olsun canım Bilge in dediğine katılıyıorum önce kendini dinlemen lazım çok öenmli bir karar sonuçta bir can söz konusu bir hayat ve hepiniizn hayatını etkileyeck bir karar gelen rızkıyla gelir derler ayrıca

güzel fikir
bu butik ev hoşuma gitti yemekler ihtiyaçlar senden hoşuma giiti de şeyi soracağım
1 eşli mi tek mi gelinebiliyor
2 çamaşırımızı ütümüzü de yapıyor musun
sağol rezervasyon yaptıracağım da

şu ana kadar 1 kez eşli sayısız kez eşsiz kabul ettik canım... eşten bunalınca iyi bir kaçamak yeri olduğunu düşünüyorum :36: çamaşırı yıkıyorum ütüyü gelen kadın yapıyor :12:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, babyroze+, b_i_o+, frezya_tg, karanfil81+, mcetin1+, nisabeyza+, turkuaz_turkuaz+, Tweety75+

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK TOPLANDIK TOPLANDIK:82:

bahar hayırlısı olsun canım Bilge in dediğine katılıyıorum önce kendini dinlemen lazım çok öenmli bir karar sonuçta bir can söz konusu bir hayat ve hepiniizn hayatını etkileyeck bir karar gelen rızkıyla gelir derler ayrıca

evet doğru diyosun hayatımız etkileyecek bir karar cnm

Kaza yaptık beren 2 kez yataktan düştü üstüne 40 derece ateşle kabus gibi 3 gün geçirdim evim soyuldu ve istemediğim halde hamile kaldım.....
Güleyim mi ağlayayım mı????????

bahar hayırlısı olsun canım bilge in dediğine katılıyıorum önce kendini dinlemen lazım çok öenmli bir karar sonuçta bir can söz konusu bir hayat ve hepiniizn hayatını etkileyeck bir karar gelen rızkıyla gelir derler ayrıca

herkes diyoki o kadar çok stres yaşadın ki bence allah'ın sana hediyesi bu bebek diyorlar

ben geçenlerde kürtajla ilgili bir yazı okudum etkisindeyim hani bir bebeğin 21 günlük günlüğü vardı komik onun doğmamış bebek versiyonu herkes istediğini yapmakta özgür tabii biz karışamayız hayırlısı olsun

daha çok erken bahar bak önünde neredeyse koca bir ay var... önce bir kendini dinle... sen istemiyorsan zaten kim ne derse desin doğursan da o çocuğun günahına girmiş olacaksın... istemediğin bir çocuk ne kadar iyi bakarsan bak "doğmasını istemedim ki" olarak kalacak...
çevrenle konuş demiyorum önce kendini dinle sonra bakarsın eşin istiyor mu, annenin ikinciye bakacak gücü var mı, maddi durumunuz ikinci çocuğa da aynı imkanları sunmaya müsait mi vs vs... ama bunlar hep tali yönler sen ÖNCE KENDİ İSTEĞİNİ KEŞFET :29:

Bence de öncelikle önemli olan baharın isteyip istememesi bigecim. öncelikle annenin istemesi ve ardından şartlar imkanlar tabi ki.

ama duygusal yönüne gelince ben kendi çevremde bu durumu yaşayan ve 2. bebeğini kucağına alan birçok anne biliyorum ki doğduğu anda herşey bitiyor. bebeğin yüzünü görene kadar tüm endişe ve isteksizlik. tabi ki 9 ayı da bu duygularla geçirmek hiç kolay değil. berkaya önce kız diye tahminde bulunup 17 haftadan sonra erkek olduğu kesinleşmişti. ve ben saklamıyorum nefsane bir isteksilik olmuştu ve hevesim kırılmıştı. doğduğu ana kadar kız olur mu diye geçiriyordum içimden. ama yüzüne gördüğüm anda heepsi uçtu gitti. şimdi iyi ki böyle bir koçum daha olmuş diye çok mutluyum şahsıma.

Kaza yaptık beren 2 kez yataktan düştü üstüne 40 derece ateşle kabus gibi 3 gün geçirdim evim soyuldu ve istemediğim halde hamile kaldım.....

gül baharcım çünkü tüm bu olanların ardından baktığında nur gibi evladınla, eşinle, başınızı sokabileceğiniz evinizde ve en önemlisi sağlıkla yaşamınızı sürdürüyorsunuz allah beterinden esirgesin
hamilelikle ilgili başka bir şey söylemeyeceğim söylemeye hakkım olanı söylediğimi düşünüyorum en doğru kararı sen vereceksin benim elimden sadece verilen kararın hakkınızda hayırlı olmasını dilemek ve olabildiğimce sana destek olmak gelir :29:

Herkes diyoki o kadar çok stres yaşadın ki bence Allah'ın sana hediyesi bu bebek diyorlar

canım herşeyde bi hayır vardır.. sen bu kadar şey yaşadın ben bi kere bile isyan ettiğini duymadım .. herşey üst üste geldi doğru ama kimbilir belki de bunca şeyden sonra bi hediyedir.

bence de öncelikle önemli olan baharın isteyip istememesi bigecim. öncelikle annenin istemesi ve ardından şartlar imkanlar tabi ki.

