Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of yapma yaaaaaaaaaaynenBi de üstüne genzim yanmaya başladı ki
![]()
:82:ben dimiçatlak![]()
:89:
bende eşlik ediyim dicem ama yerim darrr![]()
Yasmin toplanıp gelellimmi bacım
boyar siler süpürür yerleştiriz bir elden
of yapma yaaaaaaaaa
fenaaa:18:
:82:ben dimi
:86: Al bitane daha bige
meral pelin şu 1 lerin tarifini vercketi sende var mı nasıl yapmış bu hatu yaa ? pek güzel olmuş
Yasmin toplanıp gelellimmi bacım
boyar siler süpürür yerleştiriz bir elden
KK temizlik şirketi kuralım bari meral :) elimizden her iş gelir evel allah
ay ne kı o 1 ler merak ettim:89:meral pelin şu 1 lerin tarifini vercketi sende var mı nasıl yapmış bu hatu yaa ? pek güzel olmuş
Tiroit hormonu takviyesi vermiştir sana Nevracığım evet tsh yüksek olunca hipotiroidi oluyormuş ve ilaç kullanman gerekiyormuş peki iyotsuz tuz yemen lazım dedi mi?
heeeeeeeeeeee sen
![]()
yok birbirimizden farkımız hepimiz osmanlı bankasıyız bacum :92:
sanırım nevranın tarifi kullanmıştır bahar tabii adım meral değil o ayrı
sen neler planladın bakalım 2 hafta kaldı beren hanımın doğumgünüsüne :97:
vallahi süper olur baharkk temizlik şirketi kuralım bari meral :) elimizden her iş gelir evel allah
var canımmeral pelin şu 1 lerin tarifini vercketi sende var mı nasıl yapmış bu hatu yaa ? Pek güzel olmuş
heeeeeeeeeeee sen
![]()
Yok birbirimizden farkımız hepimiz osmanlı bankasıyız bacum :92:
Delüüüüüüüüüüüü
Sanırım nevranın tarifi kullanmıştır bahar tabii adım meral değil o ayrı
Sen neler planladın bakalım 2 hafta kaldı beren hanımın doğumgünüsüne :97:
Kurabiye tarifini bige ve sana mail attım baharcım
meral pelin şu 1 lerin tarifini vercketi sende var mı nasıl yapmış bu hatu yaa ? pek güzel olmuş
canaaaan bu senmisin? adını mı değiştin?
sağol canımmmmm
bişe yaptığım yapacağım yok eşim düşünsün artık napim
nilgüüüüüün noldun canım ya, çok geçmiş olsun![]()
planlarım çoktu paralarım gitti :))) hayırlısı bakalım ufaktan başladım ama şuan farklı bişey yok daha ortada
Kurabiye tarifini bige ve sana mail attım baharcım
selam arkadaşlarım,
dün gece ateşlendim, doğum yaptığım gece bu kadar zor geçmemişti, valla bizim zıpalar iyi dayanıyorlar, maşallah onlara ne zor bişimiş ateşlenmek
canım çıktı ya sabah olmak bilmedi, uyuyamadım, gökay beyde sağolsun 2 saatte bir uyandı
gece kalktım parol içtim 2 tane, sabaha karşı ikimizde uymuşuz
yemin ederim, ayak serçe parmağımın ucuna kadar ağrıyorum
bu arada sağ göğsüme dokunamıyorum, resmen ağrıyor
niye bilmiyorum ama annem oda ateş yapabilir dedi.
kafam kazan gibi, ay ne çok şikayet ettim demi,
ben şimdi gitmek istesem ne doktoruna gitcem..
sanırım pilim bitti artık
ben kendi şahsıma uyumaması için çekirdekten yetiştiriyorum. ağaç yaşken eğilir:)ee böle düşünenler yüzünden şuan bu haldeyiz yaa.. allah bu günden beter etmesin milletimizii.. inşll. müzeyyencim yeni nesil uyumuyacakk..
kesinlikle aynı fikirdeyim arkadaşım daha söylenecek çok şey var ama :26:MÜZEYYEN ben senin mesajı atlamışım tatlım ya...
onlara söylenecek çoooooooook şey var da ben sabah da söylemiştim tek cümleyle cevap veriyorum
"Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçluyuz"... altını doldurmaya bile gerek duymuyorum biraz kafası çalışan herkes bugün gönül rahatlığıyla dini vecibelerini yerine getirebilmesinin bile Atatürk sayesinde olduğunu anlar görür
Allahım tez zamanda hepsini uyandırsın bu gaflet uykusundan... topla tüfekle yapılamayan 87 yılda masada yapıldı çünkü sonraki adımın ne olduğu belli![]()
benim komşumda var aynı sorun ama onda bunlardan farklı olarak kilo da var baharcımMerhaba kızlar ben geldim.Bigecim dr bana tiroidlerin yüksek bu da vücutta terleme zayıflama ve sinir yapar dedi. Senin böyle bir rahatsızlığın mı var yoksa?
hoppala kesin topiğe mikrobu ben getirdim çok üzgünüm kızlaraynenbi de üstüne genzim yanmaya başladı ki
![]()
sen nasıl oldun meral?Bige valla bugün akşam olmak bilmiyor
sağol canımmmmm
bişe yaptığım yapacağım yok eşim düşünsün artık napim