Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya toplanıp her ay birimizin evine temizliğe gidelimbaştan aşağı kırkalrız
hee bu arada biz doktora gidemedik bugün izinliymiş çünküsabahtan beri nazla uğraşıyorum sürekil ağlayıp bağrıyo. allahım yarabbim bu kız niye böyle ya. bişeye dokunmak istesin istediği an dokunamazsa atıyo kendini yerlere anlamadım gitti.. bende diyodum hava güzel çıkarız dışarı ne mümkün... kocişte kayseriye gidiyomuş.. oyy oyyyy..
ya kızlarşaka gibi ama netten göz seğirmesini araştırıyorum. üç gündür hiç durmadan gözüm seğiriyo deli olmak üzereyim ya. tık tık tık tık bi uyurken seğirmiyo yani sanırım ben farketmiyorumya bu neden olur nası geçer sinirim bozuldu ya.. üç gün! hiç durmadan...
Valla bigecim cuma günü para çektim hemde hepsini.Cumartesi berenin tüm eksiklerini hallediyim die. Sonra eve geldiğimde paralarım yoktu.dolayısıyla alışveriş yarım kaldı.haftasonu bakıcam nasip olursa.Bu arada burda eskişehirde bir bebek mağazası var. katalog çekimi yapacaklarmış bereni çağırdılar.bende onu götürdüm oraya.Dedim orası kalabalı para almıyım yanıma dedim.çocuğu giydir et sahip çıkamam dedim.ben orayı düşünürken evde paraların çalınacağı aklıma gelmemişti.
canım çok şükür bu kadarıyla atlattınız ya üzme sıkma kendini. Beren'im kendi güzeller güzeli zaten ne giyse olur yakışır ne farkeder annesi. allah beterinden saklasın.Gene sinirlerim bozuldu bige.
Dün gece gene yatamadım yatak odasında gene ağla ağla.Ben bi sigara içeyim en iyisi.gelirim birazdan
söylenecek herşey söylenmiş burada. arkadaşııım napıyorsun bak depreştirip duruyorsun beni attırırsın sonra buralardan.sabah çıkmadan defne yağı içtim ama gün içinde destekleyemedim eve gideyim bi bakıma alırım kendiceğizimi![]()
YAZARINI BİLMİYORUM AMA PAYLAŞMAK İSTEDİM
Bugün 10 Kasım. Tam 72 senedir bedenen aramızda yoksun.
Ruh yaşar, beden önemsizdir Atam.
İlke yaşar, zaman geçicidir Atam...
Seni merak ediyorum...
*
Merak ediyorum seni Atam...
Biz burada dört çapulcuyla başa çıkamazken yedi düvele nasıl kafa tuttun, bunu merak ediyorum...
Yoksa rakıyı nasıl içtiğin beni hiç ilgilendirmiyor Atam...
Muhakkak ki, bi büyük içip kediyi düelloya davet eden farenin ruh haliyle değildi bu...
Muhtaç olduğun kudreti nereden bulacağının bilinciydi bu cesaretin kaynağı Atam.
*
Seni merak ediyorum Atam...
Senin de yanında yakınında hain vardı.
Senin de tökezlemen için an kollayan vardı.
Nasıl düşmedin Atam?
Nasıl bu kadar zeki ve öngörülü oldun?
Bunları nasıl temizlediğin beni ilgilendirmiyor Atam.
Ben, buna nasıl vakıf olup dirayet gösterdiğinle ilgiliyim.
*
72 yıl sonra bile merak ettiklerim var Atam.
72 yıl boyunca mazlum milletler senin önderliğini, askeri dehanı ve medeniyet hassasiyetini örnek alırken, biz içimizden çıkanların seni 'sıradan Mustafalaştırma' gayretini neye borçluyuz, bunu anlamaya çalışıyorum Atam...
Merak ediyorum...
Senin içtiğin içkinin yanında yediğin leblebinin renginin kime ne faydası olacak?
