seninkini de allah korumuş melike nerde tehlike varsa mıknatıs gibi çekiyor bunları yaa allaha emanetlerbayılma efekti yok mu allah koruyor meleklerini benim kide dün ben ampul ararken annemlerde salonda merdiven var onun 3. Basamağında yakaladım ama o kadar güzel çıkıyor ki bir düşse allahım koru yarabbim
bencede![]()
ah yasemin paranoyak oldum evde ben bu sıpayı gözlemekten ama anlık işte hatta saniyeler için de olan birşey. biz de hep kapatıyoruz ama o da çocuk işte.oy oy oyyyyyy
her an pür dikkat onları gözliycez!
haktan da çok meraklı banyoya tuvalete
hep kapalı tutuyoruz kapılarını
amiiiin inşallah canım arkadaşlarımmmm
yok artık bir de işten gelip onlara yemek mi yapıyordun pes diyyorum vallahi. nasıl boğazından geçip de yiyorlardı o yemeği öyle acaba.öyle tabii... temizlik yok, yemek yok, ortalık toplayan yok, canının istediği çocukların dilediği her şey alınıyor veya pişiriliyor daha ne olsun ki :93: işten gelip yemeği de ben yapıyodum... neyse bu hamile kalmadan önceydi artık annemler kalıyor yatakhane dolu kusura bakmayacaklar gari
öyle güzelim biz karı koca çalışıyoruz ya ağaçtan topluyoruz sanıyolar parayı... çocukların canı çikolata ister onu da alalım, şimdi hamburger ister canları yazık onu da yapalım vs vs vs... amaaaaaaaaaan neyse darlancam susayım bari
aaaaaaa miraba ben de pimsiz bomba bi patlayamadım
o berna zıpası sözde foruma dönecekti hala yok ortalarda![]()
dün bi mesaj yazdım pelin gördün mü okmeydanı darülacezeye gitti kk... bayram sonrası yine gidecekler oraya da yardım yapsak diyorum... fotolar çok etkiledi benikayınvalidem bile daha sempatik gelmeye başladı o kadar diyorum
![]()
Amanin okurken kanim dondu sonu ne diye allah korumus valla verilmis sadaka varmis ya ne diycm bernanin okuluna biseyler yollycktik hep kaldi oyle herkes bir kitap janjanli bir kalem ve defter alip yollasak sevinse kuzular bebislerimizin hediyesi olsa onlara
ben de elimden geleni yaparım pelin