ii cnm ne olsun aar ara ateşi çıkıyorrrr neden anlamadım diş sanırım azılarmı çıkacak nee.mina nasılll.özledim hepinizi bak yine girdim ama bişey yazamadan herkes çıkmış bileee.
müzeyyencim sen ayarla bir gün izmirlileri ama hafat sonu olabilir ancak ctesi çğleden sonra yada pazar c.tesi yarım günnn çalışıyorum bana her daim uyarrr.bende çok istiyorum tanışmak bebişleri tanıştırmakkkk.
çabuk etki eder ilaçlar da ağrısı diner hemen inşallah. gelmiş geçmiş olsun.Nilgun mastit olmus 2 kutu antibiotik ve cumaya kdr rapor vermis dr nazanda tasinmis dun selami var grip olmus yine
aamin allah korusun kimselere böyle bir tecrübe yaşatmasın.sibel çok fena başalrına gelen bu olay
allah göstermesin
öpüldünüz canım benim
burcu mail adresini ekleyemedim sanırım..ne özürlüyüm yaw..özelden versene tekrar ekliyim.
canım ben tişörtleri Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi den yaptırdım.
ahh ahh mastit zordur on aylık kızım var altı kere mastit oldum
ben de diyrum nazan nerelerde.. iyi bari taşınmış..
sabahın delisi ilk günaydn benden olsunya kızlar söylemesi ayıp bir ishalim ölüyorum... ne yapsam acaba ya.. valla işe kadar nası dayanıcam serviste onu düşünüyorum..
sabahın delisi ilk günaydn benden olsunya kızlar söylemesi ayıp bir ishalim ölüyorum... ne yapsam acaba ya.. valla işe kadar nası dayanıcam serviste onu düşünüyorum..
günaydın topik
bugün akşam 6 olu ise ben 10 günlük bayram tatiline çıkacağım
günaydın herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?