• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bende ilaç içiyorum ama bu aralar çok aksattım benimde kontrole gitmem lazım.İhmal etmeyelim şu tiroitleri sonradan iş çıkarmasınlar başımıza.

haklsın canım ihmal etmemek gerekiyooo.. ben ilaç konusunu koçişkoma devrettim her sabah koyuyoo önüme .. yoksa ben de unuturum içmeyi..

MELİKE evlenme yıldönümünüz kutlu olsun canım. kaynana dırdırı gölgesi ve şerrinden uzak mutlu huzurlu sevgi dolu yıllar geçirmenizi dilerim kocişinle ve güzel turtanla. ah şu gelinlerini rakip görmeyi bırakıp kızları olarak benimseseler hiç sorun kalmayacak ama nerdee.

akşam ne olmuş İZMİR-İSTANBUL maç sonucu sordun mu:)) ben tam burda dert yanarken geliverdi benimki nasıl kapattığımı bilemedim kapı sesini duyunca basılıyordum az kalsın:)

Son düzenleme:
test yaptım bişey çıkmadı :) umarım bişey yoktur

hadi hayırlısı baharcım

günaydın kızlar....

günaydınnnnnnnnnn :29:

kan testi yaptır en iyisi bahar
endişelendirmek istemem ama benim 5.gün negatif çıktı 10.gün pozitif
geç döllenme olmuş
allahım gönlüne göre versin canım benim :110:

bence de bahar kan testi şart :94:

bmde 10 gün gecikmeli oldu bahar emzridiğimiz için olabiliyomuş düzensixzlik

canancım bahar emzirmiyor :92:

YASEMİN ah yakın olsak da keşke gelsek bir günde toplayıp bir günde yerleştirsek eşyalarını. Aman yorma kendini güzelim. önce kendi sağlığın sonra da iki bebişini düşün.

yemeğe gidenlere afiyet olsun
afiyet olsun süt olsun diyenlere peşinen teşekkürler

Benim de TSH hormonu normalin altında çıkmıştı, ayrıca triot ultrasonunda da tiroidit bulguları vardı.Hipertiroidi varmış aynı zamanda gerçi burada araştırma hastanesinin doktorları bir şey demiyorlar o testi bu testi yap gel demekten başka girmem çıkmam zaten üç dk en fazla. Ben de bütün testlerimi yaptırıp doç. bir dr un muayenehanesine gittim adam uzun uzun muayene etti sorular falan sordu sonunda da sen hasta değilsin dedi doğum sonrası değişen hormon dengesi, stres vs yüzünden bu durumlar görülebilir dedi postpartum tiroidit teşhisi koydu ilaç falan kullanma sadece üç ayda bir testlerini tekrar ettir dedi böyle işte. Doğum sonrası sıklıkla görülebiliyormuş tiroidit.

selam arkadaşlarım,

dün gece ateşlendim, doğum yaptığım gece bu kadar zor geçmemişti, valla bizim zıpalar iyi dayanıyorlar, maşallah onlara ne zor bişimiş ateşlenmek
canım çıktı ya sabah olmak bilmedi, uyuyamadım, gökay beyde sağolsun 2 saatte bir uyandı
gece kalktım parol içtim 2 tane, sabaha karşı ikimizde uymuşuz
yemin ederim, ayak serçe parmağımın ucuna kadar ağrıyorum
bu arada sağ göğsüme dokunamıyorum, resmen ağrıyor
niye bilmiyorum ama annem oda ateş yapabilir dedi.
kafam kazan gibi, ay ne çok şikayet ettim demi,
ben şimdi gitmek istesem ne doktoruna gitcem..

sanırım pilim bitti artık

Son düzenleme:
pelin resimler çok güzel çıkmış, maşallah ikinize de :nazar:
birde diğer açtığın konu ne ben kaçırdım sanki

MİLLETİMİZİN BAŞI 72. KEZ SAĞOLSUN. 72 yıldır YÜCE ATAM la beraber yattığımız uykudan bizim çocuklarımız uyandırır inşallah ulusumuzu.

Geçen birşey yaşadık aklıma gelmişken paylaşmak istedim. bir arkadaşımızın 3,5 yaşında çocuğu var İHLAS suresini öğretmiş. bir akşam ziyaretinde bize geldiklerinde okuttu hepimiz maaşallah dedik tebrik ettik. Ayberk de çocuğa yapılan övgü v.s. özendi haliyle geldi ben de birşey okuycam dedi. başı dimdik başladı 10.YIL MARŞI' nı okumaya. gözlerim doldu o an. gurur duydum oğlumla. demesin mi çocuğun annesi canım onları nasılsa okulda öğrenecek diye. evimde misafir olmasalar çok şey söyleyecektim o an yutkundum ve yuttum sözleri. O annesinin oğlu yerine göre herşeyi öğrenecek bilecek ve uygulayacak dedim sadece.

