aslında bende süttü baldı yumurta beyazıydı, yavaş yavaş başlayım diyorum ama, bi türlü başlayamadım, alıştırmak lazım artık
ne güzel sen daha rahat temin edersin işte.anzer daha yoğun bir bal o çok daha pahalıydı sanırım ya bularda çeşit çeşit var üretim varya ondan
evet müğzeyyen kaşarı meşhur zaten buranın çok süper her ay alıoz 1 kilo zaten severdik
kars yolu kağpımın önünden geçiyor kızçok yakın 1 saat bize
ahh sorma bilge sorma. zaten benim dişler biraz hassas berkayı severken sıkmaktan dişlerimi ağrıtıyprum valla.yesinler onun fıçınıkaymaklı lokum bunlar yaaaaaaa
bizim doktor da yavaş yavaş başlayabilirsiniz azar azar dedi.valla pelin ben 2 haftaya yakın zamandır Halite çam balı veriyorum 1 yaşını beklemedim yani ..eşimin arkadasının arılar işte öyle dağda bağda otlayıp yapıyolarmış balı . .başlarda korktum ama bizde oyle alerjik bi durum olmadı çok şükür . .
sağol nilgüncümm. inşallah hep beraber nice ayları yıllarını görelim kuzuların.müzeyyen, yeni yaşın kutlu olsun, çocuklarınla eşinle braber nice mutlu yılların olsun
Berkay paşamada nice aylar nice yıllar,
meral geçmiş olsun dikkat et kendne, biz hastalanınca hiç birşey yolunda gitmiyor ona göre,
Fatma tşk ederim, yaptın mı çorbayı?, sen iyi msin? Azra sultan nasıl?
nevra naber???
güle güle sen de öp kokla yaramaz paşayı.yarın görüşürüz öpün koklayın kuzuları
aslında bende süttü baldı yumurta beyazıydı, yavaş yavaş başlayım diyorum ama, bi türlü başlayamadım, alıştırmak lazım artık
Bana bu ay doktor ufak ufak beyaza basla artik dedi. Ama eylül hic sevmedi .
Bu arada eylül biraz once yemek yerken tikandi . Oksuremedi. Kipkirmizi kesildi . Parmagimi sokup kusturdum . Bi sure gelemedim kendime.
ay Burcu ya korkutma bizi valla Allahım korusun hepsini ..Halitte bazen oksuruyo yemek yerken oyle kalıyo Allahım korusun hepimizinkinide çok çok geçmiş olsun sanadda eylül kusuyzdda . .
Aslında kızlar ben bişey itiraf edim yumurtanın beyazını hiççmi hiç ayırdetmedim şimdiye kadan ..ayrıcan pastörize yada annemin sütçüsünün sütündende mama yapıyorum ..balıda bikaç haftadır başladım . . Allaha şükür şimdilik iyi ..yani ben şu devam sütünü hiç kullanmadım aslında oda kafama takılıyo Halit şimdilik emio acaba bu devam sütü neyim vermek şartmı yoksa olmasada olurmu bir bilene soralım ?
Hic okuyamiyorum gecmisi ya neler atlliyorum
Meralcim cok gecmis olsun
Bahar ne testi tirstim ben yine
Bu arada eylül biraz once yemek yerken tikandi . Oksuremedi. Kipkirmizi kesildi . Parmagimi sokup kusturdum . Bi sure gelemedim kendime.
güle güleeee cnmyarın görüşürüz öpün koklayın kuzuları
müdürüme durumu aktardımÇok gecmiş olsun ..oda boşaldımı ?
alerji yapmadıysa afiyet bal şeker olsun haliteAslında kızlar ben bişey itiraf edim yumurtanın beyazını hiççmi hiç ayırdetmedim şimdiye kadan ..ayrıcan pastörize yada annemin sütçüsünün sütündende mama yapıyorum ..balıda bikaç haftadır başladım . . Allaha şükür şimdilik iyi ..yani ben şu devam sütünü hiç kullanmadım aslında oda kafama takılıyo Halit şimdilik emio acaba bu devam sütü neyim vermek şartmı yoksa olmasada olurmu bir bilene soralım ?
sağol şikerümHic okuyamiyorum gecmisi ya neler atlliyorum
Meralcim cok gecmis olsun
Bahar ne testi tirstim ben yine
seni emiyorsa devam sütüne gerek yok , yan ben öyle bir durumda devam sütü vermem
4 gün gecikmiş adeti, test yap dedik ama akşam alacakmış,
amman ya burcu, bebekliğinden beri, tıkanma işi senide Eylülüde yordu ya
geçmiş olsun, ne yiyordu ki
yok gecende yaptırdım şimdilik iyi dedi doktor heee bide bana gösteriyo verileri ne anlıycaksam :)güle güleeee cnm
sende paşamı öp kokla benim yerime
müdürüme durumu aktardım
1 ilave yatak koyalım dedi kendülerüüü
reviri karıştırdım bir anda iyi oldu
ağlamaya meme vermiyorlar
alerji yapmadıysa afiyet bal şeker olsun halite
yaşında kan sayımını muhakkak yaptır ama
inek sütü kansızlık yapar
u
Sebze corbasi. Misir koydum icine. Tane misirin yarisini blendar ezmemis ondan ogurmus
berkay ısıra ısıra yumurtamı yiyor
bin maşallah kuzuma
bizde pütür yok hala
rondo elimiz ayağımız hala
berkay ısıra ısıra yumurtamı yiyor
bin maşallah kuzuma
bizde pütür yok hala
rondo elimiz ayağımız hala
zamanı gelice alışıııııııııııııııııııııııııır merak etme,
öykü üzmez annesini
Maşallah berkay maşasına .. bizimkide canı isterse ısıra ısıra yiyiyo valla. canı istemezse hiç bişey yediremiyorsunn ..
ben çıkıyorumm oğluşuma gideyimm bir an öncee ..
bütün kuzuları kocaman öpüyorumm .. tabiki güzel annelerinii dee..
bana kalırsa sezeryan olmayın derim.ben mecburiyetten oldum.doğum anı güzelde sonrası hayat boyu zorluk bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?