Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahar verdiim linkte var tarif nevra eklemişti diş şeklinde resim var
ben kendi şahsıma uyumaması için çekirdekten yetiştiriyorum. ağaç yaşken eğilir:)
kesinlikle aynı fikirdeyim arkadaşım daha söylenecek çok şey var ama :26:
hoppala kesin topiğe mikrobu ben getirdim çok üzgünüm kızlarlokman hekimim sana tavsiye de bulunmaya gerek var mı bilmem sen biliyorsun zaten yapman gerekenleri hemen uygula da ilerlemesin
Valla bigecim cuma günü para çektim hemde hepsini.Cumartesi berenin tüm eksiklerini hallediyim die. Sonra eve geldiğimde paralarım yoktu.dolayısıyla alışveriş yarım kaldı.haftasonu bakıcam nasip olursa.Bu arada burda eskişehirde bir bebek mağazası var. katalog çekimi yapacaklarmış bereni çağırdılar.bende onu götürdüm oraya.Dedim orası kalabalı para almıyım yanıma dedim.çocuğu giydir et sahip çıkamam dedim.ben orayı düşünürken evde paraların çalınacağı aklıma gelmemişti.
banada sipariş versene 1 rakamından ben seni bulurum nasılsa :))))
Ye beni yasminnn
benim beeeen![]()
halim vaktim gücüm olsa yapardım ama yok işte canımbir de yapsaydın vbe yasemincim gerçi sana belli olmaz hamarat hatunsun duramazsın yerinde ama. bu bebiş biraz tutuyor seni allahtan.
Yok canım demedi öyle bişey .. sadece hapı kullan 1 ay sonra bakalım dedi... ee ben kilo veriyorum bundanmış demek .. :26:
hadi yarın görüşürüz kızlar
Tiroit fazla çalıştığı zaman kilo veriliyormuş da az çalışınca kolay kilo verilemiyormuş bu duruma göre senin de kolay kilo verememen lazım benim de hemencecik vermem ama bizim durum tam tersi olmuş.
Bana da bir dr iyotsuz tuz kullan dedi bu muayenehanesine gittiğimde gerek yok dedi hangisine inanmalı ben yine de iyotsuz kullanıyorum iyot tiroit bezindeki harabiyeti artırıyormuş diye okumuştum.
tabiki veririm cnm
selam arkadaşlarım,
dün gece ateşlendim, doğum yaptığım gece bu kadar zor geçmemişti, valla bizim zıpalar iyi dayanıyorlar, maşallah onlara ne zor bişimiş ateşlenmek
canım çıktı ya sabah olmak bilmedi, uyuyamadım, gökay beyde sağolsun 2 saatte bir uyandı
gece kalktım parol içtim 2 tane, sabaha karşı ikimizde uymuşuz
yemin ederim, ayak serçe parmağımın ucuna kadar ağrıyorum
bu arada sağ göğsüme dokunamıyorum, resmen ağrıyor
niye bilmiyorum ama annem oda ateş yapabilir dedi.
kafam kazan gibi, ay ne çok şikayet ettim demi,
ben şimdi gitmek istesem ne doktoruna gitcem..
sanırım pilim bitti artık
MİLLETİMİZİN BAŞI 72. KEZ SAĞOLSUN. 72 yıldır YÜCE ATAM la beraber yattığımız uykudan bizim çocuklarımız uyandırır inşallah ulusumuzu.
Geçen birşey yaşadık aklıma gelmişken paylaşmak istedim. bir arkadaşımızın 3,5 yaşında çocuğu var İHLAS suresini öğretmiş. bir akşam ziyaretinde bize geldiklerinde okuttu hepimiz maaşallah dedik tebrik ettik. Ayberk de çocuğa yapılan övgü v.s. özendi haliyle geldi ben de birşey okuycam dedi. başı dimdik başladı 10.YIL MARŞI' nı okumaya. gözlerim doldu o an. gurur duydum oğlumla. demesin mi çocuğun annesi canım onları nasılsa okulda öğrenecek diye. evimde misafir olmasalar çok şey söyleyecektim o an yutkundum ve yuttum sözleri. O annesinin oğlu yerine göre herşeyi öğrenecek bilecek ve uygulayacak dedim sadece.
KK temizlik şirketi kuralım bari meral :) elimizden her iş gelir evel allah
ya toplanıp her ay birimizin evine temizliğe gidelimBaştan aşağı kırkalrız
Hee bu arada biz doktora gidemedik bugün izinliymiş çünküSabahtan beri nazla uğraşıyorum sürekil ağlayıp bağrıyo. Allahım yarabbim bu kız niye böyle ya. Bişeye dokunmak istesin istediği an dokunamazsa atıyo kendini yerlere anlamadım gitti.. Bende diyodum hava güzel çıkarız dışarı ne mümkün... Kocişte kayseriye gidiyomuş.. Oyy oyyyy..