Benim de TSH hormonu normalin altında çıkmıştı, ayrıca triot ultrasonunda da tiroidit bulguları vardı.Hipertiroidi varmış aynı zamanda gerçi burada araştırma hastanesinin doktorları bir şey demiyorlar o testi bu testi yap gel demekten başka girmem çıkmam zaten üç dk en fazla. Ben de bütün testlerimi yaptırıp doç. bir dr un muayenehanesine gittim adam uzun uzun muayene etti sorular falan sordu sonunda da sen hasta değilsin dedi doğum sonrası değişen hormon dengesi, stres vs yüzünden bu durumlar görülebilir dedi postpartum tiroidit teşhisi koydu ilaç falan kullanma sadece üç ayda bir testlerini tekrar ettir dedi böyle işte. Doğum sonrası sıklıkla görülebiliyormuş tiroidit.

aha demek ki neymiş her teşhise dayanarak ilaç almayacakmışız!!! Tiroit sinir yapıyor mu ya?

selam arkadaşlarım,

dün gece ateşlendim, doğum yaptığım gece bu kadar zor geçmemişti, valla bizim zıpalar iyi dayanıyorlar, maşallah onlara ne zor bişimiş ateşlenmek
canım çıktı ya sabah olmak bilmedi, uyuyamadım, gökay beyde sağolsun 2 saatte bir uyandı

canım çok geçmiş olsun... göğüsten dolayı olabilir ateşin... sibele sormak lazım o ne doktoruna gidiyordu ki

evet ebrucum banada dr öyle söle. ben bakırköy acıbademe gittim. dr muayenede boğazım d nödül tesbit etti ama ultrosonda görülmedi. kan testinde TSH çok yüksek çıktı ... daha sonra başka testlerde yaptı dr.. en sonunda HAŞİMATO olduğuma karar kıldı . triotlerime savaş açmışım o da malup olmuş. verdiğim ilaç değil dedi . nasıl arabanın benzini bitince araban stop eder benzin alırsın .. seninde aynı şekilde triotler vücudun motoru senin motorun durmuş . dışarıdan takviye almam lazım dedi. 1 ay kullanacam sonra tahliller tekrar baştan .. :94:

selam arkadaşlarım,

canıım çok geçmiş olsun yaa ne şikayeti her yerin dökülüyordur şimdi keşke dinlenme fırsatın olabilse. kadın doğum doktoruna bir anlatsan durmu o yönlendirir seni.

Merhaba arkadaslar, umarim sizler ve de mis kokululariniz iyi ve sagliklisinizdir.

Biraz bizden haber vermek icin ugradim.
Bebegimin eeg sonucu yarin cikiyor, umarim korktugum sey basima gelmez.
Ayrica; 1 bucuk haftadir, ayaga kaldirdigimda ayaklari pancar gibi yere yigilan oglum,
basiyor ve adim atmak istiyor. 3 gundur de yuz ustunden sirt ustune donuyor.
Bu daha cok yeni bir gelisme.

iste boyle..

inşallah iyi haberlerini bekliyorz , benimde aklımdan geçmişti ne yaptılar acaba diye,
sen yine bizi merakta bırakma gelişmelerden haberdar et
kuzunada bin maşallah bak başlamış bayağı bayağı hareketlenmiş

aha demek ki neymiş her teşhise dayanarak ilaç almayacakmışız!!! Tiroit sinir yapıyor mu ya?

canım çok geçmiş olsun... göğüsten dolayı olabilir ateşin... sibele sormak lazım o ne doktoruna gidiyordu ki

ay ölüyorum bige ya, sibel nerdesin????????????

canıım çok geçmiş olsun yaa ne şikayeti her yerin dökülüyordur şimdi keşke dinlenme fırsatın olabilse. kadın doğum doktoruna bir anlatsan durmu o yönlendirir seni.

çok sağol müzeyyen, aynen öyle ki ben ıvır zıvıra ağrı demem, o kadar yani

haklısın ya arayım bi

selam arkadaşlarım,

canım çok geçmiş olsun ..

MİLLETİMİZİN BAŞI 72. KEZ SAĞOLSUN. 72 yıldır YÜCE ATAM la beraber yattığımız uykudan bizim çocuklarımız uyandırır inşallah ulusumuzu.

Geçen birşey yaşadık aklıma gelmişken paylaşmak istedim. bir arkadaşımızın 3,5 yaşında çocuğu var İHLAS suresini öğretmiş. bir akşam ziyaretinde bize geldiklerinde okuttu hepimiz maaşallah dedik tebrik ettik. Ayberk de çocuğa yapılan övgü v.s. özendi haliyle geldi ben de birşey okuycam dedi. başı dimdik başladı 10.YIL MARŞI' nı okumaya. gözlerim doldu o an. gurur duydum oğlumla. demesin mi çocuğun annesi canım onları nasılsa okulda öğrenecek diye. evimde misafir olmasalar çok şey söyleyecektim o an yutkundum ve yuttum sözleri. O annesinin oğlu yerine göre herşeyi öğrenecek bilecek ve uygulayacak dedim sadece.

ee böle düşünenler yüzünden şuan bu haldeyiz yaa.. allah bu günden beter etmesin milletimizii.. inşll. müzeyyencim yeni nesil uyumuyacakk..

Back