2009 Aralık Anneleri

Valla bigecim cuma günü para çektim hemde hepsini.Cumartesi berenin tüm eksiklerini hallediyim die. Sonra eve geldiğimde paralarım yoktu.dolayısıyla alışveriş yarım kaldı.haftasonu bakıcam nasip olursa.Bu arada burda eskişehirde bir bebek mağazası var. katalog çekimi yapacaklarmış bereni çağırdılar.bende onu götürdüm oraya.Dedim orası kalabalı para almıyım yanıma dedim.çocuğu giydir et sahip çıkamam dedim.ben orayı düşünürken evde paraların çalınacağı aklıma gelmemişti.

sabah çıkmadan defne yağı içtim ama gün içinde destekleyemedim eve gideyim bi bakıma alırım kendiceğizimi

YAZARINI BİLMİYORUM AMA PAYLAŞMAK İSTEDİM
Bugün 10 Kasım. Tam 72 senedir bedenen aramızda yoksun.
Ruh yaşar, beden önemsizdir Atam.
İlke yaşar, zaman geçicidir Atam...
Seni merak ediyorum...
*
Merak ediyorum seni Atam...
Biz burada dört çapulcuyla başa çıkamazken yedi düvele nasıl kafa tuttun, bunu merak ediyorum...
Yoksa rakıyı nasıl içtiğin beni hiç ilgilendirmiyor Atam...
Muhakkak ki, bi büyük içip kediyi düelloya davet eden farenin ruh haliyle değildi bu...
Muhtaç olduğun kudreti nereden bulacağının bilinciydi bu cesaretin kaynağı Atam.
*
Seni merak ediyorum Atam...
Senin de yanında yakınında hain vardı.
Senin de tökezlemen için an kollayan vardı.
Nasıl düşmedin Atam?
Nasıl bu kadar zeki ve öngörülü oldun?
Bunları nasıl temizlediğin beni ilgilendirmiyor Atam.
Ben, buna nasıl vakıf olup dirayet gösterdiğinle ilgiliyim.
*
72 yıl sonra bile merak ettiklerim var Atam.
72 yıl boyunca mazlum milletler senin önderliğini, askeri dehanı ve medeniyet hassasiyetini örnek alırken, biz içimizden çıkanların seni 'sıradan Mustafalaştırma' gayretini neye borçluyuz, bunu anlamaya çalışıyorum Atam...
Merak ediyorum...
Senin içtiğin içkinin yanında yediğin leblebinin renginin kime ne faydası olacak?
*
Anlamaya çalışıyorum Atam.
72 yılın ardından, adını anınca, resmini görünce, bayrağı dalgalanınca bu kadar gurur duyan, bu kadar hassaslaşan bir milletin içinde bu kadar çalı nasıl yetişmiş?
Bunlar yetişirken biz nerdeymişiz?
Senin bahçeni temiz tutamamışız Atam.
Bu kadar iman sahibi bir millet, bu konuda nasıl gaflete düşmüş Atam?
*
Bunca yıldan sonra, senin fikirlerini, önderliğini ve dehanı bir kenara bırakıp, ebediyete karışmış bedenine otopsi yapmaya kalkışanlar, buradan hangi insani, hangi vicdani ve hangi ahlaki sonuca varacaklar, bir de bunu merak ediyorum Atam.
*
Söylediğin gibi.
Senin naçiz vücudun bir gün toprak oldu.
Şimdi fikir ve ilkelerinle oynuyorlar...
Pekiyi bu şekilde nasıl Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak Atam?
'Rahat uyu' diyemiyorum...
Çünkü ben rahat uyuyamıyorum Atam...

hay allahım... buna diyecek çok bir şey yok baharcım o para kısmetten çıkmış tek açıklaması bu
napalım para yanında olup düşmeseydi çalınmasaydı da çekim sırasında berenin tırnağına zarar gelseydi daha mı iyiydi? düşünme artık can sağlığı olsun eminim bi sürü güzel elbisesi vardır velev ki yenisi alacak durumun olmasa bile onlardan giyer misler gibi

