yok yok biz kesin doguramıycazz mafoldumben
yaaaa
öyle deme amaaa
eninde sonunda çıkacaklar
mecbur öyle yada böyle
sağlıklı olsunlarda en önemlisi bu çıkacakları zaman da geleicek elbet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off ya ruhum daraliyo bunaliyorum durduk yere aglayasim geliyo canim yemek istemiyoo offf
hande bukadar bekledik bari normal dogurabilsek :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
en cok da ondan korkuyorum zaten
rabbım hayırlısını versın ama bu kadar beklıyoz,
nefesı popomdan alıyom,uyku uyuyamıyorum,hele bu son 3 gundur de karnımdakı yara ve kasıntılar delı etti beni resmen beynıme vuruyo;ayaklarımdakı şişlikler cabası
hareket bile edemıyorum;hos yavrularımız için herseye katlanılır o ayrı ama bu kadar bekleyıp sabredıp bı de sezeryan olmak zorunda kalırsam üzülürüm valla :1no2:
aynen canım bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sıkılıyorum içimde bir sıkıntı var sanki kalbim sıkışıyor hiç enerjim yok mafoldumben
melikeeee
dön dolaş sen ben ve dilekten baska kımse yok
amann yaaa :gitme:
valla yaa ne bu buldular minicikleri bizi unuttular bugün bende hiç iyi değilim kendimi hiç iyi hissetmiyorum sancı falan yok ama sıkıntım var :CüvCüv: biz doğurunca onlar döneccek o zaman da biz onlarla konuşmayalım sengözlerimebaksanab
valla yaa ne bu buldular minicikleri bizi unuttular bugün bende hiç iyi değilim kendimi hiç iyi hissetmiyorum sancı falan yok ama sıkıntım var :CüvCüv: biz doğurunca onlar döneccek o zaman da biz onlarla konuşmayalım sengözlerimebaksanab[/QUOT
:):):) valla hepsı unuttu.yıne de arada bır pelın gırıp bıze moral oluyo diğer kızlardan tık yok...aman kız zamanları olmuyodur ne yapsınlar kuzuları bulunca belkı bızımde gırmeye fırsatımız olmaz kim bilir :1hug:
evet bizde onlarla konusmayizz:teselli: bebisleri emzirmekti gaziydi uykusydu beziydi derken cok yogunlardiir bende arada ocak annelrine takiliyomm her ihtimale karsi ocaga kalirsam diyeekaydirigubbakcemile3
ne yani demek ocaga kalırsan bızı bırakırsın öylemi klava:
valla ben ocak annesı de olsam kasım annesı de olsam baska bı yere gıdemezdım heralde...
evet bizde onlarla konusmayizz:teselli: bebisleri emzirmekti gaziydi uykusydu beziydi derken cok yogunlardiir bende arada ocak annelrine takiliyomm her ihtimale karsi ocaga kalirsam diyeekaydirigubbakcemile3
valla yaa ne bu buldular minicikleri bizi unuttular bugün bende hiç iyi değilim kendimi hiç iyi hissetmiyorum sancı falan yok ama sıkıntım var :CüvCüv: biz doğurunca onlar döneccek o zaman da biz onlarla konuşmayalım sengözlerimebaksanab[/QUOT
:):):) valla hepsı unuttu.yıne de arada bır pelın gırıp bıze moral oluyo diğer kızlardan tık yok...aman kız zamanları olmuyodur ne yapsınlar kuzuları bulunca belkı bızımde gırmeye fırsatımız olmaz kim bilir :1hug:
tabii ya durmaz ki o minicik enerji bombaları onların gözü dönmüştür uykusuzluktan internetin ne olduğunu bile hatırlamazlar artık izinler bitip işe dönünce kavuşacağız eski düzene
kızlar bugün oğlumuzla ikinci günümüz ve kayınvalideden ilk darbeyi yedim.. yanımda annem kaldı hastanede diye olay çıkardı.. ağlamaktan canım çıktı çok moralim bozuk.. iyicene soğudum artık.. şuan ne dicemi bilemiyorum bile.. anlatmaya nerden başlıycamı bile bilemiyorum, belki kendimi toplayınca paylaşırım sizinle.. terbiyesizliğin alçaklığın bu kadarı olmaz..
kızlar bugün oğlumuzla ikinci günümüz ve kayınvalideden ilk darbeyi yedim.. yanımda annem kaldı hastanede diye olay çıkardı.. ağlamaktan canım çıktı çok moralim bozuk.. iyicene soğudum artık.. şuan ne dicemi bilemiyorum bile.. anlatmaya nerden başlıycamı bile bilemiyorum, belki kendimi toplayınca paylaşırım sizinle.. terbiyesizliğin alçaklığın bu kadarı olmaz..