2009 Aralık Anneleri

hepimizin farklı düşünceleri, farklı yaklaşımları mutlaka vardır olacaktır ama sanırım hepimizin hemfikir olduğu konu sen HER NE KARAR VERİRSEN VER sonuna kadar yanında ve destek olacağımızdır

evet baharcımm bilge nin de dediği gibi HER ZAMAN YANINDAYIZZZZ

ÇOOOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR HEPİNİZDEN aLLAH RAZI OLSUN İYİ Kİ YANIMDASINIZ....
SİZİ SEVİYORUM YAAA

şaşkın bacım madem benle aynı fikirdesin neden mesajıma katılmadım yazmışsın

ÇOOOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR HEPİNİZDEN aLLAH RAZI OLSUN İYİ Kİ YANIMDASINIZ....
SİZİ SEVİYORUM YAAA

BİZ DE SENİ SEVİYORUZ ARKADAŞIM. TABİ Kİ SONUNA KADAR YANINDAYIZ.

Ayrıca bazı şeylere yorum yapıyoruz ama bazen çok savunduğumuz doğrularla ilgili başımıza gelince farklı icraatlarda bulunuyoruz. mesela ben de 3. yü (büyük sözüme tövbe diyorum) asla istemiyorum ama başıma öyle bir kaza gelirse ne yaparım hiç bilemiyorum.

Kuşuma dün aktivite masası aldım allah ım bugün geldi deli oldu ona basıyor öbürüne basıyor gülüyor seviniyor keşke daha önce alsaymışım emzirmeye gidince götürdüm kurdum doğru dürüst emmedi 2 çekiyor ama gözler masada gidiyor zorla alıp veriyorum gene kaçıyor

ayy ne güzel güle güle kullansın melikecimm.

benim de oğluşuma oyuncak alasım var bakıyorum ama daha karar veremedim hangisi ni alsam diye ..
aslında aklımda fisher price eğitici evi var ama . çok pahalı .. he yapsam diye düşünüyorumm .. koçişi de ikna edemedim daha ..

şaşkın bacım madem benle aynı fikirdesin neden mesajıma katılmadım yazmışsın

şaşkın bacını af eyle bu velet aklımı basımdaan aldı bi yandan pc nin üstüne tırmanmaya çalışan bi afacanla zor zahmet bişeyler yazmaya uğraşıyorum Melike yanlışlık olmuş yazını sonuna kadar beğeniyoruuuuuum . .

güle güle kullansın turta yeni oyuncağını melike. onların o sevincini görmek herşeye değer valla.
kızlar ben gidiyorum ufaktan.Tekrar teşekkür ederim hepinze.çok öpüyorum sizi.Görüşmek dileğiyle...
güle güle canım öpüyorum seni ve prensesini.
ben de baktım ona çok güzel ama pahalı biraz canım yaa bir de bizim çocuk odasında oyuncak koyacak yer kalmadı artık

Ay gerçekten çok pahalımış ama bu oyuncakla bi bebekde hatta biraz daha buyuyunceye dekde oynayabilir yani hemen oyna kaldır olacak bişey deil epey bi süre oynar ..çocukların hayal gücü çok geniş o ev kimbilir neler olucak onun için . .eğer gücün varsa al . .

melike güle güle kullansın turta oyuncağını benimde alasım var ondan ama benim toca vurur beni bu ay yeni laptop aldık zaten bi de kurban bayram falan önümüzdeki ay artık inş.

sağol canım onu bende gördüm ama valla ev doldu masayı annemde bırakıcam bütün gün orada
haftasonu götürürüm eve

dur bunu ödeyim bitsin bu arada kociş duyarsa beni boşar

melike güle güle kullansın turta oyuncağını benimde alasım var ondan ama benim toca vurur beni bu ay yeni laptop aldık zaten bi de kurban bayram falan önümüzdeki ay artık inş.

sağol canım benimde laptop yni bitti

aklıma geldi şimdi bak dertlendim yine diplomamı kiraya verebilseydim ah ah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…