Yok canım demedi öyle bişey .. sadece hapı kullan 1 ay sonra bakalım dedi... ee ben kilo veriyorum bundanmış demek .. :26:

Tiroit fazla çalıştığı zaman kilo veriliyormuş da az çalışınca kolay kilo verilemiyormuş bu duruma göre senin de kolay kilo verememen lazım benim de hemencecik vermem ama bizim durum tam tersi olmuş.
Bana da bir dr iyotsuz tuz kullan dedi bu muayenehanesine gittiğimde gerek yok dedi hangisine inanmalı ben yine de iyotsuz kullanıyorum iyot tiroit bezindeki harabiyeti artırıyormuş diye okumuştum.

hadi yarın görüşürüz kızlar

güle güle canımm .. umuttu ve seni öpüyorumm

valla şimdi tekrar baktımda okuduklarımdan benimde kafam karıştı :26: dr bıraktım bu işi olmadı başka bi dr daha gider tekrar tahlil filan yaptırırımm ..

nilgüüün yettim bacım :) mastit olmasın. valla ben 6 kere oldum biliyosun mememden çekmediğim kalmadı. hiçbişeyin yokken hastalık belirtisi filan aniden ateşin çıkıyo sonra titreme üşüme.. memede ağrı kolunu bile kaldıramıyosun ama memede kızarıklık oluyo. kadın doğumcu ilgileniyo ama bişi yapmıyolar. antibiyotik veriyo sık sık emzirmen masaj yapman gerekiyo sıcak duş iyi geliyo.. ben sıccak su torbası koyuyodum. hee bide naz öteki memeyi emerken diğerini sağıyodum öyle daha kolay açılıyo. tabi sıpa bırakıp bırakıp makineyle oynamak istiyo o ayrı.. çok geçmiş olusun canım..

ayy müzeyyen okurken ben bile duygulandım affrin maşallah. aman boşver ötekileri kaile almıyorum şuan canım benim ya öp benim yerime akşam olurmu..

KK temizlik şirketi kuralım bari meral :) elimizden her iş gelir evel allah

ya toplanıp her ay birimizin evine temizliğe gidelim baştan aşağı kırkalrız

hee bu arada biz doktora gidemedik bugün izinliymiş çünkü sabahtan beri nazla uğraşıyorum sürekil ağlayıp bağrıyo. allahım yarabbim bu kız niye böyle ya. bişeye dokunmak istesin istediği an dokunamazsa atıyo kendini yerlere anlamadım gitti.. bende diyodum hava güzel çıkarız dışarı ne mümkün... kocişte kayseriye gidiyomuş.. oyy oyyyy..

Neler yazacaktım alıntılar yaptım elektrik gitti alıntılar gitti ben de o arada unuttum ya kızlar ben çok unutuyorum herşeyi aaaa şunu yapacaktım aaaa bunu yapacaktım oluyorum sürekli
ben de de var sinir ve kilo alamama sorunu gitsem tiroide baktırsam hiç fena olmayacak annemde var tiroit çalışmıyor dr gene yükseltti hapını 2 ayrı hap içiyor imkanı olanlar cerrahpaşa da aydın bey var dahiliye ana bilim dalı başkanı ve özel bölüm kürsü başkanı hem çok iyi bir prof hem süper tatlı bir insan
izmir-istanbul maçının skoru bilmiyom şekerim ben de tam yazarken geldi ( bak saatlerde tutuyor bunlar beraberdi )ama o bakamadan ben yazdım hallettim kapadım sonra o duşa girince devam ettim sohbete

valla ne güzel olur benim ev dandini ilk bana geli,n sonra yasmine gideriz parayla değil bacılar sırayla

allah kavuştursun canım ben sakinleştim her gelen oooooo kimin bu çiçekler diyor hoşuma gidiyor evde verse kızabilirdim ama jesti güzeldi dimi ( hemen yumuşadım vernellenmiş gibi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…