o zaman kürtajdan sonra olabiliyor anladığım kadarıyla
hepimizin farklı düşünceleri, farklı yaklaşımları mutlaka vardır olacaktır ama sanırım hepimizin hemfikir olduğu konu sen HER NE KARAR VERİRSEN VER sonuna kadar yanında ve destek olacağımızdır
evet baharcımm bilge nin de dediği gibi HER ZAMAN YANINDAYIZZZZ
tamam canım bu senin kararın evet hiçbirimizn karışmaya hakkı yok ama ben nacizane fikrimi söyliyim belki kızıcaksın ama ne yapıyım işte ben kürtaja tamamen karşı oldugumu belirtmek isterim . .bak ilk evladında oldugunu duyunca kimbilir ne kadar sevindin ne umut ne heycanlarla bekledin ya bunun ondan ne farkı varki burda melikeyede sonsuz katılıyorum
..bütün bebekler rıızkıyla gelir hee rızkıyla gelir deyip bilinçli doğurup bakamamak ayrı bu şekilde olması farklı bencede rızkıyla gelir uğurlar getirir sizede inşallah ..
ÇOOOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR HEPİNİZDEN aLLAH RAZI OLSUN İYİ Kİ YANIMDASINIZ....
SİZİ SEVİYORUM YAAA
Kuşuma dün aktivite masası aldım allah ım bugün geldi deli oldu ona basıyor öbürüne basıyor gülüyor seviniyor keşke daha önce alsaymışım emzirmeye gidince götürdüm kurdum doğru dürüst emmedi 2 çekiyor ama gözler masada gidiyor zorla alıp veriyorum gene kaçıyor
şaşkın bacım madem benle aynı fikirdesin neden mesajıma katılmadım yazmışsın
kızlar ben gidiyorum ufaktan.Tekrar teşekkür ederim hepinze.çok öpüyorum sizi.Görüşmek dileğiyle...
şaşkın bacını af eyle bu velet aklımı basımdaan aldı bi yandan pc nin üstüne tırmanmaya çalışan bi afacanla zor zahmet bişeyler yazmaya uğraşıyorum melike yanlışlık olmuş yazını sonuna kadar beğeniyoruuuuuum . .
güle güle kullansın turta yeni oyuncağını melike. onların o sevincini görmek herşeye değer valla.Kuşuma dün aktivite masası aldım allah ım bugün geldi deli oldu ona basıyor öbürüne basıyor gülüyor seviniyor keşke daha önce alsaymışım emzirmeye gidince götürdüm kurdum doğru dürüst emmedi 2 çekiyor ama gözler masada gidiyor zorla alıp veriyorum gene kaçıyor
güle güle canım öpüyorum seni ve prensesini.kızlar ben gidiyorum ufaktan.Tekrar teşekkür ederim hepinze.çok öpüyorum sizi.Görüşmek dileğiyle...
ben de baktım ona çok güzel ama pahalı biraz canım yaa bir de bizim çocuk odasında oyuncak koyacak yer kalmadı artıkayy ne güzel güle güle kullansın melikecimm.
benim de oğluşuma oyuncak alasım var bakıyorum ama daha karar veremedim hangisi ni alsam diye ..
aslında aklımda fisher price eğitici evi var ama . çok pahalı ..he yapsam diye düşünüyorumm .. koçişi de ikna edemedim daha ..
ayy ne güzel güle güle kullansın melikecimm.
benim de oğluşuma oyuncak alasım var bakıyorum ama daha karar veremedim hangisi ni alsam diye ..
aslında aklımda fisher price eğitici evi var ama . çok pahalı ..he yapsam diye düşünüyorumm .. koçişi de ikna edemedim daha ..
melikeeeee zeynom iyi günlerde kullansın yeni oyuncağını
güle güle kullansın turta yeni oyuncağını melike. Onların o sevincini görmek herşeye değer valla.
Güle güle canım öpüyorum seni ve prensesini.
Ben de baktım ona çok güzel ama pahalı biraz canım yaa bir de bizim çocuk odasında oyuncak koyacak yer kalmadı artık
ay gerçekten çok pahalımış ama bu oyuncakla bi bebekde hatta biraz daha buyuyunceye dekde oynayabilir yani hemen oyna kaldır olacak bişey deil epey bi süre oynar ..çocukların hayal gücü çok geniş o ev kimbilir neler olucak onun için . .eğer gücün varsa al . .
melike güle güle kullansın turta oyuncağını benimde alasım var ondan ama benim toca vurur beni bu ay yeni laptop aldık zaten bi de kurban bayram falan önümüzdeki ay artık inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?