Ama duygusal yönüne gelince ben kendi çevremde bu durumu yaşayan ve 2. Bebeğini kucağına alan birçok anne biliyorum ki doğduğu anda herşey bitiyor. Bebeğin yüzünü görene kadar tüm endişe ve isteksizlik. Tabi ki 9 ayı da bu duygularla geçirmek hiç kolay değil. Berkaya önce kız diye tahminde bulunup 17 haftadan sonra erkek olduğu kesinleşmişti. Ve ben saklamıyorum nefsane bir isteksilik olmuştu ve hevesim kırılmıştı. Doğduğu ana kadar kız olur mu diye geçiriyordum içimden. Ama yüzüne gördüğüm anda heepsi uçtu gitti. şimdi iyi ki böyle bir koçum daha olmuş diye çok mutluyum şahsıma.

ya tabii çok çok nadirdir tersi bir durum hepimiz yaşadık hepimiz biliyoruz ne olursa olsun değil yüzünü görmek kokusunu almak kalp atışlarını görünce neler hissettik hele birkez monitör de sorun olmuş görüntü donmuştu dr da kalp atışı yoktu o an gözlerim karardı ölecektim dr da farketti iyi misin bembeyaz oldun dedi kalp dediğim anda hareketi gördüm
annenin istemesi imkanlar filan diyorsunuz ama ben katılamıyorum sonuçta anne istemese bile evladı görünce herşeyi unutacak iyi ki doğdu diyecek ama tersinde bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum ama onunda zeynep'ten arda'dan naz'dan ....... Farkı yok

gül baharcım çünkü tüm bu olanların ardından baktığında nur gibi evladınla, eşinle, başınızı sokabileceğiniz evinizde ve en önemlisi sağlıkla yaşamınızı sürdürüyorsunuz allah beterinden esirgesin
hamilelikle ilgili başka bir şey söylemeyeceğim söylemeye hakkım olanı söylediğimi düşünüyorum en doğru kararı sen vereceksin benim elimden sadece verilen kararın hakkınızda hayırlı olmasını dilemek ve olabildiğimce sana destek olmak gelir :29:
teşekkür ederim cnm.Tamam kararı kendim vericem mutlaka ama fikirlerinize ihtiyacım vardı teşekkür ederim hepinize.
canım herşeyde bi hayır vardır.. sen bu kadar şey yaşadın ben bi kere bile isyan ettiğini duymadım .. herşey üst üste geldi doğru ama kimbilir belki de bunca şeyden sonra bi hediyedir.

Belkide tatlım

yakınlarınızda kürtaj olan var mı? bide korkum acaba kürtaj olursam ya bir daha olmazsa klişe belki ama aklıma girmiyor değil.

benim yakınım da iki arkadaşım oldu canım. ikisi de 7-8 haftalar da bebeğin kalp atışı oluşmadığı yani sağlıksız gebelik olduğu için kürtaj oldular. birinin ilk bebeği idi şu an iki çocuğu oldu o kürtajın üzerine. diğerinin de 2. bebeği idi. şu an 6 aylık hamile.

teşekkür ederim cnm.Tamam kararı kendim vericem mutlaka ama fikirlerinize ihtiyacım vardı teşekkür ederim hepinize.

hepimizin farklı düşünceleri, farklı yaklaşımları mutlaka vardır olacaktır ama sanırım hepimizin hemfikir olduğu konu sen HER NE KARAR VERİRSEN VER sonuna kadar yanında ve destek olacağımızdır :70:

yakınlarınızda kürtaj olan var mı? bide korkum acaba kürtaj olursam ya bir daha olmazsa klişe belki ama aklıma girmiyor değil.

Tamam canım bu senin kararın evet hiçbirimizn karışmaya hakkı yok ama ben nacizane fikrimi söyliyim belki kızıcaksın ama ne yapıyım işte ben kürtaja tamamen karşı oldugumu belirtmek isterim . .bak ilk evladında oldugunu duyunca kimbilir ne kadar sevindin ne umut ne heycanlarla bekledin ya bunun ondan ne farkı varki burda melikeyede sonsuz katılıyorum
..bütün bebekler rıızkıyla gelir hee rızkıyla gelir deyip bilinçli doğurup bakamamak ayrı bu şekilde olması farklı bencede rızkıyla gelir uğurlar getirir sizede inşallah ..

hepimizin farklı düşünceleri, farklı yaklaşımları mutlaka vardır olacaktır ama sanırım hepimizin hemfikir olduğu konu sen HER NE KARAR VERİRSEN VER sonuna kadar yanında ve destek olacağımızdır :70:

evet baharcımm bilge nin de dediği gibi HER ZAMAN YANINDAYIZZZZ :29:

Back