2009 Aralık Anneleri

aslında bende süttü baldı yumurta beyazıydı, yavaş yavaş başlayım diyorum ama, bi türlü başlayamadım, alıştırmak lazım artık

Aslında kızlar ben bişey itiraf edim yumurtanın beyazını hiççmi hiç ayırdetmedim şimdiye kadan ..ayrıcan pastörize yada annemin sütçüsünün sütündende mama yapıyorum ..balıda bikaç haftadır başladım . . Allaha şükür şimdilik iyi ..yani ben şu devam sütünü hiç kullanmadım aslında oda kafama takılıyo Halit şimdilik emio acaba bu devam sütü neyim vermek şartmı yoksa olmasada olurmu bir bilene soralım ?

Hic okuyamiyorum gecmisi ya neler atlliyorum

Meralcim cok gecmis olsun
Bahar ne testi tirstim ben yine

ne güzel sen daha rahat temin edersin işte.
yesinler onun fıçını kaymaklı lokum bunlar yaaaaaaa
ahh sorma bilge sorma. zaten benim dişler biraz hassas berkayı severken sıkmaktan dişlerimi ağrıtıyprum valla.
bizim doktor da yavaş yavaş başlayabilirsiniz azar azar dedi.
sağol nilgüncümm. inşallah hep beraber nice ayları yıllarını görelim kuzuların.
yarın görüşürüz öpün koklayın kuzuları
güle güle sen de öp kokla yaramaz paşayı.
aslında bende süttü baldı yumurta beyazıydı, yavaş yavaş başlayım diyorum ama, bi türlü başlayamadım, alıştırmak lazım artık

ben yumurta beyazına geçen ay alıştırdım şimdi de bala başlayın dedi doktor nilgün.

Bana bu ay doktor ufak ufak beyaza basla artik dedi. Ama eylül hic sevmedi .

Bu arada eylül biraz once yemek yerken tikandi . Oksuremedi. Kipkirmizi kesildi . Parmagimi sokup kusturdum . Bi sure gelemedim kendime.

Bu arada eylül biraz once yemek yerken tikandi . Oksuremedi. Kipkirmizi kesildi . Parmagimi sokup kusturdum . Bi sure gelemedim kendime.

ay Burcu ya korkutma bizi valla Allahım korusun hepsini ..Halitte bazen oksuruyo yemek yerken oyle kalıyo Allahım korusun hepimizinkinide çok çok geçmiş olsun sanadda eylül kusuyzdda . .

seni emiyorsa devam sütüne gerek yok , yan ben öyle bir durumda devam sütü vermem

4 gün gecikmiş adeti, test yap dedik ama akşam alacakmış,

amman ya burcu, bebekliğinden beri, tıkanma işi senide Eylülüde yordu ya
geçmiş olsun, ne yiyordu ki

ben yumurta beyazını ilk verdiğimde doktor az az başla demişti. berkay tadını çok beğenmenin verdiği bir hazla bir saldırdı elimizdeki bütüm bir yumurtayı ısıra ısıra yedi bitirdi. ama bu durumun sayısı 5 i geçmedi. bazen böyle ısırarak yiyor bazen isyemiyor kahvaltısına karıştırıyorum.

allah korusun kuzum yaa. yemek mi kaçtı ki nefes borusuna. allahım bunlar iki lokma yiycek derken biz ruhumuzu teslim edicez birgün korkudan allah korusun. şimdi nasıl iyi misiniz ikiniz de?

yarın görüşürüz öpün koklayın kuzuları
güle güleeee cnm
sende paşamı öp kokla benim yerime