*
Anlamaya çalışıyorum Atam.
72 yılın ardından, adını anınca, resmini görünce, bayrağı dalgalanınca bu kadar gurur duyan, bu kadar hassaslaşan bir milletin içinde bu kadar çalı nasıl yetişmiş?
Bunlar yetişirken biz nerdeymişiz?
Senin bahçeni temiz tutamamışız Atam.
Bu kadar iman sahibi bir millet, bu konuda nasıl gaflete düşmüş Atam?
*
Bunca yıldan sonra, senin fikirlerini, önderliğini ve dehanı bir kenara bırakıp, ebediyete karışmış bedenine otopsi yapmaya kalkışanlar, buradan hangi insani, hangi vicdani ve hangi ahlaki sonuca varacaklar, bir de bunu merak ediyorum Atam.
*
Söylediğin gibi.
Senin naçiz vücudun bir gün toprak oldu.
Şimdi fikir ve ilkelerinle oynuyorlar...
Pekiyi bu şekilde nasıl Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak Atam?
'Rahat uyu' diyemiyorum...
Çünkü ben rahat uyuyamıyorum Atam...
gördüüüm şeşer mi şeker güzel mi güzel kızının resimlerini. allah nazarlardan saklasın.kızlar resim yükledim
ah sibelcim ah ben de boşvereyim sinirlenmeyim diyorum ama ülkenin yarısından çoğunun bu zihniyette olduğu bilmek dokunuyor içime.ayy müzeyyen okurken ben bile duygulandım affrin maşallah. aman boşver ötekileri kaile almıyorum şuan canım benim ya öp benim yerime akşam olurmu..
berkay da öyle canım yaa bu aralık bebeklerinin inadı felaket valla nasıl başedicez biz bunlarla.ya toplanıp her ay birimizin evine temizliğe gidelimbaştan aşağı kırkalrız
hee bu arada biz doktora gidemedik bugün izinliymiş çünküsabahtan beri nazla uğraşıyorum sürekil ağlayıp bağrıyo. allahım yarabbim bu kız niye böyle ya. bişeye dokunmak istesin istediği an dokunamazsa atıyo kendini yerlere anlamadım gitti.. bende diyodum hava güzel çıkarız dışarı ne mümkün... kocişte kayseriye gidiyomuş.. oyy oyyyy..
selam fatmacıım. iyiyiz sen nasılsın? nerelerdesin. bütün şehirler toplandı bir İZMİR kaldı toplanmayan bak.selma kızlar nasılsınız bakemmmm
kesin canım var bu işte birşeyler bu kadar tesadüf olur de mi ama:))izmir-istanbul maçının skoru bilmiyom şekerim ben de tam yazarken geldi ( bak saatlerde tutuyor bunlar beraberdi )ama o bakamadan ben yazdım hallettim kapadım sonra o duşa girince devam ettim sohbete
valla ne güzel olur benim ev dandini ilk bana geli,n sonra yasmine gideriz parayla değil bacılar sırayla
allah kavuştursun canım ben sakinleştim her gelen oooooo kimin bu çiçekler diyor hoşuma gidiyor evde verse kızabilirdim ama jesti güzeldi dimi ( hemen yumuşadım vernellenmiş gibi )
canım çok şükür bu kadarıyla atlattınız ya üzme sıkma kendini. Beren'im kendi güzeller güzeli zaten ne giyse olur yakışır ne farkeder annesi. allah beterinden saklasın.
söylenecek herşey söylenmiş burada. arkadaşııım napıyorsun bak depreştirip duruyorsun beni attırırsın sonra buralardan.
gördüüüm şeşer mi şeker güzel mi güzel kızının resimlerini. allah nazarlardan saklasın.
ah sibelcim ah ben de boşvereyim sinirlenmeyim diyorum ama ülkenin yarısından çoğunun bu zihniyette olduğu bilmek dokunuyor içime.
