2009 Aralık Anneleri

Var bu aralar bi gerginlik bunlarda.üstlerine düştükçe bizi çok güzel kullanıyorlar valla.

ya kızlarşaka gibi ama netten göz seğirmesini araştırıyorum. üç gündür hiç durmadan gözüm seğiriyo deli olmak üzereyim ya. tık tık tık tık bi uyurken seğirmiyo yani sanırım ben farketmiyorum ya bu neden olur nası geçer sinirim bozuldu ya.. üç gün! hiç durmadan...

Göz tansiyonu olabilir nacizane fikrim...

Gene sinirlerim bozuldu bige.
Dün gece gene yatamadım yatak odasında gene ağla ağla.Ben bi sigara içeyim en iyisi.gelirim birazdan
canım çok şükür bu kadarıyla atlattınız ya üzme sıkma kendini. Beren'im kendi güzeller güzeli zaten ne giyse olur yakışır ne farkeder annesi. allah beterinden saklasın.
söylenecek herşey söylenmiş burada. arkadaşııım napıyorsun bak depreştirip duruyorsun beni attırırsın sonra buralardan.
kızlar resim yükledim
gördüüüm şeşer mi şeker güzel mi güzel kızının resimlerini. allah nazarlardan saklasın.
ayy müzeyyen okurken ben bile duygulandım affrin maşallah. aman boşver ötekileri kaile almıyorum şuan canım benim ya öp benim yerime akşam olurmu..
ah sibelcim ah ben de boşvereyim sinirlenmeyim diyorum ama ülkenin yarısından çoğunun bu zihniyette olduğu bilmek dokunuyor içime.
öperim teyzesi öpmem mi hiç. sen de güzeller güzeli nazımı öp benim için.
berkay da öyle canım yaa bu aralık bebeklerinin inadı felaket valla nasıl başedicez biz bunlarla.
selma kızlar nasılsınız bakemmmm
selam fatmacıım. iyiyiz sen nasılsın? nerelerdesin. bütün şehirler toplandı bir İZMİR kaldı toplanmayan bak.
izmir-istanbul maçının skoru bilmiyom şekerim ben de tam yazarken geldi ( bak saatlerde tutuyor bunlar beraberdi )ama o bakamadan ben yazdım hallettim kapadım sonra o duşa girince devam ettim sohbete
kesin canım var bu işte birşeyler bu kadar tesadüf olur de mi ama:))

İLK BANA GELİNEYDİ İYİYDİ AMA NAPALIM BEKLERİZ

seviyom kız seni vernellimmmm

SAğol cnm aminnnnn

Göz tansiyonu olabilir nacizane fikrim...

ya bakresimlere bakarken ne geldi aklıma.. bizim komşumuzun yanlışlıkla arabalarına çarpmışlardı. (park halined duran arabaya ama hafif bişi) işte adamlar özür dilediler filan kartlarını verdiler biz hallederiz diye hallettiler. sonra da bi sinema filminin gala gecesi için davetiye verdiler özü niyetine. bizim komşular sen galaya git eve bi gel koltuklar bile yok bide adamlar tam halıları çıkartırken alt komşu görüyo hayırdır diyo onlarda halı yıkama firmasıdiyo kadın dur benimkileride verimdiyo bide kadının halılarını da almışlardı ay gülermisin ağlarmısın..

bu resim çektirme olayı nasıl geldi size?? bana bak dedektif gecıd giibi

Valla aklıma gelmedi değil benide dürttü şeytan ama bu bilindik bir mağaza.Yapmazlar yani :) hem bide en azından fotoğraf çekimi oldu :)

ilk bana gelineydi iyiydi ama napalım bekleriz

Seviyom kız seni vernellimmmm

canım ben vaktin vardır diye boya badana bitene kadar diye yoksa sen 1 numarasın

ne bilim bizim komşularda gittiler galaya güzel güzel izlediler filmi. Verdikleri kartta fos çıktı..

valla ya inanmayacaksın ben ertesi günü banka kasasına koydum eşimde maaşı az az bankamatikten çekiyor evde sadece benim maaş o da hep harcadığım için evde fazla para kalmıyor ama sadece alması değil o dağınıklık o stres yeter zaten

bilgenin dediği gibi kızının başının gözünün sadakası olsun fitil fitil çıksın

ben gidiyorum kızıma artık.Hepiniz Allah'a emanet olun.Nasipse görüşrüz yarın
byeeeeeeeeee
öp berenimi
Valla aklıma gelmedi değil benide dürttü şeytan ama bu bilindik bir mağaza.Yapmazlar yani :) hem bide en azından fotoğraf çekimi oldu :)
hangi mağaza pelin merak ettim

ne bilim bizim komşularda gittiler galaya güzel güzel izlediler filmi. verdikleri kartta fos çıktı..
sibel çok fena başalrına gelen bu olay
allah göstermesin

Herkese iyi akşamlar ,, ben çıkıyorumm ..

öpüldünüz şikerim
iyi akşamlar

Nilgun mastit olmus 2 kutu antibiotik ve cumaya kdr rapor vermis dr nazanda tasinmis dun selami var grip olmus yine
ah nilgün ah
çok geçmiş olsun sana
nazanda iyi günlerde sağlıcakla otursun yeni yuvasında ve çok geçmiş olsun onada

Bende ciktm iyiaksamlarrr
öpüldünüz canım benim

amiiiiiiinnnnn

Ustume dusen gorevi gecte olsa bitirmek uzereyim ama eksikler var. Anne nick / anne isim / bebek isim /dogum gunu / telefon seklinde atmayanlar varsa atsinlar bitereyim

Fatma nbr toprak nasil
ii cnm ne olsun aar ara ateşi çıkıyorrrr neden anlamadım diş sanırım azılarmı çıkacak nee.mina nasılll.özledim hepinizi bak yine girdim ama bişey yazamadan herkes çıkmış bileee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…