• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bu durumda senin elinden baklava yesin bacım
teprik koyuyorum en büyüğünden :29:
teşekkür ederim şekerimmm
:18: bakalım sonu nereye varacak bu işin

kocaman tebrikler sana:46:
sağol cnmmm
inşallah ama kurban bayramı genelde işlerle geçiyo
canımsın :54:
oy oy oy kusup doğurmuş he:((((
amaaan zor ya bu bulantı işi
haktanda ilk4 son 1 ay hep kustum bunda bakalım ne kadar sürcek ilaç baya azalttı ama tamamen kesmedi ama bunada çok şükür bi kaç lokma yiyebiliyorum artık
tahmin edebiliyorum evde daha çok iş bekliyodur

e o zaman dinlenme demiyelimde hasret giderme diyelim oluuu mu :29:

:nazar:
:81: cidden bravo herkesin harcı değildir baklava açmak
ne gizli cevherler var içimizde bakın hele

beraber olsakta yesek keşke

günaydınlaaaar..
oh ne güzel tatil başlıyo meral...bol bol vakit geçireceksin kara kuzunla...
bende güzel bir tatil geçiririz ailecek diyordumki eltim geliyormuş bayram için bize 4 gün kalacaklar :53:
ev zaten küçük okadar kişi nasıl olcaka hiç bilmiyorum 2 çocuğu bide annesi...tatil yok yani koşturmaca başlıyor bana..
bende eşim biraz evde olacak rahat rahat gezeriz diye planlıyordum...

canımsın :54:
oy oy oy kusup doğurmuş he:((((
amaaan zor ya bu bulantı işi
haktanda ilk4 son 1 ay hep kustum bunda bakalım ne kadar sürcek ilaç baya azalttı ama tamamen kesmedi ama bunada çok şükür bi kaç lokma yiyebiliyorum artık
tahmin edebiliyorum evde daha çok iş bekliyodur

e o zaman dinlenme demiyelimde hasret giderme diyelim oluuu mu :29:

allah kolaylık versin alsın o bulantıyı teeeeeeeeeeeee uzaklara en derin denizlere atsın bi daha da sana hiç uğramasın kuzum :29:
evet evet hasret giderme ve yorulma ve benim açımdan pasta deneyi tatili :24:

günaydın kızlar bu arada gene işteyim bana sadece pazar salı çarşamba tatil diğer günler devam :36:

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
senin patron çok olmaya başladı fazla mesai verecek mi bari????

herkezlere günaydın

nassınız bakalım. yarın son gün sonracıma gelsin 9 gün tatil:21::21:

günaydııııııııın nasılsın tülay kaynanan nasıl :33: hehe sabah sabah damarına niye basıyosam :27:

kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.Öğleden sonra görüşrüz

hadi hayır haberle gel şekerim :18:

günaydınlaaaar..
bende güzel bir tatil geçiririz ailecek diyordumki eltim geliyormuş bayram için bize 4 gün kalacaklar :53:
ev zaten küçük okadar kişi nasıl olcaka hiç bilmiyorum 2 çocuğu bide annesi...tatil yok yani koşturmaca başlıyor bana..

günaydın öznurcum
çok şükür tatil başlıycak
inşallah hepimizin bayramı önce sağlık, mutluluk ve huzur içinde sevdiklerimizle geçer.

allah kolaylık versin öznurcum

günaydınlaaaar..

allahım ya niye bu kadar düşüncesiz bu insanlar :57: benim de kesin görümcem damlardı 2 çocukla ama allahtan annemler bizde kalıyor yatakhane dolu :23: sırf o yüzden annemleri evlerine göndermiyorum izinli olduğum zamanlarda bile :47:
ay bi de günaydın öznurcum nasıl dolduysam bunca senedir bi anda balıkladım mevzuya :39:

günaydıııınnnnn
yarın soooooooooon sonra tatiiiiiiil cumartesi pastacılık malzemesi alıp bayramda denemeler yapıcam üstelik de hasta oluyor gibiyim görünen o ki evde ve misafirsiz mutlu bir bayram geçircem bakalım kaç pasta yapıcam :2:

al benden de o kadar :13:

yıldönümünü kutlarız :35: ilk duyunca kulağa garip geliyor baharcım ama umarım hayırlı hırsızdır sizinki de... bana da söylediklerinde küfretmiştim ama 1 yıl sonra hiç ummayacak yerden para geldi girilen evin yaklaşık 3 katı büyüklüğünde süper bir evimiz oldu :86: kimisinin eli hayırlı olurmuş dua edelim sizinki de o cins olsun :34:

bende bu bayram bişeyler deneyecem .. bakalım nasıl olacak .. :52:

kızlar bu arada dün baklava yaptım :)))))))
tebrik edin beni.Ben şahsen hakettiğimi düşnüuorum :)

:46: :46: tatlıyl aram çok yoktur ama senin hatırına bi tadına bakayımm :56:

herkezlere günaydın

nassınız bakalım. yarın son gün sonracıma gelsin 9 gün tatil:21::21:

günaydın canııımmm .. :29: :62: :52:

kızlar ben artık duramıcam hastaneye gidiyorum kan vereyim bari.Öğleden sonra görüşrüz

ee hadi bakalım git bi yaptırda için rahtlasın.. bizide habersiz bırakmaaa .

allahım ya niye bu kadar düşüncesiz bu insanlar :57: benim de kesin görümcem damlardı 2 çocukla ama allahtan annemler bizde kalıyor yatakhane dolu :23: sırf o yüzden annemleri evlerine göndermiyorum izinli olduğum zamanlarda bile :47:
ay bi de günaydın öznurcum nasıl dolduysam bunca senedir bi anda balıkladım mevzuya :39:

düşüncesizler işte..üff canım sıkıldı yani..bide çocuklarından biri 2 yaşında ve çok yaramaz...bide zeynep var..nasıl geçecek 4 gün hiiç bilmiyorum..

günaydınlaaaar..

günaydın öznurcumm .. allah yardımcın olsun . bu insanlar niye hep kendilerini düşünüyorular anlamam hiç :19: :20:

melike dün akşam ne olduuuu:17:

aaaa hakikaten melike :74:
ya bu arada ben ne danayım dün hayırlı olsun demediğmi farkettim
melikecim affına sığınarak çoluğunuzla çocuğunuzla sağlıklı mutlu huzurlu kaynanasız kayınsız nice güzel yıllar yaşayın güzelim :54:

Back