öperim teyzesi öpmem mi hiç. sen de güzeller güzeli nazımı öp benim için.
berkay da öyle canım yaa bu aralık bebeklerinin inadı felaket valla nasıl başedicez biz bunlarla.
selam fatmacıım. iyiyiz sen nasılsın? nerelerdesin. bütün şehirler toplandı bir İZMİR kaldı toplanmayan bak.
kesin canım var bu işte birşeyler bu kadar tesadüf olur de mi ama:))
Göz tansiyonu olabilir nacizane fikrim...
ya bakresimlere bakarken ne geldi aklıma.. bizim komşumuzun yanlışlıkla arabalarına çarpmışlardı. (park halined duran arabaya ama hafif bişi) işte adamlar özür dilediler filan kartlarını verdiler biz hallederiz diye hallettiler. sonra da bi sinema filminin gala gecesi için davetiye verdiler özü niyetine. bizim komşular sen galaya git eve bi gel koltuklar bile yokbide adamlar tam halıları çıkartırken alt komşu görüyo hayırdır diyo onlarda halı yıkama firmasıdiyo kadın dur benimkileride verimdiyo bide kadının halılarını da almışlardı ay gülermisin ağlarmısın..
bu resim çektirme olayı nasıl geldi size?? bana bak dedektif gecıd giibi![]()
Valla aklıma gelmedi değil benide dürttü şeytan ama bu bilindik bir mağaza.Yapmazlar yani :) hem bide en azından fotoğraf çekimi oldu :)
Herkese iyi akşamlar ,, ben çıkıyorumm ..
ilk bana gelineydi iyiydi ama napalım bekleriz
Seviyom kız seni vernellimmmm![]()
![]()
ne bilim bizim komşularda gittiler galaya güzel güzel izlediler filmi. Verdikleri kartta fos çıktı..
öp berenimiben gidiyorum kızıma artık.Hepiniz Allah'a emanet olun.Nasipse görüşrüz yarın
byeeeeeeeeee
hangi mağaza pelin merak ettimValla aklıma gelmedi değil benide dürttü şeytan ama bu bilindik bir mağaza.Yapmazlar yani :) hem bide en azından fotoğraf çekimi oldu :)
sibel çok fena başalrına gelen bu olayne bilim bizim komşularda gittiler galaya güzel güzel izlediler filmi. verdikleri kartta fos çıktı..
Herkese iyi akşamlar ,, ben çıkıyorumm ..
ah nilgün ahNilgun mastit olmus 2 kutu antibiotik ve cumaya kdr rapor vermis dr nazanda tasinmis dun selami var grip olmus yine![]()
öpüldünüz canım benimBende ciktm iyiaksamlarrr
canım ben vaktin vardır diye boya badana bitene kadar diye yoksa sen 1 numarasın
valla ya inanmayacaksın ben ertesi günü banka kasasına koydum eşimde maaşı az az bankamatikten çekiyor evde sadece benim maaş o da hep harcadığım için evde fazla para kalmıyor ama sadece alması değil o dağınıklık o stres yeter zaten
bilgenin dediği gibi kızının başının gözünün sadakası olsun fitil fitil çıksın
ii cnm ne olsun aar ara ateşi çıkıyorrrr neden anlamadım diş sanırım azılarmı çıkacak nee.mina nasılll.özledim hepinizi bak yine girdim ama bişey yazamadan herkes çıkmış bileee.Fatma nbr toprak nasil
selam fatmacıım. iyiyiz sen nasılsın? nerelerdesin. bütün şehirler toplandı bir İZMİR kaldı toplanmayan bak.
müzeyyencim sen ayarla bir gün izmirlileri ama hafat sonu olabilir ancak ctesi çğleden sonra yada pazar c.tesi yarım günnn çalışıyorum bana her daim uyarrr.bende çok istiyorum tanışmak bebişleri tanıştırmakkkk.