2009 Aralık Anneleri

of yapma yaaaaaaaaa
fenaaa:18:

:82:ben dimi

:86: Al bitane daha bige

heeeeeeeeeeee sen

yok birbirimizden farkımız hepimiz osmanlı bankasıyız bacum :92:

meral pelin şu 1 lerin tarifini vercketi sende var mı nasıl yapmış bu hatu yaa ? pek güzel olmuş

sanırım nevranın tarifi kullanmıştır bahar tabii adım meral değil o ayrı
sen neler planladın bakalım 2 hafta kaldı beren hanımın doğumgünüsüne :97:

Tiroit hormonu takviyesi vermiştir sana Nevracığım evet tsh yüksek olunca hipotiroidi oluyormuş ve ilaç kullanman gerekiyormuş peki iyotsuz tuz yemen lazım dedi mi?

Yok canım demedi öyle bişey .. sadece hapı kullan 1 ay sonra bakalım dedi... ee ben kilo veriyorum bundanmış demek .. :26:

planlarım çoktu paralarım gitti :))) hayırlısı bakalım ufaktan başladım ama şuan farklı bişey yok daha ortada

kk temizlik şirketi kuralım bari meral :) elimizden her iş gelir evel allah
vallahi süper olur bahar
meral pelin şu 1 lerin tarifini vercketi sende var mı nasıl yapmış bu hatu yaa ? Pek güzel olmuş
var canım
nevradan almıştım kurabiye tarifini
1 numaralı kubat aldınmı sen
ben int sipariş vericem
birde şeker hamuruna ihtiyaç var cnm

nilgün çook büyük geçmiş olsun

ee böle düşünenler yüzünden şuan bu haldeyiz yaa.. allah bu günden beter etmesin milletimizii.. inşll. müzeyyencim yeni nesil uyumuyacakk..
ben kendi şahsıma uyumaması için çekirdekten yetiştiriyorum. ağaç yaşken eğilir:)
kesinlikle aynı fikirdeyim arkadaşım daha söylenecek çok şey var ama :26:
Merhaba kızlar ben geldim.Bigecim dr bana tiroidlerin yüksek bu da vücutta terleme zayıflama ve sinir yapar dedi. Senin böyle bir rahatsızlığın mı var yoksa?
benim komşumda var aynı sorun ama onda bunlardan farklı olarak kilo da var baharcım
aynen bi de üstüne genzim yanmaya başladı ki
hoppala kesin topiğe mikrobu ben getirdim çok üzgünüm kızlar lokman hekimim sana tavsiye de bulunmaya gerek var mı bilmem sen biliyorsun zaten yapman gerekenleri hemen uygula da ilerlemesin
Bige valla bugün akşam olmak bilmiyor
sen nasıl oldun meral?
sağol canımmmmm
bişe yaptığım yapacağım yok eşim düşünsün artık napim

bir de yapsaydın vbe yasemincim gerçi sana belli olmaz hamarat hatunsun duramazsın yerinde ama. bu bebiş biraz tutuyor seni allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…