• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ii cnm ne olsun aar ara ateşi çıkıyorrrr neden anlamadım diş sanırım azılarmı çıkacak nee.mina nasılll.özledim hepinizi bak yine girdim ama bişey yazamadan herkes çıkmış bileee.

müzeyyencim sen ayarla bir gün izmirlileri ama hafat sonu olabilir ancak ctesi çğleden sonra yada pazar c.tesi yarım günnn çalışıyorum bana her daim uyarrr.bende çok istiyorum tanışmak bebişleri tanıştırmakkkk.

azılardan olabilir canım. bizde de aynı sorun var son günlerde. pazartesi doktora gittik azılar geliyor dedi ve bir de boğaz kızarıkmış.

ben de cumartesi sabahtan eğitime gidiyorum aynı şekilde cumartesi öğleden sonra ya da pazar olur canım. şu bayramı atlatalım da ayarlayalım o zaman. senle benden başka kim var acaba izmirli:))

Nilgun mastit olmus 2 kutu antibiotik ve cumaya kdr rapor vermis dr nazanda tasinmis dun selami var grip olmus yine :(
çabuk etki eder ilaçlar da ağrısı diner hemen inşallah. gelmiş geçmiş olsun.
Nazan da güle güle otursun evinde. ooh bayrama misler gibi tertemiz yeni evinde girecek ne güsell.

sibel çok fena başalrına gelen bu olay
allah göstermesin
aamin allah korusun kimselere böyle bir tecrübe yaşatmasın.
öpüldünüz canım benim

ben giderken kimse kalmıyor. öpücüğümü şincik alabilir miyim:17:

Aksamcılar yok benimki daha oturuyor valiz hazırlıyacam bende hiç halim yok öyle oturmus yaprak dökümü izleyip içimi karartıyorum.Nilgüncügüm gecmiş olsun.Pelin bende resim istiyorummmmm

Nilgün geçmiş olsun canım.acil şifalar diliyorum .
Pelin tekrar nice yıllara minik kuzunla nice yıllara.ben fotoları çok merak etti nasıl göreceğiz

sabahın delisi ilk günaydn benden olsun :37: ya kızlar söylemesi ayıp bir ishalim ölüyorum... ne yapsam acaba ya.. valla işe kadar nası dayanıcam serviste onu düşünüyorum..

sabahın delisi ilk günaydn benden olsun :37: ya kızlar söylemesi ayıp bir ishalim ölüyorum... ne yapsam acaba ya.. valla işe kadar nası dayanıcam serviste onu düşünüyorum..

geçmişler olsun sibelcim ben şimdi seni arayıp söyliycem de buradakilere not olsun diye buradan da yazayım... 1 tatlı kaşığı türk kahvesinin içine yaklaşık yarım limon sıkıp onu yiyeceksin o kesecek :34: bol bol sıvı vs vs klasik zaten :94:

günaydın topik:12:
bugün akşam 6 olu ise ben 10 günlük bayram tatiline çıkacağım:62::8:

günaydıııııııınnnnn :38:

Back