Çok gecmiş olsun ..oda boşaldımı ?
müdürüme durumu aktardım
1 ilave yatak koyalım dedi kendülerüüü
reviri karıştırdım bir anda iyi oldu
ağlamaya meme vermiyorlar

alerji yapmadıysa afiyet bal şeker olsun halite
yaşında kan sayımını muhakkak yaptır ama
inek sütü kansızlık yapar

sağol şikerüm
hamilelik testi balım

tırs tabeeee
sen daha çoooooook tırsarsın taktırmazsan

allah korusun burcuuuuu

Sebze corbasi. Misir koydum icine. Tane misirin yarisini blendar ezmemis ondan ogurmus

berkay ısıra ısıra yumurtamı yiyor
bin maşallah kuzuma
bizde pütür yok hala
rondo elimiz ayağımız hala

yok gecende yaptırdım şimdilik iyi dedi doktor heee bide bana gösteriyo verileri ne anlıycaksam :)

Sebze corbasi. Misir koydum icine. Tane misirin yarisini blendar ezmemis ondan ogurmus

tüh bununla geçmiş olsun, bir dahada olmasın
bu arada yumurtayı omlet gibi denesen sırf beyazını yemiyorsa, ben azıcık tereyağında pişiriyorum

bin maşallah kuzuma
bizde pütür yok hala

zamanı gelice alışıııııııııııııııııııııııııır merak etme,
öykü üzmez annesini

bin maşallah kuzuma
bizde pütür yok hala

berkay canı isterse ısıra ısıra tavuk baget bile yiyor meralcim ama hassas nokta canı istemesi. istemezse çorbadaki minicik bir pütür bile kusmasına sebep oluyor muzur sıpanın. hafta sonu anneme bıraktım programımız olduğu için benden öfke çıkarmak için ağzına verdiğim her lokmayı suratıma püskürttü kustu yapmadığı eziyet kalmadı bana kuduruk oğlumun.
ayberk de rondo kullandığıma çok pişman oldum o yüzden başından beri hiç rondo kullanmadım berkaya. hep çatalla ezdim meyveler için de cam rende kullandım canım.

zamanı gelice alışıııııııııııııııııııııııııır merak etme,
öykü üzmez annesini

bence de canım ama sen yine de minik minik parçalarla denemeler yap öğüre öğüre alışıyorlar meral. biz öyle alıştık. hatta bana da nilgün demişti öğürse de ver alışsın diye sağolsun.

Maşallah berkay maşasına .. bizimkide canı isterse ısıra ısıra yiyiyo valla. canı istemezse hiç bişey yediremiyorsunn ..

ben çıkıyorumm oğluşuma gideyimm bir an öncee ..
bütün kuzuları kocaman öpüyorumm .. tabiki güzel annelerinii dee..

burak paşama da maaşallah annesi. güle güle canım biz de sizi öpüyoruz.

bana kalırsa sezeryan olmayın derim.ben mecburiyetten oldum.doğum anı güzelde sonrası hayat boyu zorluk bence

bnde hiç rondo kullabnmadım burcu 24,5 olan burcu sylemişti banada alıştır demişti gerçektende alıştı eline veriyorum yiyor kendi meyveleride büyük parça halinde uzatıyorum ısırıyor ayrıca kahvaltıda tek tek veriyorum hiç karışım yapmadım peynir zeytin pekmez hep ayrı ayrı yiyoruz hem tadlara alıştı iyi oldu böyle komşumun oğlu var 4 yaşına gelmiş hala karışım içiyor sabah kahvaltılarında bıraktıramıyorum diuor annesi
artık kahvaltıyıda çeşitlendirmeye başladım bugün patates omlet yedi mesela bayıla bayıla :)
bizim teek sorunumuz çorbalar sevdiremedim sıpaya tavuk çorbası ve mercimek çorbası hariç

bana kalırsa sezeryan olmayın derim.ben mecburiyetten oldum.doğum anı güzelde sonrası hayat boyu zorluk bence

bende sezeryan oldum ama isteyerek değil mecburiyetten bazı şeyler insanın elinde olmuyor ne yazıkki ama ben hiç sorun yaşamadım şimdşye kadar çok şükğr ne ağrım sızım oldu ne göbeğim kaldı iz bile giittikçe kayboluyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…