kızlar bugün oğlumuzla ikinci günümüz ve kayınvalideden ilk darbeyi yedim.. yanımda annem kaldı hastanede diye olay çıkardı.. ağlamaktan canım çıktı çok moralim bozuk.. iyicene soğudum artık.. şuan ne dicemi bilemiyorum bile.. anlatmaya nerden başlıycamı bile bilemiyorum, belki kendimi toplayınca paylaşırım sizinle.. terbiyesizliğin alçaklığın bu kadarı olmaz..
meybon ben de 38 +5 günlük hamileyim. eşim askerde doğumda yanımda olamayacak. eşimin ailesi ise beni hiç istemedi (ortada hiç bir sebep yokken) arada konuşuyor sonra tlflarımı bile açmıyor. ilk hamile kaldığımı öğrenince eşimle 4 ay konuşmadı. sonra yazın 2 ay konuştu askere gitti eşim ağustostan beri beni ne arıyor ne soruyor. doğurup doğurmadığımı bile merak etmiyorlar. şimdi utanmadan eşime bebek bizde de kalır değil mi diyormuş.
sıkma canını bebeğine odaklan onun sağlıklı olmasına şükret. benim bebeğim sağlıkla doğsun başka bişey istemiyorum.
meybon ben de 38 +5 günlük hamileyim. eşim askerde doğumda yanımda olamayacak. eşimin ailesi ise beni hiç istemedi (ortada hiç bir sebep yokken) arada konuşuyor sonra tlflarımı bile açmıyor. ilk hamile kaldığımı öğrenince eşimle 4 ay konuşmadı. sonra yazın 2 ay konuştu askere gitti eşim ağustostan beri beni ne arıyor ne soruyor. doğurup doğurmadığımı bile merak etmiyorlar. şimdi utanmadan eşime bebek bizde de kalır değil mi diyormuş.
sıkma canını bebeğine odaklan onun sağlıklı olmasına şükret. benim bebeğim sağlıkla doğsun başka bişey istemiyorum.
KARNIM ACIYOOO mafoldumben
sselam kızlar bende sürekli yazılanları okuyorum ama yazmıyordum. bugün tam 40+4üm ama oğlumun doğmaya hiç niyeti yok.. yerinde mutlu mesut herhalde
sselam kızlar bende sürekli yazılanları okuyorum ama yazmıyordum. bugün tam 40+4üm ama oğlumun doğmaya hiç niyeti yok.. yerinde mutlu mesut herhalde
KARNIM ACIYOOO mafoldumben
sancım falan hiç birşeyim yok çok rahatım.. geçmişte okudum bi arkadaş yazmış teyzesi sölemiş düz yere oturup bacak bacak üstüne at dye.. denedim atamıyorum ve inşallah bugün yarın doğuma gideriz artık çok sabırsızlanıyorum
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
mafoldumben mafoldumben
DAYANAMIYORUM ARTIIIIIKKKKK dayanamıycam kızzllarrr
gucum tukendi sabredemıyorum çok agırlaştım benn napıcamı sasırdım
canım acıyo hareket edemıyorumm :1no2: :çok üzgünüm:
pelinnn napiyonnn mina napiyoo